Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? bmw mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
469
Cevap
7
Favori
262.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hangisi daha iyi lüks ve güvenli audi:A6,bmw:5 Serisi,mercedes:E Serisi



  • bu sorunun sonu cıkmaza varırbence BMW, o da ataklıgı ve eşsiz tasarım yapısını begendıgım için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 25 Şubat 2008; 21:22:32 >
  • Ben mercedes fanatiğiyim. Sıralama yapmak gerekirse

    1- E Serisi
    2- A 6
    3- 5 Serisi
  • 5 serisi hayranıyım herşeyiyle benim için en iyisi ama bence mercedes başka araba kalite istiyosan en önce mercedes sonra bmw sonra audi
  • hakkaten bu sorunun cevabı sonsuzluk olur. çünkü 3 de sınıfının değil dünyenin en iyi arabaları.
    benim cevabım da mercedes.
    87 model dizeli bile 17-18 bin YTL den satılıyor.
  • 5.30 favirom cok gzller
  • En başa merso gelirsonra audi ve bmw
  • Audi'de bildiğiniz üzre permium araç sınıfında,
    eskiden audi mb,ve bmw'nin peşinden koşardı (kalite anlamında) ama audi bu farkı kapatarak öne geçmiş durumda,

    araçlar hem kaliteli, hem üretim (kasa) tipi olarakta çok karizmatik ve kliteli, ister iş adamı ol ister devlet adamı ister genç ister aile, audi bunu çok iyi dengeliyor,

    diğerleri de öyledir ama audi baana göre daha alımlı duruyor her konuda,
  • audi, bmw , merco audi ve o ön ızgarası... ahh
  • Çok sakat bir soru sormuşsunuz :D Şahsi fikirler devreye girerse kavga bile çıkabilir muahuhauha.

    Neyse Mercedes'i gerçekten bilmiyorum. Herhalde BMW ve AUDI den hem prestij hem imaj hemde seviye olarak yukarda sanırım.

    BMW ve AUDI yi karşılaştırabilirim. İç kalite olarak yani nesil audiler kesinlikle daha üstün. Yani bunun fanatikliği yok kişisel zevki beğenisi yok. Adamlar daha iyi malzeme, daha kibar malzeme kullanmışlar. Tabi opsiyona göre değişir, ben eşit seviyeden bahsediyorum. Malum bu arabalar genelde bomboş gelip size opsiyon babında süper fiyat kilitledikten sonra adama dönüyorlar.

    Yol tutuş olarak BMW daha iyi çünkü Çekiş sistemi arka odaklı. Dinamik olarak ben bilmiyorum testlerde Audinin modelleri BMW yi tokatlıyor, Bazı testlerde BMW audiyi tokatladı diyenler var.

    Teknoloji olarak Dizel'de BMW şu an daha önde. Benzinlide ise modele göre değişir. Sanırım motorda BMW bir adım önde tam bilgim yok. Fakat iş vites seçimleri, elektronik ve teknolojik sistemlere gelince Audi biraz daha öne çıkıyor. LED far gibi, Quattro gibi (her ne kadar başka sistemi geliştirip quattro deselerde (sistemin adı aklımda değil)), Multitronic vites, DSG vites gibi. VW grup birlikteliğinin bunda önemi büyük.

    Şöyle düşünebilirsiniz, Yahu Türkiyede BMW > AUDI. Evet doğru, bunun sebebi tüketim çılgınlığımızdan başka birşey değil. BMW nin 2. elde bu kadar para etmesinin başka bir sebebide bu. Kimse 320d alırken yaw bu fazla bağırttınmı conta yakabiliyormuş ne biçim BMW demiyor. BMW diyor, 2.0 diyor, Dizel diyor, full + full diyor, 170hp diyor alalım bari diyor. Veya fiyatlarının önemi bile yok, Devlet bana ne kadar bindiriyor, Borusan bana ne kadar bindiriyor gibi.
    Mesela AUDI de aynı yolda ilerliyor fiyatlar konusunda inşallah bu seviyeyi fazla geçmezler çünkü malum Piyasa ortamların hepsine BMW bir imaj meselesi olmuş kapışamaz bile AUDI

    Şahsi fikrim, AUDI hepsinden güzel. (Mercedesin yeni c serisi en üst model hariç, BMW 'nin Meteor grisi 330cxd'si hariç) tip olarak. Yukarıdaki arkadaş yazmış audinin ön ızgarası demiş mesela, her parçasında ayrı big güzellik var. Hele hele BMW 3 sedanı düşünüyorum ya bu kadarmı rezalet bir tip olabilir. Hele o arka farlar yokmu şahsi fikrim rezalet olmuş. Audi'de de beğenmediğim modeller var tabi, MEsela A5 in kaputtaki o şişkinlik hala garibime gidiyor, 4 kapılı a3 hala hoşuma gitmiyor gibi.
    İç kalite olarak bir sadelik hakim, dolusunda bile bir sadelik var. Plastik döşemesi çok garip böyle okşuyor sanki ellerinizi. Vites seçeneğiniz çok Triptronic, S-Tronic (DSG buydu sanırım), Multitronic seçin. Hele multi muhteşem birşey, düz vitesten her zaman iyi, yakıt tüketimi olarak bile iyi. Led farlar neler neler. Sadece motor olayında biraz geride oda VW grubun halt etmesi. Dizellerde yetişmeye çalışıyor. Allahtan benzinlide TFSI sayesinde sağlam yerler elde etti. Kapışabiliyor.
    AUDI burnunu sokmaya çalıştı, son bir kaç yıldır olaya dahil ve artık yarışmaya başladı BMW ve Mercedesle. Yol tutuş olarak biraz daha çabalaması lazım malum arkadan çekişlilere karşı pek şansı yok. BMW nin 50:50 ağırlık dağılımı devreye girince tabi BMW başka noktadan öne çıkıyor. Audi de artık bu dağılım üzerine hesaplarını yapıyor. Örneğin A5.

    İş kişisel zevke, paraya, göz zevkine kalıyor anlayacığınız. Benim kişisel terchimi şu şartlarda kesinlikle BMW olmaz, hatta hayatımda trilyoner bile olsam BMW asla almam. sevmiyorum bana çok itici bir araba gibi geliyor. Sanırım tipinden ziyade, yolda gördüğüm bmw lerin ve bazılarının içindekilerin etkisi var bunda. Audi daha ciddi gibi duruyor bende. Merso yu katmıyorum bile bazı modelleri ciddi anlamda hoşuma gidiyor.

    3 marka içinde kesinlikle en iyisi bu denmez, paranız 3 ünüde almaya yetiyorsa, size en çok hitap edeni en ucuza hangisi veriyorsa onu alın. Mesela bana hitap eden Saab 93 Aero 1.9TTiD , Zaten süper sporlar (Porche, Lambo, ASton) haricinde 3 markaya hayranım bende. 1 tanesi imzada görüldüğü üzere AUDI diğleri ise çocukluğumdan beridir SAAB ve VOLVO. Niye bilmiyorum mercedesi hep yaşlı üst kesim arabası olarak gördüm :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 27 Şubat 2008; 16:28:01 >
  • Bence en iyi Mercedes Benz E 500.Otomobilde donanım,kalite,performans,yol tutuşu gibi özellikler her alandan dört dörtlük.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demir_mert

    Ben mercedes fanatiğiyim. Sıralama yapmak gerekirse

    1- E Serisi
    2- A 6
    3- 5 Serisi


    +1000 000 000 000 000
  • quote:

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?
  • hepsi birbirinden güzel...

    sporları daha da güzel...

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 2 Mart 2008; 16:33:06 >
  • Audi A6 3.0 TDİ 240 hp 0-100 6,9
    Audi S6 435 hp 0-100 5,1
    Audi RS6 580 hp 0-100 4,2

    A6 derim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Whisper911

    hepsi birbirinden güzel...

    sporları daha da güzel...

     audi mi? mercedes mi? bmw mi?



  • mersonun içine bak muhteşem ya. Amcalar yapmış...
  • en iyisi o piti piti yapmak yoksa kolay kolay karar verilmez
  • Bende Mercedes ve Audi var, açıkçası Mercedes'in ayrı bir havası var. BMW'yi sevmiyorum, çünkü 3'ü arasında en çok masraf çıkaran marka BMW. Audi ise BMW'den kesinlikle daha iyi, Mercedesin hemen arkasında. Audinin son modellerdeki tasarımı çok güzel olduğu için daha fazla tutulmaya başladı. Ayrıca Audi'nin sürüş keyfi Mercedes'i aratmıyor.
  • BMW ve Mercedes arasında seçim yapmak zor ama Audi her zaman Bmw ve Mercedesten sonra 3. çocuk olmuştur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.