Şimdi Ara

Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
4
Favori
98.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C3nK35

    normal version olsa zaten artık risk alıp orjinal alıcam:)

    büyük ihtimal orjinalde sorun olmaz ya...
  • yarın bimeks teknosa bakıcam inş pazar günü yanınza geleblirim tabi kabul edersenez acemi online playerı:)
  • Bu oyunu bır mod olarak elestırmek ıstersenız hıcbır konu da haklı olamazsınız. kesınlıkle iyi bir calısma R-Dev ekıbıne hakıkatten tesekkur etmek gereklı boylesıne bır oyunu oynama fırsatı buldugumuz ıcın. haa evet grafık eskı demısler dogrudur. sonucta 2005 yılına aıt bf2 nın uzerıne ıslenmıs bır modelleme soz konusu ama moddb dan kazandıkları grafık motoru ve yeterı mıktarda para odulu sayesınde daha ıyı ve bagımsız bır calısma gelecegıne ınanıyorum. Bu oyun oylesine cekıyor kı kendıne ınsanı bunu anlayabılmenız ıcın en azından keşhan çölünde bir ah-64 co-pilot u olarak ucmanız gerekli ve aynı zaman da catısmalar hakıkatten css veya cod tarzı oyunlarda kı gıbı kısa suremedıgın den dolayı cok daha heyecanlı oluyor ornek vermek gerekırse bugun bır arkdasımla beraber west fallujah da gırdıgımız bır catısma tam 20 dk. surdu ınanın saka deıl gercek yanımızda ekstra muhımmat vardı daha da dayanabılırdık ama posizyon degıstırırken fallujah camii cıkısında Amerıkan panzer ı onumuzu kestı.. velhasıl anlatmakla bıtmez PR da anılar.. Ilk sevmem dersın sonra bırakmazsın PR ı cunku dıger oynadıgın tum fps oyunlarda olmayan PR da buldugun bırsey vardır. O da takım oyunudur. ama bır elestırıye mutlaka katılıyorum . Eger bulundugunuz server da bir Turk arkdasınız yoksa ve sız de ingilizce bilmiyorsanız hayatta kalma sansınız da hıc yoktur. Bu mod da harıtalar oldukca buyuk oldugundan dolayı pusulayı kullanmak zorunluluk.. dedigim gbi silin on yargıları mutlaka deneyın ve asla pısman olmayacaksınız bunu bılın.. Selametle.
  • çok güzel yazmışsın.Dediklerine tamamen katılıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 30 Mayıs 2009; 19:37:21 >
  • beyler sanırım korsanda online olarak oynıyabiliyoruz netde bi link buldum Project Reality içine eklenmiş ve online oynılablir denilmiş onu indiriyorum bakalım ne çıkıcak
  • büyük ihtimal olmaz o.Çünkü oyunda Punkbuster güvenliği var oyun orjinal olmadığı zaman direk Punkbuster atıyor ama çoğu kişinin hile yaptığı Punkbuster güvenliği olmayan serverlarda belki çalışabilir.Ancak oyundan ne kadar zevk alırsınız o tartışılır.
  • deneme amaçlı indiriyoruz olursa olamzsa alırız:)
  • Bir dene bakalım izmirli kardeşim benim :) eğer beğenirsen ve bizimle oynamak istersen bana pm dan ulaş. Ben de fazladan Complete Collection sürümü var onun cd-key ini sana ücretsiz verebilirim almana gerek kalmaz.
  • Project Reality indirdim 1.41 de indirdim netden okudğuma göre birde 1.3 lazım mış şimdi onu indiyorum 1 saati falan kaldı bittiğinde denicem bakalım:)
  • indirdim kurdum oynadım tam anlamı ile çuvaLLadım:) bir daha deniyicem
  • Arkadaşlar oyunun patch ini yüklemeye çalışıtığında bilgisayarda battlefield 2 yüklü değil diyor.Ben oyunu yükleyeli bayaa olmuştu.Yani üstünden 2 format geçti.Oyun normal çalışıyor ama yeni yükleme olmadığı için patch oyunu göremiyor.Bunu registry ayarlarından filan bir çözümü varmı acaba ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

    Arkadaşlar oyunun patch ini yüklemeye çalışıtığında bilgisayarda battlefield 2 yüklü değil diyor.Ben oyunu yükleyeli bayaa olmuştu.Yani üstünden 2 format geçti.Oyun normal çalışıyor ama yeni yükleme olmadığı için patch oyunu göremiyor.Bunu registry ayarlarından filan bir çözümü varmı acaba ???


    Cevap lütfen arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C3nK35

    indirdim kurdum oynadım tam anlamı ile çuvaLLadım:) bir daha deniyicem

    1.3 falan laım değil ya 1.41 patchi yüklemen yeterli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

    Arkadaşlar oyunun patch ini yüklemeye çalışıtığında bilgisayarda battlefield 2 yüklü değil diyor.Ben oyunu yükleyeli bayaa olmuştu.Yani üstünden 2 format geçti.Oyun normal çalışıyor ama yeni yükleme olmadığı için patch oyunu göremiyor.Bunu registry ayarlarından filan bir çözümü varmı acaba ???

    oyunun orjinal mi?eğer ripli bir oyunsa sorun verebilir ama orjinalse teknik destek al derim.hiçbir fikrim yok böyle yapmaması lazım.
  • BF2 nın kurulum gerektırmeyen surumu olmus senın kı elbette mod gormez girdileri tekrar kayıt defterine eklemen gerekli onu bulabilirsen tabii ki sen en iyisi bf2 dosyasının uzerıne gelıp Shift + Delete yap. Sonra Dvd dan tekrar yukle. ha yok ben kayıt defterı kodlarını bulup tek tek eklerım dersen senın bılecegın ıs orası ayrı
  • oynu kurabildim yeni bf indirdim 2 gb falan dı sonra paketleri yükledim oyna girebildim çuvallamadan kastım o adamların beni vurmasına gerek bile kalmadı bi tepeden düşerek yada kendi gaz bombam la kendimi öldürmeyi başardım tabi takım haliyle oynamak daha zevkli olucaktır çünkü botlara araç lazım diyorum gelip beni eziyo adam dinlemio



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnkYgT -- 31 Mayıs 2009; 22:57:06 >
  • oyunda pilotluğu deniyim dedim kit istio bütün havaalanını gezdim ne kit görebildim nede bi aparat :)
  • saolun arkadaşlar en mantıklısı tekrar yüklemekten geçiyor.Cevaplar için teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C3nK35

    oyunda pilotluğu deniyim dedim kit istio bütün havaalanını gezdim ne kit görebildim nede bi aparat :)


    : ) haha. Öncelikle Bir takıma girmelisin daha sonra kullanıcağın hava aracının yanına gelerek "T" tuşuna basılı tutup Farenin sağ sekmesi ile karşına çıkıcak listedeki "Pilot" kit i seçebilirsin. Ayrıca güldüğüm için kusura bakma. Benim de ilk oynamaya başladığım günler geldi bi an aklıma günlerce ben de çözememiş o zmn sorup öğrenicek kimse de bulamamış deli olmuştum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.