Şimdi Ara

AUTOCAD kurs önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
23.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar autocad öğrenmek istiyorum.Gidipte memnun kaldığınız bir kurs var mı? Mesela izometrik diye bir yer var fiyatı uygun 48 saat öğrenme garantisi veriyor var mı buraya giden?



  • İstanbul'u bilmem ama, Ankara'da, MMO da da kurs var, autocad satıcıları da sınıf oluşturup kurs açıyor. Bunları bir araştır istersen.
  • Bilişim Eğitim Merkezi'ni önerebilirim ben sana..Fiyat hakkında pek bilgim yok fakat pahalı oldugunu sanmıyorum ayrıca %100 öğretme garantisi veriyolarms öğrenemediğinde aynı kursu bıdaha alıyosun dmeek oluyo bu da..Karar sizin tabi ama en uygununu secin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cassano238

    Bilişim Eğitim Merkezi'ni önerebilirim ben sana..Fiyat hakkında pek bilgim yok fakat pahalı oldugunu sanmıyorum ayrıca %100 öğretme garantisi veriyolarms öğrenemediğinde aynı kursu bıdaha alıyosun dmeek oluyo bu da..Karar sizin tabi ama en uygununu secin..

    ben de öneriyorum bilişim eğitim merkezini. biz çok memnunuz açıkcası.
    araştırmakta görüşmekte fayda var sonuçta eğitim :)
  • ben de bilişim eğitim merkezi çok iyi diye duymuştum :)
    ayrıca şimdi yaz için de bir aktivitesi varmış
    http://www.bilisimyazkampi.com/
    bu da linki :)
  • dostuım ben o yazkampını biliyorum onnumara zaten bilişim eğitim merkezide kedini ispatlamış bır kurs tavsiye ederim
  • bu yaz kampı 10 numara da niye ben kursiyerleri oldugum halde 1 aydır gitmedim halde kimse aramadı ? buraya iyi dye yazanlar bilişim egitimden hoca ya da görevlidir .
    üyelerin ip leri aynı bi de bu adamların 2 tane 3 tane mesajı var hepsi de bilişim eğitimi övmek için? neden forumun yıllardır kullanıcıs olan bin mesajlık adamlar övmüyor bu yazıyı gören arkadaşlar dikkate alsın inanmasın
  • elginkan vakfının online vede meb onaylı kursu var detaylıbilgiyiwww.boluelginkanvakfi.org.tr adresinden öğrenebilirsin tamamen ücretsiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi84

    Arkadaşlar autocad öğrenmek istiyorum.Gidipte memnun kaldığınız bir kurs var mı? Mesela izometrik diye bir yer var fiyatı uygun 48 saat öğrenme garantisi veriyor var mı buraya giden?

    dostum eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan o kadar para verme kursa, video linklerini gönderebilirim istersen. istersende özel mesajla takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim. Bana sorarsan gerek yok kursa gitmeye, mantığını kavrayana kadar, gerisini sana kalmış.
  • Konu biraz hortlamış saki ama neyse. :) MEB onaylıymış, sertifikalıymış, bilmem kaç kurmuş vs. hiç önemli değil. En güzeli çevrende bu programı düzgün kullanabilen birilerini bulup bire bir ders almak olucaktır. Onun dışında takıldığın yerlerde nette illaki bulabilirsin aradığını. Ne kadar iyi olursa olsun hiç bir kurs bire bir ders kadar yararlı olmayacaktır diye düşünüyorum.

    Ayrıca 48 saatte öğretirim, 3 5 derse bu iş biter, sonunda sertifika alacaksınız vs. diyen yerlere pek güvenmeyin derim. Geçtiğimiz yıl 3ds max için benzer vaatlere kanıp kursa giden arkadaşlarım 3 ay sonunda sadece basit bir sandalye, masa çizebiliyordu. Nedenini sorduğumda sınıfta sordukları şeylere hocanın ders süresi içinde yetişemediğini söylediler. O yüzden esnek ders süreleri olmayan, bir kaç kişiden daha kalabalık grupların olmadığı, hem kendi hem de öğrencilerinin örnek çalışmalarını sorduğunda önüne koyamayacak yerlerden kaçın derim.

    Dediğim gibi en kötü ihtimalle yakın çevrenizdeki mimarlık ofislerine filan gidip sorun. Uygun fiyata ders vermeyi kabul edecek biri illaki olacaktır.




  • dostum bence eğitim setleri ile boğulma çünkü benimde öyle bi girişimim olmuştu bi yerden sonra başaçıkamıyosun sana tavsiyem bilişim eğitim merkezine git orda bu konuda yetkin hocalarvar zaten kurs autodesk in türkiye yetkili kursu hem bilgini sertifikayada dökmüş olursun sana iş hayatındada büyük katkısı olur.
     AUTOCAD kurs önerisi.
  • Bilişim eğitim merkezini oneririm kardeşim ben bizzat kefilim simdiye kadar onerdiğim kimseden bır sıkayet almadım tam tersıne herkes cok memnun
  • bence kursa para vereceginizehttp://www.sanalogretim.com/ burdan egitim satın alın daha iyi bende 3d max 9 ve 10 var anlatımı çok çok iyi ve eminim kursta anlatılan detaydan fazlası mevcut artı istediginiz zaman izleyin isteginiz zaman tekrar yapın ;)
  • bilişim eğitim merkezini öneriyorum sana.ayrıca sistem360 eğitimleride yazılım ve network alanında oldukça faydalı :)
  • bugünlerde herkes bir kurs arıyor sanırım :)
    ben de sertifika edinmek istiyordum ve kurs araştırmasına girdim. sonrasında yöneticilerimiz bizim için bilişim eğitim merkezini uygun görmüşler. çok da memnun kaldık
  • mikrosis düşünmeyin bile yaptıkları iş plansız programsız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARTARCH

    quote:

    Orijinalden alıntı: itachi84

    Arkadaşlar autocad öğrenmek istiyorum.Gidipte memnun kaldığınız bir kurs var mı? Mesela izometrik diye bir yer var fiyatı uygun 48 saat öğrenme garantisi veriyor var mı buraya giden?

    dostum eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan o kadar para verme kursa, video linklerini gönderebilirim istersen. istersende özel mesajla takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim. Bana sorarsan gerek yok kursa gitmeye, mantığını kavrayana kadar, gerisini sana kalmış.

    pm atar mısın hocam
  • tekbaşına biyere kadar gide biliyosun dahasonrasında normalde çok basit olan birşeyi çözemediğinde uzun zamanını alıyor ve iş zorlaşıyor benim tavsiyem iyi bi kurs da yardım alman mesela bilişim eğitim merkezinde bu konuda çok başarılı gidip buradan bilgi alabilirsin
  • autocad olayı derinlemesine bir mevzu ve elbette kurs şart. deneyimli ve eğlenceli vakit geçirebileceğim önerim olarak bilişim eğitim merkezi var. merkezi yerlerde zaten şubeleri. bakırköy, beşiktaş ve kadıköy'de istanbul'da.
  • ya bence bilişimi bu kadar önermeyin malum herkez bilişim diyor ama hepsi sanki çalışanların yazdığı öneriler gibi geldi bana bence burası yerine daha çok autocad bilgi paylaşım sitelerinde bu yorumu yapıp oradan direk işin içinde olanlardan bilgi edinin bırakın bilişim eğitim kuumunu bu kadar yazılmasının tek sebebi reklam amacı gütmesi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.