Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 NORMAL VE PREMIUM SERVERLERİ İLK TÜRK SERVERİ [TTC] TÜRK TİMİ CLAN SİZİ DAVET EDİYOR! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
6.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardeşim merhaba son güncellemeden sonra pingler baya düştü ve ilk server oldugumuz için yaklaşık favorimiz var arada lütfen facebook sayfaömızı takip ediniz nasıl dolu oldugunu görürüsünüz ayrıcahttp://turktimi.com/sayfa/sunucular/ sitemizden aktiflik durumumuzu takip edebilirsiniz
  • bu kadar sığ düşünceli dar kafalı insanların admin olduğu bir server görmedim. Zira bu adminler konuşamıyor bile söylediğim bir söz karşısında karşılık dahi veremiyor. tartışamıyor. "Evet bu böyle, bunu yapma!" diyip geçebiliyorlar. Neden diye sorduğunda öylece baka kalıyorlar çünkü o onların kafalarında kurduğu bir düşünce ve karşı gelene "ne dediysem o" diyebiliyorlar. Evet çok tanıdık geliyor değil mi bu? Yasama, yargı, yürütmenin tek bir elden tutulması gibi(anladınız siz onu). Neyse daha fazla uzatmayacağım.

    Girmeyin bu servera arkadaşlar(bu benim şahsi görüşüm tabii. girmek isteyenler olabilir, sonuçta bu sadece bir tavsiye ve eleştiri)

    oyundaki nickim: "Altarinoglutarkann"(evet sonda 2 tane n var :-) ) ekleyin düzeyli seviyeli yeri geldiğinde ahlak sınırlarını aşmadan tartışabildiğimiz küfüre girmeden demek istediklerimizi belirtebildiğimiz bir discord kanalımız var buyrun ekleyin beni.




  • merhaba.

    konu ile ilgili kiminle ne görüştüğünüzü bilmiyorum veya hangi sorunuza cevap vermeyip,bu böyle sende böyle yapacaksın diye adminlerimizden kimsenin yazacağını sanmıyorum.öncelikle eleştirinizi yapmadan önce somut isim ve örneklere dayandırırsanız ,anlattığınız hikaye çamur at izi kalsından çıkıp gerçeklik kazanacaktır. kuralları dayatan bir yönetimimiz yok.en kötü ihtimalle bu kuralın neden konulduğu,ne gibi durumlar yarattığı ve neyin sonucunda bu kuralın konulduğuna dair bir açıklama yapacaklardır.

    ayrıca ortalama 200 kişi üyemizin olduğu bir toplulukta whatsapp grupları,forum,ts ve diğer iletişim araçları üzerinde, klanın sizinde bahsettiğiniz gibi belirli saygı kuralları çerçevesinde idame ettirilebilmesi için bazı kurallara bağlı kalmalıyız.

    serverlerimize girip seviyeli ve kurallara uygun şekilde oyun oynamak isteyen herkesi dört gözle bekliyoruz.




  • Turk arkadaslarla oynayalim diye girdigimiz servardan kick yiyiyoruz yok yere. Cok rezil bir durum. Az once ucak oynuyordum, biraz da iyi kullaniyordum. Artik admininizi mi cok kestim yoksa admininiz baskalarina yer acmak icin mi beni atti bilemiyorum ama bu kafayla bu is olmaz. Elin gavuru bile daha adil be!
  • Kick yediğinize eminmisiniz

    eğer kick yediyseniz genelde kick sebepleri küfürdür.kimse kimseyi fazla öldürdü diye hiçbir zaman kick atmadık.her çok adam öldüren oyuncuyu oyundan atsak zaten oyun zevkinden bahsedemeyiz.

    nickinizi ve oyun saatini yazarsanız durumla ilgili bir araştırma yapıp neden oyundan atıldığınız konusunda sizi bilgilendirebilirim.

    iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancer16 -- 27 Şubat 2018; 12:18:21 >
  • trancer16 T kullanıcısına yanıt
    Evet Kicked by server admin mesaji aldim oyun menuye dondugunde. Dun ogle saatlerinde oynuyordum 14.00 civari. Sohbet kapali oynarim genellikle, savas oyununda sohbet edenlerden degilim pek. 2. kez servera girdigimde ise atilma durumu yasamadim fakat acik admin var mi diye sohbete yazdigimda kimseden donus alamadim.. Tekrarlanmamasi dilegiyle..

    Edit: Nickim Yaxiee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 28 Şubat 2018; 2:6:24 >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Gündüzleri serverleri resetlemek için serverin boş olması gerekiyor belki o ana denk geldiniz çünkü oyunda adam varsa adminler boşaltmak için kick atabilirler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aktif mi acaba hala server?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

    bu kadar sığ düşünceli dar kafalı insanların admin olduğu bir server görmedim. Zira bu adminler konuşamıyor bile söylediğim bir söz karşısında karşılık dahi veremiyor. tartışamıyor. "Evet bu böyle, bunu yapma!" diyip geçebiliyorlar. Neden diye sorduğunda öylece baka kalıyorlar çünkü o onların kafalarında kurduğu bir düşünce ve karşı gelene "ne dediysem o" diyebiliyorlar. Evet çok tanıdık geliyor değil mi bu? Yasama, yargı, yürütmenin tek bir elden tutulması gibi(anladınız siz onu). Neyse daha fazla uzatmayacağım.

    Girmeyin bu servera arkadaşlar(bu benim şahsi görüşüm tabii. girmek isteyenler olabilir, sonuçta bu sadece bir tavsiye ve eleştiri)

    oyundaki nickim: "Altarinoglutarkann"(evet sonda 2 tane n var :-) ) ekleyin düzeyli seviyeli yeri geldiğinde ahlak sınırlarını aşmadan tartışabildiğimiz küfüre girmeden demek istediklerimizi belirtebildiğimiz bir discord kanalımız var buyrun ekleyin beni.
    Hocam size katılmamak elde değil. Bu server ile ilgili şöyle bir anım oldu, Amiens haritasında tank kullanan TTC clan tag' lı (yanlış hatırlamıyorsam) bir arkadaşı (iyi adam vurmuştu) tank mayını kullanarak imha ettim. Ardından tank mayını kullanmak yasak diye uyardı beni. Bak şimdi adama yetki vermişler kendi minik dünyasında yasaklar koyabiliyor!! Neyse efendim bende devam ettim oynamaya sonra kickledi beni ve hala giremiyorum bu servera galiba banlandım. Sebep, tank mayını kullanmak suretiyle o tankı babasının traktörü olarak kullanan arkadaşı koltuktan indirmek




  • EchoBurst E kullanıcısına yanıt
    Zamanında ben de ban yedim. Gerçekten hani kafalar çok değişik server adminlerinin kafasına göre kural koyuyor.

    Tam olarak hatırlamasam da chatten biri: “pingi ile ilgili şikayet ediyordu” ben de: “ o zaman ne indirdiğini söylemene gerek yok ^^” yazmıştım. Neyse muhabbet açıldı espriler o kişinin üstünden dönmeye devam etti bu arada 2 kişi daha katıldı ve gerçekten eğleniyoruz ama en ufak küfür yok. Saygılı, seviyeli bir espri düzeyi dönüyor. Tekrar ediyorum hala bir tane bile küfür edilmedi( *mk ) bile yazılmadı ya da “aq” kelimesi. Yazılmadı. Neyse çocuk admin diye tahmin ediyorum damladı hemen düzgün konuşun banlarım.( buna çok gülmüştüm ). Nedenini sorduğumda “işine bak oyununu oyna” demişti. Neyse benim de zoruma gitti neden diye ısrar ettim. Chati kullanma oynamana devam et chat kullanacaksan başka oyuna gir diye. Ulan zaten eğlenmeye giriyoruz, küfür etmiyoruz, ne bileyim uygunsuz bir madduyuştucu vb’nin ne kadar yararlı olduğunu tartışacak savunacak bir şeyler de yapmıyoruz ki oynayan varsa küçük çocuklara kötü örnek olalım desek onu da yapmıyoruz. Daha sonra chatten MUHABBET EDİP, eğlence dönmeye devam ederken BANLANDIM :D



    Önüne geleni admin yaparsan yetki verirsen olacağı budur. cahil mahalle delikanlıları gibi adminleri var yani. Kendi “güzel ve yararlı” kurallarıyla oynamaya devam etsinler onlar. Benim bf1 de discord takımım var eğlenceme kaldığım yerden devam ediyorum zaten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • discord linkini PM oalrak yada burdan alabilirmiyim?
    Origin ID: Yaxiee
  • Güzel ve seviyeli bir server.. tavsiye ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 26 Nisan 2018; 22:59:8 >
  • Türkler arasında en gereksiz sunucu olabilir
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Teamspeak 3 kullanıyoruz : turktimi.nitrado.net
  • Arkadaşlar çok iyi sayılmam fakat try hard oynamaya çalışıyorum. Discord üzerinden sesli bir şekilde oynamak için oyun arkadaşı arıyorum. Eğer oynamak isterseniz:
    Origin ID: xpelanion (Şuan 57Lv)
    Discord linki için lütfen PM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _manatho_ -- 4 Haziran 2018; 0:58:10 >
  • eyvallah kardeşim sağol Biz iyi oynamaya bakmıyoruz dostluk ve kardeşi de bakıyoruz aramıza bekleriz turktimi.nitrado.net

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cin83ali kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Server zaten favorilerimdeydi, Mirliva'nın bölümlerinden birisinde donate'niz ile dh'den olduğunuzu öğrendim onun için yazdım.
    Ts'ye katılıyorum hemen
  • Türk serverinde türklerle oynayacağıma komple origini silerim daha iyi.
  • Güzel sunucu beyler bence tavsiye ederim
  • Siz kendinizi Türk demeye devam edin Fakat benim gözümde Türk olamazsınız gidin evin gavurlar ile oynayın ve emeğine saygı göstermeyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.