Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
10.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skywalkerhan

    Bu oyunun alakası yok diğer 2 oyun ile ama ilk 2 oyunun birbiri ile alakası var ve onları da oynamanı şiddetle tavsiye ederim...

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Assassin's Creed IV yerine Batman'i tercih ettim ilk Batman'i bitirelim ikinci disk kurulum mu yapıyor yoksa oyunun belli bir noktasında mı istiyor?

    Yok dostum 2. disk multiplayermiş ben indirmiş bulundum 1.disk singleplayer.. Bu arada oyun muhteşem yine
  • Yapımcı firmanın değişmesine rağmen, rocksteday games, yeni yapımcı firmaya oyunun temel dinamiklerini çok güzel aktarmış; oyunun ilk 10 dakikası ,önceki Batman oyunlarını aratmıyor ve grafikler daha iyi göründü..Bununla birlikte bu 10 dakikalık ilk bölümde kalabalık dövüşler epeyi zorladı..Y tuşunu kullanmama ve önceki batman oyunlarını bitirmeme rağmen, kalabalık dövüşlerde hemen indiriyorlar..Oyuna henüz ısınamamış da olabilirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Ekim 2013; 23:02:14 >
  • Oyunu ilk önce warez deneyeceğim. Eğer beğenirsem ve multiplayer ile ilgili sorum olmazsa playstore üzerinden alabilirim.
  • Arkadaşlar HDD zorunluluğu bu oyunda mevcut mu ? Zorunlu yükleme istiyor mu yoksa ilk diski takıp oynayabiliyormuyuz arcade konsolda ?
  • HDD zorunluluğu yok.Yükleme istemiyor oyun.İkinci disc multiplayer deniyor ancak emin değilim, ben denemedim.

    Dün akşam 2 saat oynadım.Oyunun dinamikleri önceki oyun ile aynı.Arkham city oynuyor gibi hissettim çoğu zaman. Açıkcası düşmanlar farklı olmasaydı bu oyunu ben pas geçerdim.Bitirmek için kendimi zorlayacağım biraz.
  • Arkadaşlar oyunu mutlaka deneyin gerçekten çok hoşuma gitti bosslar falan atmosfer çok sağlam.. 2.diski indirmenize gerek yok tabi multiplayer oynamıcam diyosanız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHeart_06 -- 25 Ekim 2013; 9:51:50 >
  • Oyunu oynayanlara bir soru,

    Penguen nin ofise ulaştığımız bir yer var hatta orda arena var. O arenanın olduğu bölgece penguen nin ofise nerden çıkıyoruz hani şu asılmış kanatları olmayan uçak olan yer nerden çıkıyoruz uğraş uğraş bulamadım. Penguen nin yardimcisylada işim bitti buarada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Ekim 2013; 10:11:38 >
  • Gamespot 6 vermiş.
    http://www.gamespot.com/reviews/batman-arkham-origins-review/1900-6415506/
    en büyük sebep oyun mekaniklerine yeni bir şey eklenmemesiymiş. Neyse ki incelemede oyunun senaryosunun gayet iyi olduğu belirtiliyor.
    Zaten mükemmel olan gameplay'e yeni bir şeyler eklemek için bozacaklarına aynen korumalarında benim için sakınca yok.
    Senaryo da iyiyse oynanır bu oyun.
    Seri oyunlarında her bölümde yeni bir şey eklenecek diye heba olup giden oyunlardan olmasındansa büyük bir DLC gibi davranmaları daha iyi olmuş bence.




  • İgn ise 7.8 vermiş..Gamespot ,berbat ötesi oyunlara verilmesi gereken böylesine düşük puanları iyi sayılabilecek oyunlara da verirken ,hiç de mantıklı gerekçeler ileri sürmüyor...Oyun eskisine göre kötü, oynanmaz olmuştur;o zaman düşük puanı verirsin.Yenilik yok, üzerine hiçbir şey eklenmemiş gibi bahaneler, herhangi bir oyuna aşırı düşük puan vermek için geçerli bahaneler değil bence.. Oyunda çok fazla ilerlemedim ama gördüğüm kadarıyla bu puanı haketmiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Ekim 2013; 15:43:39 >
  • gamespotu ignye göre daha kendime yakın buluyorum ucuzlyınca alıcam bu oyunuda
  • 1o numara oyun yapmışlar
    ama batman fazla siyah normalde Koyu siyah açık siyah arası geçişli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo23

    İgn ise 7.8 vermiş..Gamespot ,berbat ötesi oyunlara verilmesi gereken böylesine düşük puanları iyi sayılabilecek oyunlara da verirken ,hiç de mantıklı gerekçeler ileri sürmüyor...Oyun eskisine göre kötü, oynanmaz olmuştur;o zaman düşük puanı verirsin.Yenilik yok, üzerine hiçbir şey eklenmemiş gibi bahaneler, herhangi bir oyuna aşırı düşük puan vermek için geçerli bahaneler değil bence.. Oyunda çok fazla ilerlemedim ama gördüğüm kadarıyla bu puanı haketmiyor..

    Gamespot en azından daha dürüst. IGN neredeyse her oyuna gereğinden fazla puan veriyor. Oyun ortalamasından zaten bu durum anlaşılıyor.

    Oyun ortalamarı içinhttp://www.gamerankings.com/ veyahttp://www.metacritic.com/game adresine bakın.




  • oyun güzel oyun klas
    ilk iki batman oyununu oynamamıştım hata ettiğimi anladım onlar da bunun gibi klas mı acaba
  • Serinin fanı olanlar kesinlikle beğenir fakat ben ilk oyunu çok büyük iştahla oynayıp Arkham City'de sıkılmıştım bununda daha çok başlarında oyun baydı.Rocksteady seriye dönecekmi bilmiyorum ama şöyle alternatif bir Batman oyunu gelmesi lazım yeni nesile.(TDK gibi gerçekçilik üzerine bir seri süper olurdu.)
  • dövüşler kolay mı yoksa bana mı öyle geldi. counter yaparak herkesi dövebiliyorum
  • oyun normal modda biraz zorlasmıs bitiricem ama pek tad yok oyunda yeni nesilde iyi bişey yapsalar
  • Arkham citynin üstüne ne koyacaklardı batmobili mi,gta gibi dolaşmamı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha oyunun başında Black mask'ın yanındaki o yaratık epeyi zorladı..Helikopterden gelen düşmanlar işi bozuyor..6-7 kere denememe rağmen geçemedim..Normal zorlukta oynuyorum..Önceki 2 oyunu bitirmiştim..Normal zorluk bile epeyi kasıyor..Dövüşlerde sürekli counter yapmamız isteniyor ki buna pek fırsat olmuyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Oyunu oynayanlara bir soru,

    Penguen nin ofise ulaştığımız bir yer var hatta orda arena var. O arenanın olduğu bölgece penguen nin ofise nerden çıkıyoruz hani şu asılmış kanatları olmayan uçak olan yer nerden çıkıyoruz uğraş uğraş bulamadım. Penguen nin yardimcisylada işim bitti buarada.

    dostum hatunu kıtledınmı demır kafese orda ısde bı pc gıbı bırsey var onun kodu cozecksın sfıre olayı var ya o ısde sonra kapı acılacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.