Şimdi Ara

Axess kredi kartı yıllık üyelik ücreti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
39.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Axess kredi kartı yıllık üyelik ücreti iptali istediniz mi, istediyseniz neye karşılık iptal ettiler yada iptal ettiler mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelturk -- 14 Aralık 2016; 20:38:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu ay benden de 122 TL kestiler, aradım %50 sini geri iade edebiliyoruz dediler. bende başka banka kartlarım da var ve onlar almıyor alıyorlar ise iptal ediyorlar dedim, daha önce aradığımda sorgusuz sualsiz iade ediyordunuz dedim, bu sene uygulamamız böyle dedi, bende kapatacağım o zaman dedim, siz bilirsiniz sizi o bölüme yönlendirebilirim dedi, bende yönlendir dedim, başka birisi bağlandı, neden kapatmak istediğimi söyledi, bende söyledim, 6 ay açık kalması karşılığında %50 geri iade edebiliriz dedi başka türlü yapamıyoruz dedi ben inatla iptal edin dedim, o da inatla efendim en azından 61 tl kazanırsınız dedi, sonra baktım mantıklı en azından 61 tl kurtarırım, 56 TL de chip para var, chip parayı harcayacağım 6 ay o karta hiç dokunmayacağım, telefonun hatırlatmasını 14.11.2018 saat 9:00 a ayarladım :) o tarihte arayıp kapatacağım, bankanın anahtarını da verseler kapatacağım.
    Aslına bakarsanız organize olsak boyun eğdirebiliriz, herkes üyelik aidatı için kapatırsa geri adım atacaklardır, bu seferde onlar arayacak tanımlayalım size diye. dirayetli olmak lazım biraz. ben zaten günlük alışverişler için kullanıyordum market,mazot, cafe filan. kart aidatı almayan başka bir bankanın kartını kullanacağım artık, taksitli alışverişler için de ziraat maximum var, o da kesiyor cüzzi bir ücret ama en azından devlet bankası, kazanacaksa devlet kazansın.
  • her 6 ayda gelir. her defasındada telefonla arayıp 6 ay kapatmama sözü verip bu aidatı iptal ettiririm
  • benımde dun 98lıra akbank axess gold kartımdan kesılmıs
    bugun aradım ıptalı gerceklesmez onay alamıyoruz dedıler
    ıptal ıstedım ılgılı bırıme yonlendırdı borcunuzu odeyın kapatalım dedıler

    nasıl bır surec ızlemem gerekıyor acaba?
    gecen sene 90lıra kesılmıstı ıptalını sglamıstım ama bu sefer olumsuz dıyorlar
  • "Borcunuzu odeyin kapatalim" cok sacma olmus. Kart kapatılsa da borc zaten sizin. O yuzden arayın ve karti iptal ettirmek istediginizi söyleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel mudurlugu arıyorum suanda.
    sıkayet vara yazdım hafta ıcınde bır donus yapılmazsa kartı kapatmak ıcın arıyacagım zaten.
    1 senedır duzenlı olarak kullandıgım kart her ay alısverıs ypaar duzenlı oderım borcunu.

    gecen sene 90lıra yansıtılmıs onu ıptal ettırmısım ekstreden goruyorum fakat bu sene yapamıyorlar.

    sımdı arıyorum bankayı kartı kapatmak ıcın talep olusturayım.
  • Aynı durum bende de var sonuc alabildiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptl edemiyorum derken bankaların yeni oyunumu bu?
  • Ben de her haziran ayinda arar geri iadesini isterdim, kredi kartimi kapatmamam sözüyle geri iade ederlerdi. Bu yil "bankacilik duzenleme kurumu bize izin veriyo kiii", "git bankalar birligi hakemligine bizi sikayet et" diye geri donus yapmislar. Ne ugrasicam daha kolayi varken...
  • Bana da iade etmedi. Fakat muhtemelen 4 ay önce 6 ay kapatmama sözüne 100 tl puan almıştım o yüzden. Çünkü kapatın dediğimde bunu söylediler. Ben unutmuştum. Mecburen 2 ay sonra kapatın diyeceğim. Kapatırlarsa da kendileri bilir. Geçen aylarda bonus ve world kartların anında kart aidatı iade edildi.
  • Arkadaşlar bu kart aidatları herkese farklı dönemlerdemi geliyor yoksa aynı dönemlerdemi ? Hangi aylarda yansıtıyorlar ?
    Akbank maaş müşterisi olduğumuzdan geçen sene kapatmama sözüne iade etmişlerdi. Bu sene başka kampanya için Kasım' a kadar kapatmama sözü verdik. Bu durum sorun teşkil edermi ne dersiniz ?
  • banada 95 tl yansıtmışlar ! şikayet kaydı açtı mh bende şikateyvardan şikayet oluşturdum ama iade etmezlerse ne olacak ?
  • Ben aradım 70 tl çip para verdiler sadece iptal etmediler.
  • Ben de bize ulaşın kısmından başvurdum her yıl olduğu gibi. Ancak önceki yılların aksine bu yıl iade etmediler, şikayetimi yenileyince de bu sefer de adresime mektup yollayıp şu şu gerekçeyle iade edilmediğini bildirdiler. Anlayacağınız ya zor durumdalar ya da halkını düşünen yetkililer kart ücretini yasal hale getiren kararlara güveniyorlar. Bonus ise önceki yıllarda reddederken bu yılkini iade ettiler. Enteresan işler olmakta.
    Ayrıca Akbank başvurum sırasında platinum kart göndermişti ki bunun kart ücreti 119 TL. Oysa ilk başvurana diğer bankaların yaptığı gibi klasik kart göndermeleri gerekirken böyle yapmadıklarından 95 lira yerine 119 lira ödetiyorlar bir de. Tam bir kibar dolandırıcılık hikayesi Akbank'ın yaptığı. Nasıl olsa bu yılınkini ödedim eğer puan kampanyaları vb. memnun etmese seneye kapatacağım.
  • toplam harcamaya bakıyorlar. istenilen harcama seviyesindeyseniz hay hay deyip iptal ediyorlar. askıdaysanız harcama hedefi veriyorlar. harcamanız yetersiz ise iptal etmiyoruz diyorlar.çoğu bankada böyle.
  • şikayetvara yazmama rağmen benimde her sene ediyorlardı bu sene etmediler bende 1 haftaya kadar arayıp kapattıracağım.
  • Aidatı her banka kesiyor çünkü bunun karşılığında size para puan bonus mil boşuna vermiyor adamlar.



    Telefonda sakince "karttan memnunum benden kesilen 95 tl karşılığı bonus mil puan iade edin lütfen" demek yeterli.



    Siz kapatacağım derseniz onlarda tamam derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_uar2

    her 6 ayda gelir. her defasındada telefonla arayıp 6 ay kapatmama sözü verip bu aidatı iptal ettiririm

    6 ayda bir ne kadar geliyor. Ben yılda 1 kez geliyor sanıyordum. Her sene Kasım'da gelir ve iptal ettirirdim. Herkesin ki farklı mıdır acaba?
  • anakarta 90 ek karta 50
  • Yine geldi bu sene son ayda, iptal edebilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Kartim var. Hem normal hem platinium. Normal kk aidatini gecen ay iade etmisti. Bu ay platinium kk ucretini iptal etmedi. Birde dalga gecer gibi siz eski musterimizsiniz vs... ayak yapiyor. Iade.et diyorum sistem kabul etmiyormus. Kapattirdim. 79 aylik ilk macera bitti. Bakalim digerinede gelip iptal etmezlerse onuda kapatacagim. Ulkede.banka bollugu varken neseleri bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.