Şimdi Ara

Başladığım oyunu sıkılıp yarıda bırakıyorum :( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herhangi bir caba sarfetmeden oyun elde edilen bir ortamda, en fazla kimin bilgisayarında oyun yüklü gibi bir s...k yarışına girildiği bir ortamda bunlar normal arkadaşlar. Hep daha iyisini hep daha çoğunu istiyoruz. 97 yılından kalma bir adventure oyunundan hala zevk alacağını unutmuş; 2010 yılında çıkmış bir oyunu full grafik ve detayla oynamayı bir erdem,bir haz haline getirdiğimiz şu ruh halinde tabiki oyunlardan sıkılınır. Çünkü oyunla aramızdaki tek bağ iyi grafikler ve ona sahip olma duygusu. Ama onun içine giriyim, altındaki kültürü, detayları, sanatı, göndermeleri keşfedeyim diye bir şey yok. Sonuçtada oyunun gb ile değerlendiren bir kitle olup çıkıyoruz.

    Girin oyun topiclerine, en az 10 sayfa "maks grafik ayarlarında oyunu çalıştırdım arkadaşlar yuppiii", "arkadaşlar şöyle bire hata alıyorum (crackten kaynaklanan hatalar tabi)", "of süper malum yerden indirmeye başladım, bitsin hemen oyuna dalacam" gibi mesajların olduğunu görüyoruz. Ne oynanış hakkında nede diğer detaylar hakkında herhangi bir yorum bulmak genelde zor oluyor.

    Dikkat edin yabancı sitelerde böyle bir topic bulamazsınız. Çünkü adamlar orjinal alıyor ve onlarda haliyle communityler sayesinde oyun ile bir sosyal bağ kuruluyor.




  • Oyuna kendinizi kaptırın
  • Aynen bende yeni pc aldığımda artık koparım diyordum ama.Kurduüğum 60 oyunun 35 tanesini hiç oynamadan sildim.6-7 tanesini falan bitirdim.Birkaç tanesini falan yarılamadan sildim.

    En son kalanların 5 tanesinin 2 tanesi zaten sürekli mp oynadıklarım.Diğerkileride öyle duruyor.

    Bence çok oyun kurmaktan.

    Birde bu kadar zibil kadar oyunun üstünde 3 tane indirmiştim.Şimdi onları kenarda tutuyorum.

    Şu anda masaüstünde mp oynadıklarım hariç diğerleri bittiğinde kenardakileri teker teker kurup oynayacam.

    Gerçekten hangisine devam etsem yüzümden bir çok oyunu sildim.

    Şimdi en son Bioshock 2,Harry Potter Half Blood Prince,Hitman 4 Blood Money,Splinter Cell Conviction,Trine,ACII, mp olarak Call of Duty 2 ve Call of Duty 5 var.Bioshock silsemmi diyorum acaba durup dururken dürtüyorlar

    Ama Call of Duty 2 ve 5 ten acayip zevk alıyorum.İyi oynayınca ölümüne sarıyor birde o hem süper hem kötü birşey.Ama acayip zevkli




  • Durum daha vahim Mafia 2 ve StarCraft 2'i yükledim. Mafia 2'de daha 3. bölümündeyim :( StarCraft 2 ise senaryo modunda 1 saat falan oynayabildim. AC2'i bitirdim ama acayip sardı. Sorun nerede anlamadım gitti. Senaryosu iyi olan oynanıyor ama Mafia 2'nin de senaryosu isi SC2 zaten başlı başına bir yapıt :(
  • mafia ve max payne hariç diğer bütün oyunlarda benim de karşılaştığım bir sorun bu
  • arkadaşlar burda hepinize diablo2 ve torclight öneriyorum hiç sıkılacagınızı sanmıyorum sizi bütün dertten kurtarır süper oyunlar aynı sorun bendede vardı şimdi dert yok tasa yok
  • Benide son zamanlarda

    Bioshock 2 hiç sarmadı.Hatta Bioshock çakması denilen Singularty yi bile nefes almadan 2 kez de bitirdim ve oynarken acayip zevk almıştım.

    Splinter Cell sildim sarmadı. (Sessiz olaylara bayılmama rağmen yine oynayamadım.)

    Stalker kurdum o da sarmadı.

    Ayrıca ben BC2 yide bi görev silmiştim.



    Alper galiba bizim sorunumuz acayip dehşet senaryolu bağlantılı oyunlar,filmler izledikten sonra ortalama ve ortalamaya yakın şeylerle tatmin olamamamızdan kaynaklanıyo.

    Anlamaya başlıyorum

    HL2 bitirdikten sonra aylarca FPS oyun kuramamıştım bilgisayara.

    (Parçalar birleşiyor, gizemler çözülüyor )

    Aynısı geçen filmde oldu.Sands of Time'ı izledim.Sonra Titanların Savaşını izledim. (Ama zorla izledim yarısında kapatıp silicektim.)

    Sands of Time'ı 1 sn ileri-geri sarmadan 3 kez baştan sona izledim.Hatta şu anda izleyesim var ama

    Hızımı düşüren Türkiyemizin en hızlı internet sağlayıcısı Ttnet'in hızımı tekrar geri vermesini bekliyorum ki HD veya FULL HD olarak indirip tekrar izleyebileyim.

    Mala bağladım Ttnet yüzünden youtube da video izleyemiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: angelus26

    Aynı sorun bendede var
    Arkadaşlar yaşa bağlamak istiyorum bu sorunu ben 26 yaşındayım,Herkes yaşını yazsın belki si sonuca varırız
    Eski heycan kalmadı nerde o saatlerce pcnin başından kalkmamak falan heygidi günler...

    Yaşla ilgili. (29) Oyunlar hep birbrine benziyor sanki. Gameboyda 10 sen önce oynadığım pokemon oyunu hariç pc deki hiç bir oyunu bitirmedim son zamanlarda. Emulatör oyunlarını oynuyorum nostalji yapıyorum. Yeni çıkan hiç bir oyun sarmıyor.




  • Aynı ruh halinden/durumdan Mafia ve Fahrenheit ile kurtuldum. Tavsiye ederim :)
  • Bende problem var sanardım, meğer benden kötüleride varmış. Bende bir çok oyunu yarım bırakmış, bazılarına ise hiç başlamamış kişilerdenim ama belli başlı çoğu oyunuda bitirdim. Sizin durum daha vahim.
  • Bende oyun için yeni bir kasa topladım arkadaşlar.Crysis mw 2 mafia gibi oyunları severek oynuyorum.arada sıkılma oluyor.Online oyunları arıyor insan bence arkdaş çevreli ama genede mw 2 ve crysis'i hiç bi arkadaşıma değişmem
  • oyunlarda da daldan dala atlayacaksın o zaman.Dalgalanacaksın 90'lar 20'ler 2010'a dokunacan...
  • Hiç sıkmayan oyunlar arasında

    Assasins Creed 1-2
    Mass Effect 1-2 , heleki eski savegme kullanması yokmu
    Bioshock 1-2
    DMC 3-4
    Riddick 2-1 , 2-2 (özellikle , rpglere kıyasla kullanılan basit ingilizce)

    En azından ASsasins Creed seneryo vb oku bi yerlerden , film gibi giden bi oyundu benim için.
    Bioshockun atmosferinide hiç bişeye değişmem , başka hangi oynda , bi elde onlarca büyü , bi elde farklı farklı silahlar blundurulur ?
    Mass Effect Son Derece akıcı , ateş ettiğini bile sana hissettiren(vrudugn yerde çıkan kıvılcımlar, düşmanın harketleri) bi oyun.
    DMC nin ayrı bi yeri var , oyunun bittiğini ve bu zmn içersindeki geçen zamanı bile hissetmeyeceksin.

    Oynamadıgın varsa , gözün açık gitme ihtimalin var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vico

    çok fazla oyun var bilgisayarımda yüklü olan ama en çok oynadığım oyun "super mario rush arena"
    oyunlardan çok çabuk sıkılıyorum dün son çare daha oynamadığım diablo 2 yi yükledim onu oynicam güzel oyunmuş belki onla bu hastalıktan kurtulabilirim.


    Zaten Diablo 2 gibi oyunlar seni sararsa RPG bölümüne bekleriz, çok kral tavsiyelerimiz mevcut bekliyoruz...
  • Bende de durum aynı.Mafia 2 yükleyin eminim tek solukta bitireceksiniz.Sıkılmadan oynadığım nadir oyunlardan
  • aynı hastalk arada bi bnde de başlıyor hemen trine açıyorm oda sıktıysa bi hafta full face takılıom + mafia wars
  • Devasa online oyunları tavsiye ederim. Şahsen ben tek dvo oynarım. Single player oyunlarda bende sıkılıp yarıda bırakıyorum (yaş 15).
  • 1; Eski ekran kartın bu oyunların çoğunu kaldırmıyordu ve yeni ekran kartı aldın o kadar delice bağlandın ki, 1 haftaya kalmadan her oyundan sıkılır oldun.

    2; Hiperaktifsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK


    quote:

    Orijinalden alıntı: angelus26

    Aynı sorun bendede var
    Arkadaşlar yaşa bağlamak istiyorum bu sorunu ben 26 yaşındayım,Herkes yaşını yazsın belki si sonuca varırız
    Eski heycan kalmadı nerde o saatlerce pcnin başından kalkmamak falan heygidi günler...

    Yaşla ilgili. (29) Oyunlar hep birbrine benziyor sanki. Gameboyda 10 sen önce oynadığım pokemon oyunu hariç pc deki hiç bir oyunu bitirmedim son zamanlarda. Emulatör oyunlarını oynuyorum nostalji yapıyorum. Yeni çıkan hiç bir oyun sarmıyor.


    Oyunlar artık tekrar etmeye başladı bunun etkisi var ancak, kesinlikle yaşla ilgili bir durumun söz konusu olduğuna inanmıyorum. Bakın konuyu açan kardeşimiz 16 yaşındaymış demek ki yaşla ilgili değil. Orjinal oyun almaklada ilgili değil.
    Eskiden orjinalde olsa korsanda olsa "oyun almak" diye bir kavram vardı şimdi adsl sınırsız ve hızlı internet teknolojisi sayesinde bu durum yerini "oyun indirmek" kavramına bıraktı.
    Eskiden korsanda olsa oyun beğenicem diye tezgahın başında kamburumuz çıkardı ayrıca seçtiğimiz oyun bozuk çıkma, pc nin kaldırmama, bir şekilde kurulmama gibi riskleri vardı. Oyun bu aşamaları sorunsuz atlattıktan sonra iyide olsa kötüde olsa değerli olur oynanır ve keyif alınırdı.
    Bende geçen senelerde eski pc im kaldırmadığından o dönemlerde çıkan ve oynayamadığım oyunları indirip birktirmiştim. Sonra geçen sene yeni pc alınca hangisini oynayacağımı şaşırdım ama hepsini oynayıp bitirme zorunluluğunda hissediyordum kendimi fakat oyunlardan zevk almadığımı gördüm.
    Çünkü hepsinin elimin altında ve her an oynanabilir olması onları değersiz yapmıştı. Arşivimde kurup biraz oynayıp bıraktığım ve hala elimi sürmediğim bisürü oyun var. Sanırım arkadaşın durumuda buna benziyor.

    Birde stalker oynamaya başladıktan sonra diğer fps/tps tarzı oyunlar sarmamaya başladı sağolsun türkçe yamalarını hazırlayan arkadaşların çok büyük etkisi oldu. Birsürü oyun yüklü pc de ama seriyi bitirmeme rağmen elim hep bu oyuna gidiyor tekrar oynuyorum.




  • OYundan sıkılmanın sebepleri çoktur ancak en önemli nokta ya değinmek istiyorum

    örneğin bir oyunu oynuyorsunuz ama hiç bişe anlamadan hikayesini bilerek ilerlemiyoruz o yüzden zevk vermiyor
    oyun alacağinız zaman internette türkçe yaması varsa alın derim o sayede anlayarak oynamak zevk verir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.