Şimdi Ara

Battlefield 1 ( Xbox )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
3
Favori
15.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 1 Etkileyici Bir Video ile Duyuruldu + Türkçe Geliyor



     Battlefield 1 ( Xbox )




    EA ve DICE yeni Battlefield oyununu etkileyici bir video ile duyurdu. Oyunun ismi sızıntılardan da tahmin edileceği üzere Battlefield 1 olacak. Ayrıca Origin üzerinde Battlefield 1'in desteklediği diller arasında Türkçe seçeneği de yer aldı. Yani oyun Türkçe olarak gelecek.

    The White Stripes'ın Seven Nation Army adlı parçasıyla yayınlanan ve tamamen oyun içi motoruyla sunulduğu iddia edilen tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.











     Battlefield 1 ( Xbox )




    Battlefield 1 İle İgili Bütün Detaylar




    Dün gece Youtube üzerinden yapılan bir canlı yayınla yeni Battlefield oyunu duyuruldu ve gösterildi. Oyunun I.Dünya Savaşında geçeceğini, Türkçe dil desteği olacağını ve Osmanlı İmparatorluğu'nun da oyunda yer alacağını sizlerle paylaşmıştık.

    Oyunun tanıtım videosu gösterildikten sonra yapımcılar oyunu ve oyunu oynarken neler hissettiklerini anlatmaya başladılar. Daha sonra kısa bir soru-cevap faslına geçildi burada da sorular soruldu ve gerek kaçamak gerek net cevaplar verildi. Yapılan etkinlikte yapımcılar sık sık "Çok fazla detay veremiyouz. Önüzümdeki aylarda daha fazla detay paylaşacağız." cümlesini kurdular. Bizde canlı yayını takip ettik ve sizler için verilen detayları derledik;

    -Yıkım olacak, bu sayede ağır silahlar ve toplar etkisini çok daha fazla hissettirecek.
    -Ata binebilecek miyiz sorusu soruldu. Geliştiricilerden birisi evet veya hayır diyemem şeklinde cevap verdi. (Geliştiricilerin anlattıklarından yola çıkarak at binebileceğimizi söyleyebilirim çünkü "...bir tank savaşının yanından atla geçebilirsiniz..." ve "horse charge" gibi ifadeler geçti.)
    -Hardal gazı ve gaz maskesi oyunda bulunacak.
    -Tanklar ve zırhlı araçlar çeşitli olacak ebatlarına göre ayrılacaklar.
    -Batı Cephesi, Fransa, İtalya ve Arabistan Çölleri oyunda yer alacak mekanlar olacak ve hepsi senaryo modunda ve çok oyunculu modlarda oynanabilir olacak.
    -Karada, havada ve denizde savaşlar olacak. Yakın dövüş de oyunun odak noktalarından biri olacak.
    -Kalıcı bir ekip sistemi olacak. Eğer hep arkadaşlarınızla aynı ekipte kalmak istiyorsanız 4 kişilik bir grup oluşturup maça öyle gireceksiniz böylelikle bütün oyun boyunca aynı ekipte kalacağınızı garantilemiş olacaksınız.
    -Silah özelleştimesi bulunacak. Silah çeşitliilği fazla olacak. Tüfekler, flamethrowers, makinalı silahlar, ve gürz, kürek gibi diğer yakın dövüş için kullanilabilecek araçlar. Yakın dövüş silahları ağır ve hafif olarak ayrılacak.
    -Çok oyunculu modlarda 64 kişilik haritalar olacak. Çok geniş savaş alanları olacak.
    -14-16 Haziran 2016 tarihinde Los Angeles'de gerçekleşecek olan E3 fuarında oyun denenebilir olacak.
    -Başlatılacak betalar ve oyunla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için Battlefield Insider'e kayıt olabilirsiniz.
    -Battlefield 1 PC, PS4, XBOX ONE için 21 Ekim'de raflardaki yerini alacak.

    Eğer oyunun Deluxe Edition'unu ön sipariş ederseniz oyunu resmi çıkışından 3 gün önce yani 18 Ekim günü oynamaya başlayabiliyorsunuz. Adı Early Enlister Deluxe Edition ve fiyatı 79,99$ olan bu versiyon, ekstra silahlar, araçlar, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack ve oyundaki tren, zeplin, dretnot adlı büyük araçlar için skinler yer alıyor. Oyunun normal sürümünü ön sipariş edenlerse 369th Harlem Hellfighter Pack ve bu yıl içerisinde yayınlanacak olan bir haritaya 7 gün önceden giriş yapabilme hakkına sahip olacak. Ayrıca EA Access üyeleri oyunu çıkışından önce kısa bir süreliğini deneyim edebilecekler.

    Oyun için bir Collector's Edition'da ortaya çıktı. Fiyatı 219,99$ olan bu ürünün içeriği şu şekilde;

    -Battlefield 1 Deluxe Edition
    -Collector's Edition Figürü (14 inch)
    -Özel metal kutu
    -Özel bez poster
    -Bir deste oyun kartı
    -Haberci güvercin tüpü ve bir özel DLC
    -Özel yama
    -Özel Paketleme


     Battlefield 1 ( Xbox )


    Bsc
     Battlefield 1 ( Xbox )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 13 Ekim 2016; 1:45:10 >



  • Yeni Battlefield yerine Bad Company 3 gelmesini isterdim ama hiç yoktan iyidir. En azından klişe olan modern savaşlardan uzaklaşmış olacağız. Hala BC 2 Vietnam'ın üstüne Battlefield tanımam.Umarım o ruhu yakalar.
  • İlk sayfadan yerimi alıyım.
  • Alternatif bir 1. Dünya Savaşı olmasında öyle Wolfeinstein tarzı falan. O dönemde araç ve silah kısıtlı, bu nedenle alternatif bir senaryo olabilir diye düşündüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik gelişmesiyle eminim daha eğlenceli olacaktır. Beklemedeyiz. Ben bf3 ile bf4 arasında pek fark görmemiştim. 5 in bu konuyu ele alması iyi olmuş. Multisi de sarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 5 ve Titanfall 2 Bu Yıl Çıkacak



    Battlefield serisinin yeni oyunu ve Titanfall 2 için sonunda net bir çıkış takvimi ortaya çıktı. Electronic Arts yetkilisi Blake Jorgensen bu iki önemli FPS oyununun yıl sonunda raflardaki yerini alacağını açıkladı.

    Titanfall 2 ve Battlefield 5'in (kesin adı bu olmayabilir) Electronic Arts'ın 3. finansal çeyreğinde yani 30 Eylül ila 31 Aralık arasında piyasaya çıkacağı açıklandı. Titanfall 2'nin reklamı zaten perakendecilerde dönmeye başlamıştı.

    Battlefield serisinin yeni oyununun ise bizi 1. Dünya savaşı dönemine götürebileceği belirtiliyor. Electronic Arts iki FPS oyununu aynı dönemde piyasaya sürüyor, ama bir tanesi fütüristik öğelere sahipken diğer bizi geçmişe götürecek gibi. O nedenle bu iki oyun birbirine rakip olmayacaklardır.

    Ayrıca Titanfall 2'nin ilk oyunun aksine senaryo moduna sahip olacağını belirtelim. İlk oyunun multiplayer modlarında senaryoya yönelik göndermeler olsa da bu pek yeterli görülmemişti.
  • Bu yıl artık kesin çıkacak e3 2016 da anıtılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 5'te Geçmişe Döneceğimiz Netleşiyor

    Battlefield 5'in 1. veya 2. Dünya Savaşı döneminde geçeceğiyle ilgili çok sayıda söylenti ortaya çıkmıştı. Gelecek savaşlarından sıkılan oyuncuların büyük bölümü de oyunun geçmişte geçmesini istiyor.

    Battalion 1944 adlı Kickstarter'da büyük başarı yakalayan 2. dünya savaşı FPS oyununun yapımcı koltuğunda oturan Joe Brammer'ın açıklaması da Dünya Savaşları dönemini işaret ediyor. "Battlefield 5 ile ilgili çok heyecan verici şeyler gördüm"

    Kickstarter'da Battalion 1944'ün büyük başarı yakalaması oyuncuların bu türe ne kadar aç olduğunun da göstergesi. Joe Brammer gibi bir isme Battlefield 5'in gösterilmesi bir bakıma oyunun 1. veya 2. dünya savaş döneminde geçeceğinin göstergesi diyebiliriz.


    Bsc

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geriye dönmek iyi oldu,hep gelecek savaşları sıktı artık nerde cod waw havası
  • Aslında hikayesi daha önce CALLOF'ta denendiği gibi hem günümüzde hemde geçmişte geçebilir. Yani bağlantılı bazı hikayeler bir arada işlenebilir. Hem ozaman mekan, silah, araç çeşitliliğide bol olur. Ben büyük bir hevesle bekliyorum. Cod serisi iyice uzay savaşlarına çeviriyor işi dönelim artık dünya savaşlarına, özleştik
  • Battlefield 5'in Duyurusu 6 Mayıs'ta Yapılacak



    Bir süredir dedikoduları ortalarda dolaşan ve 1. Dünya Savaşı'nı konu alacağı söylentileriyle gündeme gelen yeni Battlefield oyunu için duyuru tarihi verildi.

    DICE ve EA tarafından bazı firma ve kişilere gönderilen davetiyelerle birlikte yeni Battlefield oyununun dünya çapındaki ilk tanıtımı 6 Mayıs günü gerçekleştirilecek. Oyunun ismiyle ilgili bir bilgi verilmezken, Battlefield serisinin yeni oyunu şeklinde söz edilmesi dikkat çekti. Zira oyun Battlefield 5 ismiyle değil de son oyunda olduğu gibi farklı bir isimlendirmeyle de gelebilir.

    Sunum gerçekleştirildikten sonra Londra üzerinden gerçekleştirilecek Twitch yayını aracalığıyla oyuncuların da sunumu görebileceği açıklanırken oyunla ilgili hangi detaylara yer verileceğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Davetiyenin tam metnine aşağıdaki görselden bakabilirsiniz.

     Battlefield 1 ( Xbox )


    Bsc
  • Battlefield 5 Türkçe Olabilir mi?



    Battlefield serisi Türkiye'de son derece popüler. Özellikle Battlefield 4 hala ülkemizde yaygın olarak oynanıyor. FIFA serisini Türkçe yapan Electronic Arts şimdi Battlefield serisine de el atabilir.

    Battlefield'ın resmi facebook sayfasının Türkçe paylaşımlarda bulunmaya başlaması oyuncuları heyecanlandırdı. Electronic Arts'ın oyunu Türkçe yapma ihtimalinin bulunduğu konuşuluyor. Açıkçası böyle bir karar çok şaşırtıcı olmayacağı gibi Türkiye'de oyunun satışlarını da arttıracaktır.

    Oyunun sayfasına buradan ulaşabilirsinizhttps://www.facebook.com/Battlefield.Turkce/


    Bsc
  • Bu kadar hareketten sonra Turkce dublajli olmasa bile en azindan Turkce destekli bir oyun gelir bana kalirsa.

    Su dunya promiyerini gorelim de cokelim on siparise. Ucma kacma sacmaliklarindan sikilanlar icin ayaklari yere bastiran koca yurekli Battlefield

    Ucma kacma yonunden de Titanfall 2 ye cokeriz tamamdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah adam uzaylıyla, robota falan bakmıyordur. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

    İnşallah adam uzaylıyla, robota falan bakmıyordur. :D

    Elinde M1 Carbine var bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın elindeki silahı araştırayım dedim büyük ihtimalle Mauser C96

     Battlefield 1 ( Xbox )

    1896 yılında üretilmeye başlanmış, 2. dünya savaşında da kullanılmış ama büyük oranda 1. dünya savaşında kullanılmış.

    Gelelim asıl meseleye size güzel bir genel kültür bilgisi vereyim. Mauser firmasından bunu ilk alan (1897) ordu Osmanlı ordusu imiş. Yanlarına da osmanlı arması işliymiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.