Şimdi Ara

Auto6R,Mcp Adlı Yarı Otomatik Şanzıman Kulanıcıları Buraya ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
12
Favori
85.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar C5 Volant sorunu ile ilgili bir forumda berlingo veya nemo araçların normal volantının c5 lere tam uyumlu olduğunu ve sorun yaşanmadığını söylüyorlar böyle bir bilgiye sahipmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihkaradis

    Volanttaki değişikliğin artıları şöyle. Benim bulunduğum şehirde çok kırmızı ışık var. Dur kalk çok yapıyorum. Orjinal volantta ilk kalkışta sert kapma yaptığı İçin rahatsız ediyordu. O sert kalkma şimdi yerini yumuşak bir kalkışa bıraktı. Kırmızı Işık'ta araba ile sert bir kalkış yapmak istersen de tam otomatik kalkışını veriyor. Başka bir artısı 6. Vitesten 1.ci vitese hız düşüşü yaparken araç her vites düşüşünde rahatsız edici silkeleme yapıyor. Şuan o silkelemede kalktı.
    İnşallah 10.000km yapıp volantı sökmeyi düşünüyorum. Tekrar kontrolerini yapıp sizleri bilgilendirecem. Bu işten para kazanmayı hiç düşünmedim patent işi nasıl olur bilmiyorum ama o konuyu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Benim asıl isteğim citroenin yada pegueot in bu işi sahiplenip bu kadar sıkıntı çeken araç sahiplerini çağırıp ücretsiz değişim yaparak araçlarına sahip çıktıklarını göstermeleri. Ben bu işin dua kısmına bakıyorum. İnsanlar Allah razı olsun deseler bana yeter. Benim dileğim bu. Maliyet konusunu çok hesaplamadım. Ama yaklaşık 500-600 tl buldu. Maliyet Dahada aşağı çekilebilir. Sayı fazla olursa tabi.
    Şuan ne durumda hocam yaptığınız volant

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    merhaba.kendi çabamla volant imal ettim.citroen'in eski arızalı volantını alıp söktüm.işleyişini ve çalışma prensibini çıkardım.daha sonra resimlendirip yeni ve daha farklı bir volant imalatını tornada yaptım.aracımın kalkışta 1ve 2. viteslerde anormal titreme yapması psikolojimi iyice bozdu.yeni volant aldım 20.000km gitmedi.tekrar aynı arıza. tekrar yeni volant......diye diye hersene 2500 tl debriyaj seti para vermek zoruma gidecek diye sorunumu kendim hallettim.citroen bu yarı otomatik araçlara sahip çıkmıyor.2011 sonu 118,000km de c5 aracım var.3 defa debriyaj set değişti.ne yapayım. kendi başımın çaresine baktım. ben mak. mühendisiyim. o yüzden uğraştım.
  • salihkaradis S kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık 115 bg motora uyumludur bu parça

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2012 model 120 binde 5008 yarı otomatik aracım var arac özellikle sabah sogukken vites gecmiyor gaza bastıgımda hani manuel arabada debriyajı kavratırsın da arac tam gaz yemez ya aynen öyle oluyor. Gaza basıyorum devir yükseliyor ancak tekerleklere tam güc vermiyor büyük ihtimalle şanzuman ile alakalı ama bilen veya böyle bir şey yaşayan varsa yardım edermisiniz usta ya götürdüm büyük ihtimale sanzuman beyni güncellemesi lazım servise gitmen lazım gibi konuştu servislerde çok pahalı oldugu icin önce bi sorayım dedim yardım edersenız sevinirim
  • baskı balata olmasın?
  • Memnun muyuz beyler auto6r den

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_cakan kullanıcısına yanıt
    Trafiğe çıktıktan 1 veya 1.5 saat kadar sonraki kalkışlarda zangırdayarak titremese güzel şanzıman. Etg5 kullanıyorum. Auto6r gibi robotize PSA şanzıman aynen hocam. Vites alıştırma/kalibrasyon işe yaramıyor, kalkarken mutlaka titriyor anlık olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mayıs 2023; 12:0:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız sürüşler dilerim, ben auto6rden memnunum, beğenmeyen opelin astra h easytroniciğini kullanıp tekrar değerlendirme yaparsa daha iyi olur.

  • Kronik sıkıntısı parça fiyatları ne alemde acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.