Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.397
Cevap
48
Favori
726.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Serinin her oyunu güzeldi yeni çıkacak oyununun da güzel olacağından hiç şüphem yok. Takipteyiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 3 Ocak 2011; 17:41:47 >
  • Biraz once BSC de bir haber geldi. Battlefield 3'ün PC Sürümü Daha 'Özel' Olacak :


    Geçtiğimiz günlerde PC'de Windows XP işletim sistemini desteklemeyeceği açıklanan Battlefield 3 hakkında yeni açıklamalar, yine Twitter üzerinden geldi. Twitter üzerinden Battlefield 3'ün baş tasarımcısı David Goldfarb'a sorulan "Battlefield 3'ün sadece PC'ye çıkacağı hakkında söylentiler dolanıyor. Bir açıklama yapmayacak mısınız?" sorusuna Goldfarb, "Sadece PC'ye özel çıkacak gibi birşey söyleyemeyiz, ancak oyunun PC versiyonuna özel bir ilgi göstereceğiz. Açıkcası bu bizim için biraz sıradışı bir durum." açıklamasını yaptı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3un_PC_Surumu_Daha_Ozel_Olacak-12212.htm


    Gercekten PC tarafinda Battlefield 3 konsollardan dahami ust duzeyde olucak veya soyle soruyum. konsollarda Battlefield 3 e daha azmi ozen gosterilecek. Bu durum gercekmi asli astari nedir. Bilgi sahibi arkadas varmi aydinlatabilecek.




  • Uçak kullanmak istiyoruz artık
  • bc2 piyasadaki en iyi fps zaten ne coda a rakip olmasi ezip gectiler
  • Black ops buyuk bir hayal kirikligi, gercekten haklisin Duman kardesim BC2 zaten suanda tek. Killzone3 ve Battlefield 3 unde 2011 de gelmesiyle ortalik iyice kizisacak.
  • Ya artık 32 vs 32 veya 24 vs 24 kocaman geniş haritalarda oynamak istiyoruz.Bit kadar haritalarda cod gibi adam vurmaca yerine adam gibi Battlefield konseptine uygun uçaklı, helikopterli BF2'deki gibi haritalar istiyoruz.
  • Evet evet Firenze kardesim 32 ye 32 yada 24 e 24 konsollarda hele hele Battlefield serisine ozgu Battlefield serisinin en buyuk ayricaligini sagliyan cok genis haritalarda ayni PC de oldugu gibi ucakla helikopterle Battlefield 3 un tadini cikartmak buyuk bir zevk olucak ALLAHIN izniyle.
  • işin içine uçaklar girince ortalık özellikle gökyüzü çok karışacak şu an gökyüzü fazla hareketli sayılmaz helikopterler iyi bir pilotla gökyüzünde fazla sorun yaşamadan geziyor uçak işleri çok değiştirecek yeni taktikler gerekecek tabi daha büyük alanlarda şart olacak ayrıca bf3 ün gelmesi demek oyun dünyasına büyük yeniliklerin gelmesi demek oluyor savaş ve fps anlayışımıza farklı bir boyut katacaklarına ve onlineda öncü bazı yeniliklerle karşılaşacağımıza kesin gözüyle bakıyorum

    bc muhteşem bir oyundur bu oyunun ismininse bc3 olmaması ne demektir biliyormusunuz??? Battlefield 3 için heyecanlanmak için çok nedenimiz var demektir bana göre oyun tarihindeki milat noktalarından birine yaklaşıyoruz




  • Konsollarda vidyodaki bu zevki tadicak olmamiz bile heycanlanmamiz icin yeterli sebeb.

  • OYunda kapana şıkıştığınız anda uçak ile defans hattını yarıp bombaları kurmak ayrı bir keyif verir adama. Bu uçak olayı şahane olur...
  • @ ilkermurat kardesim kesinlikle ssna katiliyorum. Özellikle konsollarda FPS kulturumuzu, oyunculugumuzu ciddi anlamda degistirecek bir oyun olucak. Genis haritalar kalabalik online oyuncu kitlesi, jeet F16 ucaklar, hatta BC2 ninde cok cok onunde dahada farkli bir atmosfere sahip olucak. PC de oynamadim Battlefield ilkini PC de oynadim fakat Battlefield 2 yi oynamadim. Battlefield 2 yi PS2 de oynamisdim. Battlefield 2 nin BC2 den bir diger farki Battlefield serisinde yuz ustu yere yatma vardi.Battlefield 3 yeni oyun motoruyla BC2 den bile cok daha fazlasi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Konsollarda vidyodaki bu zevki tadicak olmamiz bile heycanlanmamiz icin yeterli sebeb.



    Hey gidi günler, anılarım depreşti. Wake island'da J10'u aldığımda düşmek bilmezdim. Gerçi F35 de çok zayıf kalıyordu J10'a karşı.

    BF2'yi oynayan büyük bir kitle, sırf helikopter ve uçak kullanma keyfi için oynuyordu oyunu ve BC2 çıkmasına rağmen hala da kalabalıktır BF2 sunucuları. Onların da BF3'e geçeceklerini düşünürsek, BF3 en çok satan BF oyunu olacaktır kanımca.




  • Battlefield 3 hakkinda http://www.gamersmint.com/cate sitesinde bir haber ve resim paylasildi. PC tarafinda oyunun cok cok daha iyi olucagi soyleniyor ve PC tarafinda Battlefield 3 ile alakali bu resim paylasilmis ilk basliga resimi ekledim.


    Battlefield 3 gercekten cok canlar yakicak. Konsollarda alisila gelmis Online FPS kulturu bir anlamda cita atliyacak. Özellikle online da Battlefield 3 deki gelismeleri konsol ve PS3 cephesinde merakla bekliyoruz.

     BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Ocak 2011; 9:15:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Konsollarda vidyodaki bu zevki tadicak olmamiz bile heycanlanmamiz icin yeterli sebeb.



    Abi müthiş bir video ortalık fena karışacak gökyüzünde it dalaşı yerde ayrı kavga yepyeni stratejiler gerekecek bize




  • Sanirim 2011 in en kotu 3. ceyregi gibi BATTLEFiELD 3 un cikacagi soylenmis yazin baslarinda insallah raflardaki yerini alir.

    http://www.gamersmint.com/pc-version-of-battlefield-3-getting-%e2%80%9cspecial-effort%e2%80%9d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Sanirim 2011 in en kotu 3. ceyregi gibi BATTLEFiELD 3 un cikacagi soylenmis yazin baslarinda insallah raflardaki yerini alir.


    http://www.gamersmint.com/pc-version-of-battlefield-3-getting-%e2%80%9cspecial-effort%e2%80%9d

    abi Kasım civarında gelir muhtemelen ea tarafından coda rakip olarak gösteriliyordu tabi gönül isterki daha erken gelsin




  • @ ilkermurat merhaba kardesim. EA CEO su John Riccitiello oyunu 2011 in 2. ceyreginde cikaracaklarini soylemis bir roportajda. Haberi asagida paylasiyorum


    Battlefield 3, 2011'de geliyor EA CEO su John Riccitiello, 2011 in ikinci yarısında Battlefield 3 ü piyasaya süreceklerini açıkladı. Industrygamers?a konuşan Riccitiello yaptığı açıklamada Battlefield 3 ile büyük ilerleme kaydedeceklerini, Call of Duty?ye gerçekten rakip olacaklarını da belirtti. Yapım aynı zamanda Yeni Frostbite 2 grafik motorunu kullanan ilk oyun olacakmış.


    Kaynak : http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_2011de_geliyor-haber-38743p1.html




  • İns hayal kırıklığına uğramayız
  • Bu sefer bu oyunu alacağım.
  • BC2 de gayet basariliydi DiCE Battlefield 3 cok daha onem arzeder diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.