Şimdi Ara

Audi e-tron yazılım sorunu nedeniyle dört hafta gecikecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Birçok kişi Audi'nin ilk tamamen elektrikli aracı e-tron'u showroom'larda görmek için sabırsızlanıyor ancak bunun için biraz daha beklemek zorunda kalacaklar. Alman otomobil devi, SUV’nin gelişini dört hafta ertelediğini doğruladı. Şirketin yazılımsal bir sorunu çözmek için ek zamana ihtiyacı var.

     

    Ayrıca Bkz.Porsche Mission E Cross Turismo konsepti üretime giriyor
    Audi, Reuters'a yaptığı açıklamada söz konusu yazılım geliştirme sorununun elektrikli SUV'nin çıkışını geciktirmekten başka bir seçenek bırakmadığını doğruladı. Hangi yazılımın değiştirildiği tam olarak belirtmedi ancak Audi bu değişiklikten dolayı artık başka bir yasal izin almak zorunda kalacak.

     


    LG Chem de fırsatçılık peşinde


    Aracın gecikeceğini ilk olarak Alman Bild gazetesi gündeme getirmişti. Yayın kuruluşu şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde yazılım sorununun SUV'yi birkaç ay geciktirebileceğini ileri sürdü. Bu aynı zamanda e-tron'u rakip Mercedes-Benz'in elektrikli SUV'si EQC'den önce yollara çıkarmak isteyen Audi'nin istemeyeceği bir şeydi.

     

    Şirket söylentilere nokta koyarak sadece dört haftalık bir gecikmenin olacağını açıkladı. Audi tanıtım etkinliğinde e-tron'un 2019’un ikinci çeyreğinde satışa sunulacağı açıklanmıştı. Bununla birlikte batarya tedarikçisi LG Chem ile yapılan fiyat görüşmelerinin kilitlendiği yönünde de haberler var. Güney Koreli şirketin yüksek talepten dolayı fiyatları yüzde 10 oranında artırmak istemesinin görüşmeleri tıkadığı söyleniyor.







  • EQC 2019 ortasında piyasada olacak. Audinin acele etmesine gerek yok.
  • Şimdiki zamanda araba dediğimiz araçlara benzer bir tasarım diline sonunda kavuşmaya başladık.

  • LG Chem firsatcilik pesinde degil, pil piyasasi uretim kisitli bir piyasadir, pil ureticilerine baglidir. Sonucta muazzam bir talep var, 30 yil full kapasite calissalar bile piyasayi doyuramayacaklar. O yuzden akilli davranip, Tesla gibi kendi fabrikani kurmazsan, pil uretenler ne fiyat bicerse ona kalirsin...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.