Şimdi Ara

Bang&Olufsen H7 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Danimarka doğumlu bir iskandinav şaheseri marka olan Bang&Olufsen bizlere tasarımın yanında teknolojide üreten bir firma olarak Evlerimizde, araçlarımızda ve kişisel kullanımlarımızda hep yanımızda kaliteyi hissedebileceğimiz ürünler ile hayatımıza renk katıyor. Ses sitemlerinin öncüsü niteliğinde olan ve paranıza kıyıp aldığınız taktirde uzun yıllar aynı kalitede kullanımlarınızda sizi üzmeyecek cihazlar üretiyor. Özellikle tasarım ürünler konusunda başarılı bir firma olan Bang&Olufsen firmasının Kulak üstü Modellerinden birisi olan Beo Play H7 hakkındaki incelememden kısaca bahsedeceğim.

    Öncelikle Beo Play H7 nin kutu içeriğinden bahsetmek istiyorum.


    Kutuyu açtığınızda önelikle sizi kulaklığın kendisi karşılıyor. Kadife benzeri bir ürün ile kaplanmış bir yatağın içerisine yatırılmış kulaklığı ilk gördüğünüzde Premium bir kulaklık ile karşı karşıya geldiğinizi anlıyorsunuz.

    Kulaklığı ve kadife yatağı bir kenara aldığınızda alt tarafta sizi 3 ayrı bölümden oluşan ve ayrı ayrı paketlenmiş siyah bölümler karşılıyor.

    1- ) 0.25M bir ucu USB diğer ucu Mikro USB kablo ve 1.2M lik 3.5mm mini jack kablo.

    2- ) Kullanma klavuzu ve Garanti belgesi.

    3- ) Kese şeklinde ip büzgülü taşıma kılıfı.


     Bang&Olufsen H7 İnceleme



    Kutunun bu kadar gösterişsiz ve sade olması verdiğiniz paranın tamamen kulaklığın kendisine gittiğini algılatıyor ve bu sizi olumlu yönde etkileyebiliyor.

    Kulaklığın teknik özelliklerinden bahsedecek olursak.

    Tasarımcısı Jacob Wagner

    Ölçü : 97 x 225 x 40 mm
    Ağarlık : 280 Gr
    Kullanlılan malzemeler : Deri, Aliminyum, kumaş ve polimer.
    Renk : Siyah , Gri ve naturel olarak 3 farklı seçenek ile geliyor.
    Sürücü : 40mm elektro dinamik.
    Mikrofon : Elektrek tipi omni yönlü.
    Frekans : 20 - 22.000 Hz
    Bluetooth : 4.2 Aptx LL - AAC
    Batarya : 3.7 V 770 MA 2.5 Saat de tam şarj 20 saat dinleme sunar.


     Bang&Olufsen H7 İnceleme



    Ayrıca kulaklığın sağ kısmındaki dokunmatik kontrol tuşları sayesinde ses azaltma arttırma parçaları atlatma ve geri alma durdurma ve devam ettirme gibi özellikleri dokunarak kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Elinizde eldiven olsa dahi.

     Bang&Olufsen H7 İnceleme



    Kulaklığı İphone 6 , İpod touch 4. nesil, Macbook Pro, Sony Blue ray DVD player, Sony mp3 player, Denon DAC ile de pikap ile müzikler dinledim.

    Sony MP3 Player ile olan testimde normal standartın biraz üstünde bir dinleti sağladım, İpod ile yapmış olduğum dinlemede kalite biraz daha arttı ama dinlemiş olduğum müzikler MP3 kalitesinde idi. İphone 6 ile Apple müzik ve Spotify da denemeler yaptım yüksek çözünürlükte olan bu denemelerde Apple müziğin spotify dan daha kaliteli olduğunu aynı şarkı üzerinde yapmış olduğum denemede anladım. Sesler daha dengeli ama bass lar bir beats kadar değildi. Lakin cidden her tınıyı duyabiliyorsunuz. Macbook proda Lossless, ALAC, FLAC müziklerle deneyince kalite bir üst seviyeye daha taşındı. Yüzünüzde bir gülümseme oluşuyor. Sony Blue ray ile track CD ile yapmış olduğum denemede oldukça başarılı idi. Fakat Ciddi anlamda en kaliteli sesi DAC baplı olan Pikap çalar ile pikap dinlerken aldım. Analog olan kayıt gerçekten size ben daha önceden müzik dinlemiyormuşum dedirtiyor. Şarkıcının aldığı nefesleri, Gitara vuran tırnakların sesi, bütün enstrumanları ayrı ayrı tını tını kulağınızda hissediyorsunuz.


    Sonuç olarak hem tasarım, hem işlevsellik ve kolay kullanım, rahatlık ve yüksek kalite malzemesi ile Hi-end yüksek çözünürlüklü müzikler dinlerken bu dünya ile bağlantınızı keseceksiniz.

    Standart telefon ve mp3 çalarlar ile kullanımda oldukça dengeli kararlı fakat ses miktarı bağlanmış bir amfiye nazaran daha az.

    Ayrıca Android ve İos daki BEOPLAY uygulaması ile kulaklığınızı eşleştirdiğinizde kulaklığın ekolayzır ayarlarını çok basit bir şekilde yapabiliyorsunuz. Bunu yaptıkdan sonra Telefon ve Mp3 playerda da güçlü ve muhteşem basslar ve tizlere ulaştım.

    Artıları : Kablolu ve kablosuz kullanım, Uzun süren batarya süresi, Kristal netliğinde eşsiz ses kalitesi,yüksek kalite ürün malzemesi,muazzam tasarım.

    Eksileri : Fiyat pahalı.


     Bang&Olufsen H7 İnceleme


     Bang&Olufsen H7 İnceleme


     Bang&Olufsen H7 İnceleme


     Bang&Olufsen H7 İnceleme







  • İnceleme için teşekkürler. Bende kablosuz bir kulaklık alma arefesinde H7, B&W P5 ve Bose Soundlink 2 arasında kaldım. Kullandığınız süre içerisinde H7 ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Özellikle katlanmamasının ve kesenin koruyucu olmaması aklımda günlük kullanımda zorluk çıkarabilme ihtimalini arttıyor.
    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Kulaklığı uzun bir süredir kullanıyorum yukarıda açıklamış olduğum kullanıma ek olarak katlanmaması ve taşınabilir çantasının koruyucu olmaması sıkıntı gibi duruyor ama. Genelde boynuma asıp geziyorum dinlemediğim zamanlar kesesinin de cebime kolayca gitmesi taşıma açısından oldukça rahatlatıyor elimde kocaman bir çanta taşımamış oluyorum. Kulaklıkların sağa sola dönesi boyuna asıkıyken rahat bir duruş şekli yaratıyor rahatsızlık vermiyor. Ses kalitesi anlamında oldukça güzel. Tatminkarın kat kat üstünde. Aldınızmı bilemiyorum ama tavsiye ederim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende h7 yi 1 ay önce aldım. Sadece s8 telefonda deneme şansım oldu ve telefonun ses çıkışı çok düşük geldigi için Fiio k1 dac aldım telefona bağladım ses bariz şekilde yükseldi son ses açıyorum çok geliyor,bir kademe düşürüyorum az geliyor :( . Dediğim gibi ses kalitesi şiddeti çok iyi oldu tavsiye ederim sadece bazı bassli şarkılarda son ses de bozulma olabiliyor ama rahatsız edici değil. Gayet başarılı oldu. Araçta ses sistemim gibi olsa yeter diyordum ama aynı ses kalitesini yakalamak çok zor gibi. Araçta SQ aktif sistem olarak dinliyorum. O kaliteye erişemedim ama yine de idare eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.