Şimdi Ara

Avrupa'da Üniversite ve Yüksek Lisans İlgilenenler A.M.A

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstediğinizi sorabilirsiniz.www.studygateint.eu firmasına bağlı olarak çalışıyorum.

    Almanya, Avusturya, Slovakya, Çekya, Polonya, Macaristan

    ALmanca Kurs konularında bilgi verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flanders3 -- 27 Haziran 2018; 14:6:53 >



  • İyi akşamlar henüz 3 senem var ancak şimdiden fikir sahibi olmak istiyorum.

    Almanya'ya direkt doktora veya bütünleşik programa gitmek istiyorum, tabi yüksek lisans da olabilir ancak bildiğim kadarıyla sadece yüksek lisansın okul ücreti ve yaşam ücretleri okul tarafından karşılanmıyor (doktora için asistanlık yapıldığı için yaşamaya yetecek kadar bir ücret veriliyor sanırım, en azından Abdde öyle Almanyada da aynıdır diye varsaydım), okul ücreti veya en azından orada yaşam ücretini finanse edebilecek durumda değiliz. İlk sorum doktora master vs yi okul finanse eder mi, bunların dışında ne gibi masraflar olabilir, aylık belirli bir meblağ ödenir mi bize? Eğer ödemiyorsa burs bulunma imkanı nedir? Ve son olarak da yüksek öğrenim sonrasında orada kalmak ve çalışma oturma izni veya vatandaşlık için prosedür nasıldır?



    Çok detaylı araştırmadım ancak TUM ve Aachen Almanya'da alanımdaki kaliteli okullar gibi duruyor, şimdilik gitme fikrini o okullar üzerinde yoğunlaştırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba ben Drama ve oyunculuk bölümü lisans mezunuyum. Almanya'da yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Yalnız ortalamam 2.29 bir okula girmem mümkün müdür?
  • Oyunculukla ilgili ozel yeteneklerin var mi?
    video kayitlarin gibi?
  • Önlisans bilg. programcılığı mezunuyum(2018), almanyada lisans seviyesinde informatik için başvuracağım mittelhessen üniversitesine 1-2haftaya burada dil kursuna başlayacağım b2 seviyesi, vize için. başvuruyu yaz dönemi için ne zaman yapmam gerekli acaba?
  • Merhaba bende almanyada üniversite okuyacağım sınava bu sene girdiğim için tercih işi vs ağustosta olacak almanca seviyemde şuan 0 diyebiliriz temel şeyleri biliyorum.
    17 sinde goethe institüt seviye sınavı yapacak 18 inde kursa başlayacağım a1 i bu 9 gün içerisinde evde halledip a2 den başlamak istiyorum her kur 1040 tl olmuş durumda ve a1 8-9 günde halledilebilir gibi.
    Yoğunlaştırılmış 2 haftalık kursuna gideceğim haftaiçi hergün 5 saat almanca dersi olacak a2 den başlarsam 2 haftada a2 bitirecekler a1 den başlarsam 2 hafta a1 işlenecek.
    A1 i bitireceğime inandığım için a2 den başladık varsayarsam eylüle kadar b1 e geçmiş olurum.
    Eylülde yapmam gerekenler neler ? a1-a2 bittiğinde bu üniversiteye başvuru işlerini kendim takip edebilecek almancaya sahip olur muyum ? başvurumu kendim yapabilir miyim ?
    Eylülde başvurursam Ocakta gidebilir miyim ?

    Ve en önemlisi bir danışman olarak en iyi siz bilirsiniz lisans için gidenlerin okuyabilme yüzdesi nedir ? lisans ı burda oku yüksek lisans mı yap dersiniz ?
    Burda okursam
    Süleyman demirel makine Selçuk makine yada %50 atılım/çankaya makine okuyabilirim.


    Ve Herşeyi hallettik kabüllerimi aldım almancamı ayarladım diyelim üniversite tercihini nasıl yapalım
    Tu München gibi en iyisini mi ?
    Rwth AAchen Tu Berlin gibiler mi ?

    + Olarak sizin gibi danışman firmalarına öncelik veriyor mu üniversiteler bu işleri yaparken danışman firmasıyla yapmamı mı önerirsin ?
    Şahsi düşüncem a1-a2 almanca öğrendikten sonra kendim başvuru vs yapabilirim danışmana gerek yok diye düşünüyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.