Şimdi Ara

Axess kredi kartı yıllık üyelik ücreti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
39.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene 80 lira cip para vermişlerdi, bu sene 122 nin hepsini cip para şeklinde değil normal iade ettiler. Limit arttı, harcamalarım arttı bunlardan dolayı sanırım
  • 120 lirayı geçridiler 2-3 kere aradım iade etmediler.

    şikayetvara yazdım kartı iptal etcem falan.

    aradılar 60 tl puan verdiler bari 100 verin dedim. yok dedi.

    yarı yarıya kurtardık diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyingHigh

    120 lirayı geçridiler 2-3 kere aradım iade etmediler.

    şikayetvara yazdım kartı iptal etcem falan.

    aradılar 60 tl puan verdiler bari 100 verin dedim. yok dedi.

    yarı yarıya kurtardık diyelim.
    Karti silah zoruyla mi verdiler sana ? Ya da aidat ucreti yok mu dediler ?



    Ayni bankanin free karti var. Aidatsiz. Onu kullan madem. Aidat ucretini bilerek karti kullaniyorsan, kesilince neden agliyorsun ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    çözüm/yardım/fikir üretmeyeceksiniz boş geyik yapmayın.


    sermaye yancılığına gerek yok.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Ölücülük yapan sensin. Bir de cozum/yardim/fikir mi bekliyorsun ?



    Bu kadar aglayacaksan, ve almazsan aileni yok ederiz falan demedilerse aidatsiz kart olan free al diyorum. O da isine gelmiyor sanirim. Ölücülügüne yancı ariyorsun sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinum kartima 136 TL aidat ucreti yansitildi. Geri yatirilmasi icin musteri hizmetlerini aradim. Yatiramayiz dediler. O zaman karti kapatin dedim. Kapatmayalım 30 tl chip para teklif edildi. Kabul etmedim 40 TL teklif edildi. Onu da kabul etmedim. Iptal talebi alindi. Daha sonra 1 gun sonra genel mudurlukten aradilar. Kapatilmasini ve bundan sonra akbanktan uzak duracagimi cevremede kapattirmalari icin elimden geleni yapacagimi belirttim. 105 TL chip para teklif edildi. Ve mecburen kabul ettim. 31 TL zarardayım. 6 ay sonra ayni islemleri tekrar edip o 31 TL yi çıkartacağım fazlasıyla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ay benden de 122 TL kestiler, aradım %50 sini geri iade edebiliyoruz dediler. bende başka banka kartlarım da var ve onlar almıyor alıyorlar ise iptal ediyorlar dedim, daha önce aradığımda sorgusuz sualsiz iade ediyordunuz dedim, bu sene uygulamamız böyle dedi, bende kapatacağım o zaman dedim, siz bilirsiniz sizi o bölüme yönlendirebilirim dedi, bende yönlendir dedim, başka birisi bağlandı, neden kapatmak istediğimi söyledi, bende söyledim, 6 ay açık kalması karşılığında %50 geri iade edebiliriz dedi başka türlü yapamıyoruz dedi ben inatla iptal edin dedim, o da inatla efendim en azından 61 tl kazanırsınız dedi, sonra baktım mantıklı en azından 61 tl kurtarırım, 56 TL de chip para var, chip parayı harcayacağım 6 ay o karta hiç dokunmayacağım, telefonun hatırlatmasını 14.11.2018 saat 9:00 a ayarladım :) o tarihte arayıp kapatacağım, bankanın anahtarını da verseler kapatacağım.
    Aslına bakarsanız organize olsak boyun eğdirebiliriz, herkes üyelik aidatı için kapatırsa geri adım atacaklardır, bu seferde onlar arayacak tanımlayalım size diye. dirayetli olmak lazım biraz. ben zaten günlük alışverişler için kullanıyordum market,mazot, cafe filan. kart aidatı almayan başka bir bankanın kartını kullanacağım artık, taksitli alışverişler için de ziraat maximum var, o da kesiyor cüzzi bir ücret ama en azından devlet bankası, kazanacaksa devlet kazansın.
  • 14 yıldır kullanıyordum. ücretini hep tam iade ediyorlardı bu defa %50 veririz dediler. kabul etmedim. yok bankamızın bu seneki, prosedürü böyle yok biz birşey yapamıyoruz dediler. bende kapatın dedim. nasılsa sizin yapacağınız birşey yok prosedür böyleymiş dedim. kapattırdım. neşeleri bilir.
  • Ahanda benden de 122 tl sömürmüşler, aradım kartı iptal ediyorum dedim, 65 chip para verelim 122 bizde kalsın dedi, yok abla dedim, daha önce böyle olmuyordu ne oldu dedim, politika değişmiş, bende politik olacağım o zaman kartı iptal edip tüketici hakem heyetine gidiyorum dedim, tamam dedi. Vakıfbank kredi kartı için başvurdum aynı gün onayladılar, GÜLE GÜLE AXESS.

    3 KURUŞ 5 KURUŞ DEMEYİN HAKKINIZI ARAYIN DOSTLAR, BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR,
  • Bu ay gelen ekstremde böyle bir bildiri var, Kart ücretlerine zam yapılmış, itiraz etmezsek kabul etmiş sayılacakmışız. Bunun için ne yapabilriiz? ill aarayıp kartı mı kapattıralım.
    Daha önceleri kart ücretini iade alabiliyorduk ama son kart ücretinin yarısını ödediler. Birde ekkarta ücret vermiyordumd aha önce şimdi o da paralı görünüyor


     Axess kredi kartı yıllık üyelik ücreti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 3 Ocak 2019; 9:32:43 >
  • Bana da geçirmişler. Geçtiğimiz yıl 120 TL kadar çip para almıştım bu yıl 50 teklif ettiler. Kesilen tutar 138 TL. Kabul etmedim akşam mesaj geldi kartınız iptal oldu diye. Ben çok :o ulan ben yıllık ücretten fazla faiz ödeyen müşteriyim ne halt etmeye kapattılar anlamadım. Bakalım tekrar arayacaktır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kart ücreti yüzünden kapatmak istiyorum dedim. 7 gün içinde kapatılacaktır dediler. Tekrar ararlar diye bekliyordum ama kapatmışlar kartı. Normalde hep arayıp chippara teklif ederlerdi ama bu kez yapmadılar. 10 yıllıkta müşterileriydim halbuki
  • kredi kartı için axess'e başvurdum. onaylandı ve platinum kart çıkmış. aidat 173tl olarak söyledi ve ikinci ekstrede yansır dedi müşteri hizmetleri. bana çok fazla geldi. klasik karta çevirme işine de kesin bi cevap alamadım. acaba platinumu iptal ettirip free karta mı geçsem. ikisi arasında çok büyük farklar var mı?
  • İlk defa kart ücretini iptal ettiremedim. İptal olsa da aidatı alırız dediler bide. Yarısını iadeye razı oldum.
    Sanal kartın son 2 hanesi yüksek olunca kıyamadım. İkinci axess var onu iptal ettirecem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • myqueen kullanıcısına yanıt
    kapatılmasını istedikten kaç gün sonra iptal ettiler, hatırlıyor musunuz?

    benden 122 tl kesmişler, aylık ortalama 2000-2500 tl civarı ödeme yaparım bu karta 80 tl iade teklif ettiler 6 ay açık kalmasına karşılık. kredi skorum yüksek olduğu ve ödemelerim çok düzenli olduğu için 7 gün içinde geri ararlar diye düşündüm ama aramazlarsa 80 tl den de olacağız sanki
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    7 gün boyunca ararlar diye bekledim ama aranmadım. 8. gün mobile girdiğimde kartın kapandığını gördüm
  • myqueen kullanıcısına yanıt
    Peki Akbank direkt mobil uygulamadan da silindi mi?
    Bende Kapanalı iki hafta olacak. Halen kart silinmedi.. Son Ekstre ödeme tarihini bekliyorum.. Sözde o zaman silinecekmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    şimdi girdim baktım hala duruyor. Son ekstre ödemesi cuma gunuydu kartta taksidim vs. de yok ama gözüküyor hala.
  • merhaba
    benimde platinum kartı için benden 169 tl üyelik aidatı kesmişler.3 yıllık müşteriyim görüşmeler sonucu en son 6 ay açık kalması karşılığı 55 tl puan teklif ettiler.kabul etmedim. önceleri birebir puan iadesi yapılırken şimdi 3 te bir fiyatına teklif ediyorlar.puanınız batsın kullanmıyorum bundan sonra.
  • Ücreti aldıktan sonra 7 gün içinde iadesini yapmazlarsa kartı kapatın ve iade etsinler( gerekirse bddk ya şikayet edersiniz.)Ben bu şekilde geri aldım axxess den karta iade edelim dediler ama kabul etmedim benden bir daha ücret almayacaksınız. kapatın dedim. kapatırken sözleşmeden dönüyorum sizinle çalışmıycam hemen iade edin şeklinde bir kaç gün sonra ücretin tamamını geri aldım.
    World eko aidatsız aldım. Taksit ve kamapanyalardan çok memnununum şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 15 Mart 2019; 11:44:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.