Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu kapanmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 15 Ekim 2022; 17:35:48 >



  • Kanal listesi ve link güncellenmiştir.
  • kullandığınız kartın modeli nedir?
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Avermedia Galaxy A816 kullanıyorum hocam.
  • ben aver medianın dahili dijital tv kartını kullanıyorum hocam. bi 7 8 yıl öncesine kadar her yerde aver media skystar gibi markaların tv kartı doluydu forumlarda insanlar deli gibi sorular sorup yardım alırlardı ne yazıkki şimdilerde kullanan insan sayısı çok az.
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Hocam, kesinlikle haklısın. Bir zamanlar TV kartları çok popülerlerdi ve çok satılırlardı. Şimdi bunları kullanan az. Fakat bilgisayarda TV izlemek için dijital TV kartı şart. Analog veya karasal TV yayınlar artık tarihe karıştılar. İnternetten TV yayınları izlemek zaten sorunlu olur. Bağlantın zayıf veya AKK dolarsa TV yayınlarını tam sağlıklı izleyemezsin. İşte elinde iyi bir dijital TV kartın varsa bilgisayardan rahatlıkla TV yayınlarını izleyebilir ve radyo yayı8nlarını dinleyebilirsin. Ancak şu var ki, dijital TV kartlarında kanal ayarlamak ve kanal listesi oluşturmak çok zor ve saatlerce sürebiliyor. Ben de bu durumdan dolayı Avermedia dijital TV kartları için kendim için oluşturduğum hazır kanak listesi yaptım ve paylaştım. Benim elimdeki hazır kanal listesi internetten pek bulunmaz ve en iyisi yoktur. Kanallar hem günceldir, hem de gruba veya kategorilerine göre sıralanmıştır.
  • şiddetle katılıyorum size internetten tv seyretmek akk olmasa bile zulüm olur benim gözümde. tarayıcının önbelleğe aldığı veri artıkça kasan tarayıcı hali hazırda hızlı olan interneti yavaşlatrması gibi sorunlara hiç gelemem. tv kartı kültürü yok olsada yavaş yavaş ben bu sevdadan vazgeçeceğimi hiç sanmıyorum. aver media dijital tv kartım dvb s olduğundan sigmanın dahili dvb s2 modelini 198 liraya aldım şu an kargoda bir iki güne elimde olur şu an heyecanla bekliyorum. inşallah sizin hazırladığınız hazır kanal listesibirilerinin işini kolaylaştırır sizin de emekleriniz boşa gitmez.
  • Merhaba ben Aver Media nın eski bir modeli olan A700 Hybrit Dijital + Analog TV kartını kullanıyorum. Fakat kendi yazılımıyla kallanamıyorum. Bunun yerine DVBViewer kullanıyorum ve buna ait 2017 yılı güncel hazır kanal listesine ihtiyacım var. Net te arattığımda hep eski listelerle karşılaşıyorum. ULUSAL Kanal frekansı değişti değişeli bir türlü yeni frekansını girmeme rağmen çalışmıyor. Yeni ve güncel bir kanal listesinin yayınlanması şart oldu bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falcon08

    Merhaba ben Aver Media nın eski bir modeli olan A700 Hybrit Dijital + Analog TV kartını kullanıyorum. Fakat kendi yazılımıyla kallanamıyorum. Bunun yerine DVBViewer kullanıyorum ve buna ait 2017 yılı güncel hazır kanal listesine ihtiyacım var. Net te arattığımda hep eski listelerle karşılaşıyorum. ULUSAL Kanal frekansı değişti değişeli bir türlü yeni frekansını girmeme rağmen çalışmıyor. Yeni ve güncel bir kanal listesinin yayınlanması şart oldu bence.

    Hort denilecek kadar eski bir mesaj değil o yüzden anlayışla karşılanır umarım. Ben de aynı dertten muzdaribim. Konu hakkında fikri olan varsa sevinirim.
  • arkadaşım meraba hazır liste olarak yokm türksatın frekansları dedigin şekilde yine arama yaptırmak gerekiyor buda bayagı zaman alıyor.birde bütün dosyaları silin demişsinde satellite yazan yerin altındaki dosyalar mı sileceyiz yoksa uygulama çalişmaz ki.
  • Peki merkezi anten için ayarları nasıl yapacağız bilgisi olan var mı?
  • Merhaba uydu kanallarını Android TV box ile izleyebiliyor muyuz. Piyasada arastirdim bulamadim. Izlemek için neler gerekli.

    Phillips marka televizyonum var dvb-c, dvb t destekliyor. Dvb-t2 marka usb tunerler benim tv de çalışır mı. Yardımcı olurmusunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam iyi günler link te dosya bulunamadı diyor yeniden paylaşım yapabilir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fth2.7 F kullanıcısına yanıt

    Cihazı artık kullanmadığım için ne yazık ki linki yenileyemiyorum. Artık bu konu tarihe karışmıştır.

  • Zatax Z kullanıcısına yanıt
    Başka uygulamarla kullanma imkanım var mı yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.