Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.397
Cevap
48
Favori
726.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bad Company 2 çok kaliteli bir oyun bunu biliyorum fakat nedense oyuna bir türlü ısınamadım adam vurduğumu MW de ki gibi hissedemiyordum adamın ölmesi bir garipti.Hatta bir ara neden sevmiyorum bu oyunu diye kendimde sorun aradım ama sevemedim yani.
  • güzel günler bizi bekliyor desenize . gerçektende öte olan yıkımlar ...
  • @ 2K evet haklisin adam oldurme hissi Call of duty ve MW a gore cok daha zayif. DiCE Frostbite Engine grafik motorunu BC2 de kullanarak cevre etkilesimini on pilana cikardi bence seninde BC2 de en sevdigin unsurlardan biri budur eminim. Cunku bu oyun motoru ile gelen cevre etkilesimi savas atmosferini daha fazla hissetmemizi sagliyor. Battlefield 3 de bu sefe DiCE yine BC2 de kullandigi Frostbite grafik motorunu kullanmiyacak, yeni gelistirdigi Frostbite 2 Engine grafik motorunu kullanicak. Bu bir ust model grafik motoru sayesinde daha iyi adam oldurme hissine ulasabilecegini umuyorum. ama dahada onemlisi bu yeni gelistirdigi oyun motoru ile gercek zamanli yikim ve cevre etkilesimini sagliyacagi aciklandi bu cok onemli.
  • Battlefield 3'ün baş tasarımcısı David Goldfarb oyunun PC de daha iyi olucagini soylemis. Bu konsollarda daha kotu olur anlamina gelmez degilmi. Evet Battlefield PC de efsane bilirim fakat konsollarla arada buyuk farkliliklar arz ederse bu kotu. Konsollarda Battlefield 3 beklentileri daha asada tutmamiz gerekiyorsa cokda umitlenmememizmi gerekir ?


    Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3un_PC_Surumu_Daha_Ozel_Olacak-12212.htm


    Kaynak :http://twitter.com:80/locust9/status/21656370541494272#




  • Battlefield 3 Fanlarinin cekmis oldugu guzelbir vidyo :


    Real Life Game Parodies: Battlefield 3 - Live Action FAN Trailer
  • quote:

    İkinci oyununun single senaryosunu hiç beğenmemiştim. Bu nesilde bitirmeden bıraktığım ender oyunlardan, online'nı ise güzeldi.

    Kendi açımdan inşallah ikinci oyunun single'ı gibi bir single ile gelmez.


    Single ile gelmessin zaten..Gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScreamEagles

    quote:

    İkinci oyununun single senaryosunu hiç beğenmemiştim. Bu nesilde bitirmeden bıraktığım ender oyunlardan, online'nı ise güzeldi.

    Kendi açımdan inşallah ikinci oyunun single'ı gibi bir single ile gelmez.


    Single ile gelmessin zaten..Gerek yok

    Aynen Single işi bitti ya bırakın artık online güzel olsun da gerisi önemli değil
  • BC2 nin single tarafi cok kisaydi 5 saatte en zor seviyede bitirip % 48 mi ne trophlerin hepsine sahip olabilmisdim. Beyenmemisdim acikcasi. Ama Battlefield 3 farkli bir seri belli olmaz. Fakat online coklu oyuncu tarafi BC2 den bile daha iyi olucak diyebilirim. Cunki Battlefield gercek efsane ve bu sefer ilk defa bir oyunda BC2 de kullanilan DiCEnin gelistirdigi Frostbite Engine 1 .0 oyun motoru yerine motoru dahada guclendirdigi Frostbite Engine 2.0 motorunu Battlefield 3 de kullanicak. Frostbite Engine 2.0 motoru sayesinde cevre etkilesimi ve yikim ozelligi gercek zamanli olucak. Battlefield 3 BC2 nin bile cok fazlasi.
  • BF3'te single olursa ona dua et eskiden bf'de ne single diye bişimi vardı 64 kişi mp geri gelsin yeter salla single BF 1943 'ü o motorla yapsalarda yeter bize
  • haritaları battlefield 2 nin haritalarından daha büyük olursa,bad company 2 de olduğu gibi gerçekci balistik ögeler taşırsa(merminin yerçekimi tesirinde kalıp aşağıya düşüşü gibi) görüş meafesi 10000m olup bad company 1 deki obüs topları olursa,battlefield 2 e olduğu gibi jetler olup it dalaşı yapılırsa ve son olarak ac130 bombardıman uağı olup semadan zafer gelirse battlefield 3 bırak senenin en iyi online fps oyunu olmayı,yüzyılın en iyi online fps oyunu olur.
    edit:en önemlisini unutmuşum.tıpkı battlefield 2 de olduğu gibi "comander" olup uydudan tüm haritayı görüp squad ları yönlendirme olursa son bin yılın en güzel oyunu olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 6 Ocak 2011; 15:09:06 >




  • bf2 de ki 64 kişilik haritaların boyutları gayet iyiydi.. oyle büyük haritalarda frosbite motoru uygulanırsa o oyun efsane olur. f-35 le hover yaparak binanın içinde saklanan kişileri taramak binanın param parça olması falan offf
  • Battlefield 1942 2002 yilinda cikmisti akabinde Battlefield Modern Combat cikmisdi PS2 de az single oynamadik. Fakat Battlefield serisinde onem arz eden herzaman PC tarafindaki online tecrubesi olmusdur. Ozellikle Battlefield 2 PC tarafinda hala FPS efsanedir Cok genis Map larda 32 ye 32 F21 , F16 larla gokyuzu baska bir hal almisdir. Battlefield 3 de onem arz eden budur. Digerleri tefaruhat.
  • Battlefield 3 XP?de çalışmayacak


    DICE? den Johan Andersson şu an üzerinde çalıştıkları yeni shooter oyunu Battlefield 3?ün sistem gereksinimleri hakkında bir takım tüyolar verdi, ancak bu haber XP fanlarını üzebilir. Andersson?a göre oyunun yapımında kullanılan motorun arası eski teknolojilerle pek iyi değil.?Frostbite 2 öncelikli olarak DX11 için geliştiriliyor. XP & DX9 desteklenmiyor. 64 bit işletim sistemi tavsiye edilir.?EA CEO?su John Riccitiello Battlefield 3?ün 2011?in ikinci yarısında yayınlanacağını söyledi.

    http://oyun.pclabs.com.tr/haber/battlefield-3-xpde-calismayacak/


    Bu durum oyunun konsollarda daha kotu olucagi anlamina gelmez degilmi?




  • BF2 benim ilk göz ağrım ve en sevdiğim oyunlardan biri hala sıkılmadan saatlerce oynayabiliyorum BF 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    @ 2K evet haklisin adam oldurme hissi Call of duty ve MW a gore cok daha zayif. DiCE Frostbite Engine grafik motorunu BC2 de kullanarak cevre etkilesimini on pilana cikardi bence seninde BC2 de en sevdigin unsurlardan biri budur eminim. Cunku bu oyun motoru ile gelen cevre etkilesimi savas atmosferini daha fazla hissetmemizi sagliyor. Battlefield 3 de bu sefe DiCE yine BC2 de kullandigi Frostbite grafik motorunu kullanmiyacak, yeni gelistirdigi Frostbite 2 Engine grafik motorunu kullanicak. Bu bir ust model grafik motoru sayesinde daha iyi adam oldurme hissine ulasabilecegini umuyorum. ama dahada onemlisi bu yeni gelistirdigi oyun motoru ile gercek zamanli yikim ve cevre etkilesimini sagliyacagi aciklandi bu cok onemli.



    Haklısın dostum tabi ki yıkılma patlama efekleri COD'a bin basar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firenze

    Ya artık 32 vs 32 veya 24 vs 24 kocaman geniş haritalarda oynamak istiyoruz.Bit kadar haritalarda cod gibi adam vurmaca yerine adam gibi Battlefield konseptine uygun uçaklı, helikopterli BF2'deki gibi haritalar istiyoruz.

    Ben de bekliyorum 32 vs 32 lagsız jetlerin rüzgarıyla savrulurken ölümüne savaşmak..O gün gelecek biz de dibine vuracağız oyunun.Çatlayacak düşmalar

    Özel cross platform olayı yapıcaz beraber yıkacağız ortalığı.




  • Valla oyle konsollarda ilk defa Battlefield online oynama keyifine ulasacagiz. Oyun muhtesem olucak hatta PS3 de Battlefield 3 Online oynamak her FPS sever icin bir hayal.BC2 den bile cok fazlasi. Ama benim merak ettigim 32 ye 32 kaldiracakmi serverlar. MAG va r ornegin kalabalik lobilerde oynanir fakat Sony nin serverlarinda. Yani 64 kisilik lobiler olmuyabilir PS3 de yinede kesin bir sey soyliyemem. Arzu ederimki serverlar kaldirsin ve sorunsus lagsis kalabalik lobilerde PC deki gibi mutlu olalim.
  • Bir onceki sayfada paylastigim Battlefield 3 Fanlarinin cektigi guzel vidyoyu bu sayfadada paylasmak istedim. Basarili.

  • ben sadece bc2 yi oynadım ve inanılmaz zevkli bir oyun. kalite olarak codu paramparça etmiş bunu konuşmaya gerekyok. sadece satış olarak geride ama bu oyunun çocuğu konuda rakipsiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • @ bigbooss haklisin kardesim BC2 kalite oyun ici dinamikleri, cere etkilesimi fizik modellemeleri bakimindan Call of Duty nin fersah fersah onunde bu su goturmez gercek. Bunda en buyuk etken genis maplar , arac helikopter vb kullanimi dahada onemlisi cevre etkilesimini, fizik modellemeyi , cok ust seviyelere cikaran Frostbite 1 Engine grafik motorunu kullanmasi hesab et 1. si. Battlefield 3 de Frostbite 2 Engine grafik motorunu kullanicak. :) Frostbite 2 Engine grafik motorunu Batltefield 3 de ilk defa kullaniliyor ve BC2 ninde cok fazlasi buna ucan jett lerde dahil olup BC2 den 2, 3 kat buyuk haritalarda aman ALLAHIM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.