Şimdi Ara

Auris Multimode Sorunu Nedir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
52.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fuhrer42 F kullanıcısına yanıt
    sorun değil barbaros bulvarına git 5 gün boyunca.. hadi 1 ay olsun.. saat 17:30 dan sonra hafta içi.. köprüye gir.., şişli etfal ve arka sokaklarında kullan.. fulya yıldız vs..
  • Killer Loop K kullanıcısına yanıt
    uzun süre kullandım bu yolu. hatta Barbaros 'tan da değil Ihlamur Kasrı 'nın oradan çıkıyordum orası daha dik. araba dolu da boş da çıktım uzun süre.

    hala sorun neymiş anlamadım.
  • fuhrer42 F kullanıcısına yanıt
    yakında patlar merak etme..
  • Killer Loop K kullanıcısına yanıt
    25.000 Km oldu. Tam olarak ne zaman patlar? servisten randevu alayım.
  • Açıkcası dizel otomatikde fazla seçenek yok. Ben de toyota corolla veya auris bakiyorum ama olumsuz yorumlar caydırdı. Sanırım 1.6 cvt benzinli alacağım.
  • fuhrer42 F kullanıcısına yanıt
    düz yol ve yoğun trafik dışında kullnaırsan soruna rastlamazsın.. ama bu olmadığı manasına gelmez..

    servise iletsende fayda etmez. seni dinlemezler.. derdine derman olmak için bana mesaj at yeter. yasal süreçte ücretsiz her türlü arkadan olurum..
  • VW dsg7 benden uzak şeytana yakın olsun

    Çamlıca ya dsg ile 1 defa girdim kaldım Toyota Auris ile 20 defa çıkıp inmişimdir tık yok.
    Bu arada VW Jetta Dsg aracım 50000 de bozulmuştu aracı sattığım arkadaş sürekli uzun yol yapar asla rampa çıkmaz 100000 de araba yolda kaldı sen otomatiğini kullan dsg yi övme bas gazına yolda kalan düşünsün

    Ben aracımdan memnunum 20 kuruş yakıyor isterse sallana sallana gitsin.

    *Totota auristen soğuyan arkadaş bu arz talep meselesidi tam otomatik diesel seceneklerinde hyundai i30 ve kia ceed var güzel dir tam otomatik olması neden ile benzinli gibi yakar
    *vw dsg7 ne benzin ne diesel asla ve asla alma manuel al cürüyesiye kadar bin.
    *Toyota auris benzinli cvt en iyi şanzımanlardan dır sorunsuz binersin
    *Auris Diesel MM 6 vites şanzıman manuelin robotize halidir vites gecişlerini az da olsa hissedersin ama bu saydıklarımım hepsinden az yakar ve en dolusudur vw olmayan auriste var.

    Kimseyi dinleme gözüne hoş giden aracı git al




  • silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhrer42 -- 17 Temmuz 2014; 12:41:12 >
  • alakası bile yok..
    dsg de mmt de aynı.. ikiside yolda bırakır.. mmt daha çok bırakır, desg daha az.. ama bırakır..

    diğer taraftan vw de olmayan auris te var diosun. ne var auris te? hız sabitleyeci var mı?
    yok.. motoru 90 lı yıllardan kalma mı? evet..
    e ne var?
    bak sana sayim, ceed de yok yok. en alt donanımda bile var. otomatik yanan far, suya duyarlı silecek,. geceye gündüze tünele duyarlı gösterge ışıkları, lastik basınç ölçücü, 4 teker bağımsız süsbansiyon. hatta arkalar rot kollu bağımsız..
    tek dokunuşla açılıp kapanan 4 cam. sıkışmaya duyarlı geri çekilme özelliğide ayrıca var..
    hız sabitleyiciyi saymışmıydım?
    aa bak bide vites geçişlerini hissettirmeme, yokuşta geri yada ileri kaydırmama, hil holder yani.. oo neler neler..
    he bide 128 beygir, 260 nt tork..

    yaa unuttuklarım varsa kusura bakma.. auriste olanları sayarsan emin ol hepsi ceed in yan özelliği.. bunlardan kaçı var auriste bilmem ama hız sabitleyici olmadığına kalıbımı basarım..
    dizelde tabi..




  • Killer Loop K kullanıcısına yanıt
    Peki hocam Ceed otomatik dizel kaç yakıyor şehir içi ortalamada auris kaç yakıyor onuda bi söylede aydınlanalım


    Bilmiyorsan ben aşağı yukarı söylüyeyim bildiğim kadarıyla ceed veya leon veya i30 8.5 -9 litre dizel yakıyor 100 km de normal kullanımda auris dizel otomatik 5.5 -6 litre yakıyor buda kullanıcılar için önemli bi faktör bence

    Saydığın özellikler evet güzel olsa memmun edecek özellikler ama olmasada cok üzüleceğim şeyler deyil toyotanında marka degeri güvencesi yeter kullanıcılara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa YILDIZ -- 18 Temmuz 2014; 12:02:02 >
  • Mustafa YILDIZ M kullanıcısına yanıt
    ceed i tanımadığın çok açık.. 8.5 zor şartlarda.. yani ortalama hız 20 lerdeyse..
    şuanda benim aracımda ortalama hız 26 larda. 7.4 -7.6 arası.. şehirler arası 5 -5.5 klima açık 120 km ile giderken..

    benim eski auris 6.9 - 7.2 zor şartlarda 7.4 -7.6 lara çıkardı.. ortalama yine 26 -30 arası..

    şehirler arası 120 ile sabit giderken 5.5 den az yaktığına hiç denk gelmedim..

    senin bahsettiğin değerler şehirler arası olmasın? hız ortalaması nedir?

    kaldıki biz 90 beygirlik 1.4 dizelden bahsetmiyoruz.. 128 beygirlik, yolda bırakması imkansız tork konvertörlü şanzımanlı bir canavardan bahsediyoruz..

    şimdi kimse bana yavaş olsun az yaksın benim olsun demesin.. bu tercih meselesidir.. arada gazı dip yaptığımda sırtıma uygulanan kuvveti hissetmenin bir bedeli olmalı zaten.. aksi saçma olurdu..
  • Merhaba.. Konuyu hortlatmış olacam ama 4 senedir 2008 auris d4/d m/m kullanan birisi olarak söylüyorum ki.. Ben şimdiye kadar en ufak sorun yaşamadım.. Şimdi debriyaj balatası bitmek üzere olduğundan sıkıntılı tabi ama 153bin kmde olan aracımın ilk debriyaj balatası değişimi olacak pazartesi günü..
    Ankarada yaşıyorum ve genel anlamda dik yokuş çıkıp inme durumum yok açıkçası.. Ama bu araçla çok dik yokuşlarda ve içinde 4-5kişiyle çok sefer dur kalk yapmak zorunda kaldım.. Kdz ereğliden gelin aldığımızda biraz tepelerinde oturuyorlardı.. Bilen bilir yokuşlarını.. Orada bile araba doluyken sorun yaşamadıysam bu araç için yokuşlarda sorunlu eleştirilerini kesinlikle kabul edemem.. Ama e modunda kalkmaya çalışsaydım elbette yığılıp kalabilirdim.. M modunda kalktığınızda eğer gerçekten aracınızda fabrikasyon bir sorun yoksa rahatlıkla kalkıp devam edebiliyorsunuz.. Her sabah Anlarda Eskişehir yolunda sıkışık trafikte gidiyorum.. Açıkçası bir defasında aracı bip bip diye öttürdüm.. Ama öyle trafiklerde de sürekli e modunda gidilmeyeceğini bilmiyordum o zamanlarda da..
    Daha çok örnek verebilirim ama uzatmama gerek yok.. Ben son derece memnunum aracımdan.. Herkes herşeyden memnun olmayabilir elbette ama kullanım şeklinin dışında kullanıpta memnun değilim demek farklı, gerçekten yapılması gereken şeyler yapılıp ve hala sorun yaşanıp memnun değilim demek farklı.. Zaten o zaman da iş farklı boyutlara taşınıyor.. ben memnunum dediğim gibi.. şimdilik düşüncem yok ama ilerde değiştirmeyi düşünsem yine m/m alabilirim hiç düşünmeden.. Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dediğin gibi, hortlattığın yetmiyormuş gibi, söylediklerine inanmak da makul değil.. ben 4 sene boyunca ne kullandığımı, neyi nasıl kullandığımı iyi biliyorum.. bu arabayı bana öğretmek abesle iştigal etmek olur..
    kaldıki bir kere bip bip öttürdüm demişin, daha başına ne geldiğinin farkına bile varmamışın.. yanıtım biraz sert olabilir kusura bakma ama kimse bana mmt sorunsuz, e de kullanma m de kullan demesin.. e de m de ister marsta kullan.. değişen bişi yok.. bu araç toyotanın tüketiciye büyük bir kazığıdır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    dediğin gibi, hortlattığın yetmiyormuş gibi, söylediklerine inanmak da makul değil.. ben 4 sene boyunca ne kullandığımı, neyi nasıl kullandığımı iyi biliyorum.. bu arabayı bana öğretmek abesle iştigal etmek olur..
    kaldıki bir kere bip bip öttürdüm demişin, daha başına ne geldiğinin farkına bile varmamışın.. yanıtım biraz sert olabilir kusura bakma ama kimse bana mmt sorunsuz, e de kullanma m de kullan demesin.. e de m de ister marsta kullan.. değişen bişi yok.. bu araç toyotanın tüketiciye büyük bir kazığıdır..

    Ooo killer loop hocam merhaba. Belki hatırlamassınız beni ama yaklaşık 5 sene once ufak bi tartışmamız olmuştu Hatırlamamanızı doğal karşılarım, çünkü o yıllarda hemen hemen herkesle tartışdığınız fırtınalı bir yılınızdı
    Bu espirilerime umarım kızmazsınız diyor ve demek istediğime geliyorum.

    Ben MMT aurisimi sattım. O yüzden daha objektif olabileciğimi düşünüyorum. Çunku o yıllar 'kendi aracını kötülemek istemiyorsunuz tabiki' diye soyluyordunuz.

    Aracı tam 110000km 4.5 yıl kullandım. Bahsettiğiniz tüm koşullarda, hatta emin olun, hiç olmaması gereken koşullarda kullandım. Ozel olarakta hiçbirşeye özen göstermedim. Gitmek istediğimde ayağım gazda, durduğumda frende kaldı, ayağım yorulmasın diye de ışıklarda boşa aldım. Tarabzon, rize vs. karadenizin o tepelerine çıktım. Van, bitlis, siirt ...vs. doğunun en dağlı köylerinde dolaştım. Antalya, mersin, adana da 15km yi 4saatte aldığım trafiklere girdim.

    Yaa ben tam 4.5sene 110000km kullandım, herturlu heryere elbet girdim.

    Sonuç şanzuman tık demedi, bir defa olsun beni uzmedi ve hiçbir gun şanzuman nedenli servis veya sanayiye gitmedim.

    Şimdi tam otomatik kullanıyorum. Bu aracımı alınca MMT yokmu diye sordum, olsaydı daha bi mutlu olarak onu alacaktım. Halen MMT nin keyfini arıyorum.

    Benim gibi bir çok örnek var.
    İçiniz rahat etsin arkadaşlar, MMT candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    ..
    Eyvallah hocam güzel yazmışsın bende 2 senedir 2013 kasa kullanıyorum, Şuan a kadar hiçbir problemim yok. Yazın harika olmuş tereddütte olan kafası karışık olan kullanıcılar veya almak isteyenler için aydınlatıcı bir bilgi eline sağlık hocam ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azad_van


    quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    dediğin gibi, hortlattığın yetmiyormuş gibi, söylediklerine inanmak da makul değil.. ben 4 sene boyunca ne kullandığımı, neyi nasıl kullandığımı iyi biliyorum.. bu arabayı bana öğretmek abesle iştigal etmek olur..
    kaldıki bir kere bip bip öttürdüm demişin, daha başına ne geldiğinin farkına bile varmamışın.. yanıtım biraz sert olabilir kusura bakma ama kimse bana mmt sorunsuz, e de kullanma m de kullan demesin.. e de m de ister marsta kullan.. değişen bişi yok.. bu araç toyotanın tüketiciye büyük bir kazığıdır..

    Ooo killer loop hocam merhaba. Belki hatırlamassınız beni ama yaklaşık 5 sene once ufak bi tartışmamız olmuştu Hatırlamamanızı doğal karşılarım, çünkü o yıllarda hemen hemen herkesle tartışdığınız fırtınalı bir yılınızdı
    Bu espirilerime umarım kızmazsınız diyor ve demek istediğime geliyorum.

    Ben MMT aurisimi sattım. O yüzden daha objektif olabileciğimi düşünüyorum. Çunku o yıllar 'kendi aracını kötülemek istemiyorsunuz tabiki' diye soyluyordunuz.

    Aracı tam 110000km 4.5 yıl kullandım. Bahsettiğiniz tüm koşullarda, hatta emin olun, hiç olmaması gereken koşullarda kullandım. Ozel olarakta hiçbirşeye özen göstermedim. Gitmek istediğimde ayağım gazda, durduğumda frende kaldı, ayağım yorulmasın diye de ışıklarda boşa aldım. Tarabzon, rize vs. karadenizin o tepelerine çıktım. Van, bitlis, siirt ...vs. doğunun en dağlı köylerinde dolaştım. Antalya, mersin, adana da 15km yi 4saatte aldığım trafiklere girdim.

    Yaa ben tam 4.5sene 110000km kullandım, herturlu heryere elbet girdim.

    Sonuç şanzuman tık demedi, bir defa olsun beni uzmedi ve hiçbir gun şanzuman nedenli servis veya sanayiye gitmedim.

    Şimdi tam otomatik kullanıyorum. Bu aracımı alınca MMT yokmu diye sordum, olsaydı daha bi mutlu olarak onu alacaktım. Halen MMT nin keyfini arıyorum.

    Benim gibi bir çok örnek var.
    İçiniz rahat etsin arkadaşlar, MMT candır


    Azad van seni tabiki hatırlıyorum. Senin yazdıklarından çıkan sonuç şu, türkiye mahkemeleri ve hakimleri birşey bilmediği gibi üniversite öğretim üyelerimizde bilgisiz. onlar yaptıkları tespit ile ben deyim 50 sen de 30 davanın kazanlmış olması da manasız.
    dediğim gibi, adalet yok memlektte.. ben haksızım ama çok bağırdığım için hakim leyhime karar verdi mmt yi karaladı.. aynısını öğretim üyeleride yaptı..
    mmt can alıcıdır.. isteyen kullansın ben almıyim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    quote:

    Orijinalden alıntı: azad_van


    quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    dediğin gibi, hortlattığın yetmiyormuş gibi, söylediklerine inanmak da makul değil.. ben 4 sene boyunca ne kullandığımı, neyi nasıl kullandığımı iyi biliyorum.. bu arabayı bana öğretmek abesle iştigal etmek olur..
    kaldıki bir kere bip bip öttürdüm demişin, daha başına ne geldiğinin farkına bile varmamışın.. yanıtım biraz sert olabilir kusura bakma ama kimse bana mmt sorunsuz, e de kullanma m de kullan demesin.. e de m de ister marsta kullan.. değişen bişi yok.. bu araç toyotanın tüketiciye büyük bir kazığıdır..

    Ooo killer loop hocam merhaba. Belki hatırlamassınız beni ama yaklaşık 5 sene once ufak bi tartışmamız olmuştu Hatırlamamanızı doğal karşılarım, çünkü o yıllarda hemen hemen herkesle tartışdığınız fırtınalı bir yılınızdı
    Bu espirilerime umarım kızmazsınız diyor ve demek istediğime geliyorum.

    Ben MMT aurisimi sattım. O yüzden daha objektif olabileciğimi düşünüyorum. Çunku o yıllar 'kendi aracını kötülemek istemiyorsunuz tabiki' diye soyluyordunuz.

    Aracı tam 110000km 4.5 yıl kullandım. Bahsettiğiniz tüm koşullarda, hatta emin olun, hiç olmaması gereken koşullarda kullandım. Ozel olarakta hiçbirşeye özen göstermedim. Gitmek istediğimde ayağım gazda, durduğumda frende kaldı, ayağım yorulmasın diye de ışıklarda boşa aldım. Tarabzon, rize vs. karadenizin o tepelerine çıktım. Van, bitlis, siirt ...vs. doğunun en dağlı köylerinde dolaştım. Antalya, mersin, adana da 15km yi 4saatte aldığım trafiklere girdim.

    Yaa ben tam 4.5sene 110000km kullandım, herturlu heryere elbet girdim.

    Sonuç şanzuman tık demedi, bir defa olsun beni uzmedi ve hiçbir gun şanzuman nedenli servis veya sanayiye gitmedim.

    Şimdi tam otomatik kullanıyorum. Bu aracımı alınca MMT yokmu diye sordum, olsaydı daha bi mutlu olarak onu alacaktım. Halen MMT nin keyfini arıyorum.

    Benim gibi bir çok örnek var.
    İçiniz rahat etsin arkadaşlar, MMT candır


    Azad van seni tabiki hatırlıyorum. Senin yazdıklarından çıkan sonuç şu, türkiye mahkemeleri ve hakimleri birşey bilmediği gibi üniversite öğretim üyelerimizde bilgisiz. onlar yaptıkları tespit ile ben deyim 50 sen de 30 davanın kazanlmış olması da manasız.
    dediğim gibi, adalet yok memlektte.. ben haksızım ama çok bağırdığım için hakim leyhime karar verdi mmt yi karaladı.. aynısını öğretim üyeleride yaptı..
    mmt can alıcıdır.. isteyen kullansın ben almıyim..

    Eee valla adalet sistemimiz çok sağlam sayılmaz. Bilim adamlarımız da, bilimden çok hükümet adamı gibi davrandıklarından, onlara da güven yok.
    Ama bahsedilen hiçbirşeyin bunlarla alakası da yok.
    Mahkemeler herzaman mağdurun yanındadır zaten. Sen bir problem yaşadıysan araştırıp en olmadık ayrıntılara kadar girip, sıkıntıyı bulmak onların işidir. Sıkıntı eşittir mekanik
    Kalkıp, üsenmeden istatisdiğe girersek, sorun yaşamayanların, yaşayanlardan çok fazla olacağı sizin de malumunuzdur mutlaka.
    Ki ülkemizde de ne yazıkki herşey parmak veya sayı çokluğu ile değerlendirildiği için, ne yazıkki malub konumundasınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: azad_van


    quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    quote:

    Orijinalden alıntı: azad_van


    quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    dediğin gibi, hortlattığın yetmiyormuş gibi, söylediklerine inanmak da makul değil.. ben 4 sene boyunca ne kullandığımı, neyi nasıl kullandığımı iyi biliyorum.. bu arabayı bana öğretmek abesle iştigal etmek olur..
    kaldıki bir kere bip bip öttürdüm demişin, daha başına ne geldiğinin farkına bile varmamışın.. yanıtım biraz sert olabilir kusura bakma ama kimse bana mmt sorunsuz, e de kullanma m de kullan demesin.. e de m de ister marsta kullan.. değişen bişi yok.. bu araç toyotanın tüketiciye büyük bir kazığıdır..

    Ooo killer loop hocam merhaba. Belki hatırlamassınız beni ama yaklaşık 5 sene once ufak bi tartışmamız olmuştu Hatırlamamanızı doğal karşılarım, çünkü o yıllarda hemen hemen herkesle tartışdığınız fırtınalı bir yılınızdı
    Bu espirilerime umarım kızmazsınız diyor ve demek istediğime geliyorum.

    Ben MMT aurisimi sattım. O yüzden daha objektif olabileciğimi düşünüyorum. Çunku o yıllar 'kendi aracını kötülemek istemiyorsunuz tabiki' diye soyluyordunuz.

    Aracı tam 110000km 4.5 yıl kullandım. Bahsettiğiniz tüm koşullarda, hatta emin olun, hiç olmaması gereken koşullarda kullandım. Ozel olarakta hiçbirşeye özen göstermedim. Gitmek istediğimde ayağım gazda, durduğumda frende kaldı, ayağım yorulmasın diye de ışıklarda boşa aldım. Tarabzon, rize vs. karadenizin o tepelerine çıktım. Van, bitlis, siirt ...vs. doğunun en dağlı köylerinde dolaştım. Antalya, mersin, adana da 15km yi 4saatte aldığım trafiklere girdim.

    Yaa ben tam 4.5sene 110000km kullandım, herturlu heryere elbet girdim.

    Sonuç şanzuman tık demedi, bir defa olsun beni uzmedi ve hiçbir gun şanzuman nedenli servis veya sanayiye gitmedim.

    Şimdi tam otomatik kullanıyorum. Bu aracımı alınca MMT yokmu diye sordum, olsaydı daha bi mutlu olarak onu alacaktım. Halen MMT nin keyfini arıyorum.

    Benim gibi bir çok örnek var.
    İçiniz rahat etsin arkadaşlar, MMT candır


    Azad van seni tabiki hatırlıyorum. Senin yazdıklarından çıkan sonuç şu, türkiye mahkemeleri ve hakimleri birşey bilmediği gibi üniversite öğretim üyelerimizde bilgisiz. onlar yaptıkları tespit ile ben deyim 50 sen de 30 davanın kazanlmış olması da manasız.
    dediğim gibi, adalet yok memlektte.. ben haksızım ama çok bağırdığım için hakim leyhime karar verdi mmt yi karaladı.. aynısını öğretim üyeleride yaptı..
    mmt can alıcıdır.. isteyen kullansın ben almıyim..

    Eee valla adalet sistemimiz çok sağlam sayılmaz. Bilim adamlarımız da, bilimden çok hükümet adamı gibi davrandıklarından, onlara da güven yok.
    Ama bahsedilen hiçbirşeyin bunlarla alakası da yok.
    Mahkemeler herzaman mağdurun yanındadır zaten. Sen bir problem yaşadıysan araştırıp en olmadık ayrıntılara kadar girip, sıkıntıyı bulmak onların işidir. Sıkıntı eşittir mekanik
    Kalkıp, üsenmeden istatisdiğe girersek, sorun yaşamayanların, yaşayanlardan çok fazla olacağı sizin de malumunuzdur mutlaka.
    Ki ülkemizde de ne yazıkki herşey parmak veya sayı çokluğu ile değerlendirildiği için, ne yazıkki malub konumundasınız

    mükemmel bir yorum yapmışın.. avukat olmalıymışın.. mağdurun yanındaki hakimler, birşey bilmeyen profesörler, işi yok gücü yok dava açan mağdurlar..




  • Selamlar;

    2007 auris comfort mmt sahibi olarak, aracın rampada 2. vitese geçip bayılması dışında bir sorun yaşamadım. onu da gerekli yerlerde manuele alarak çözüyorum. Bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım. herhangi bir arıza ile karşılaşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekonomi doktoru

    Selamlar;

    2007 auris comfort mmt sahibi olarak, aracın rampada 2. vitese geçip bayılması dışında bir sorun yaşamadım. onu da gerekli yerlerde manuele alarak çözüyorum. Bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım. herhangi bir arıza ile karşılaşmadım.

    yeni üye olarak ilk mesajını bu topiğe atmışın. ne güzel, ne güzel.. demek aurisi de yeni kullanmaya başladın.
    devam et kullanmaya...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.