Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.397
Cevap
48
Favori
726.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aynen kardeşim süper olacak. sağlam geliyor..
  • Mujde Battlefield 3 ile ilgili vidyo geldi. Vidyonun sonunda 2012 yaziyor fakat oyun 2011 de cikacakti diye biliyorum.Yeni yayinlanan Battlefield 3 ilk vidyosunu asagidaki linkden izliyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=VAg-zroKR6g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Ocak 2011; 13:44:22 >
  • abi video için çok teşekkürler pm gönderdim video fan yapımı sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Ocak 2011; 13:51:20 >
  • @ ilkermurat kardesim duzellttim vidyoyu.
  • bu mu yeni video fan yapımı bc1 bc2 moh sahnelerinden kesitler alınarak yapılmış amatörce bir çalışma..
  • SiPAHi_
    başlığı düzeltirmisin ilk trailer gedi diyorsun bf fanlarının çektiği amötör bi video koyuyorsun
  • Haklisiniz kardeslerim bf fanlarının çektiği amötör bir videoymus. Baslik temizlendi. Uyariniz icin sagolun.
  • Boşuna hayal kuruyorsunuz.Bırakın 64 kişiyi,24 kişilik serverlarda bile lag yüzünden oynanmayacak zamanlar oluyor.Zaten BC2 deki en büyük harita,BF2 deki orta büyüklükteki bir haritanın çeyreği kadar bile değil.
  • bence bc2 de olan laglar servelardan değil oyuncunun internet hızından kaynaklanıyor.önceleri net 1mbit di.lagdan oynanmaacak gibiydi.şimdi 8 mbit hiç lag yok.ama başkası pcden film izledimi yada download yaptını oluyor.
    genelde bu oyunları oynayan ülkeler gelişmiş batılı ülkeler.en düşük intenet hızıda 16 mbit.oda "kişilerin iletişim hakkı" yasası yüzünden bedava.lafı fazla uzatmadan bf3 oynayacak olan kişilerin çoğunluğunda zaten 32mbit net hızı olduğu için(dünya genelinde) lag bek sorun teşkil etmiyor oyun yapımcılaına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 9 Ocak 2011; 17:55:04 >
  • Battlefield 3, 2011'de geliyor EA CEO su John Riccitiello, 2011 in ikinci yarısında Battlefield 3 ü piyasaya süreceklerini açıkladı. Industrygamersa konuşan Riccitiello yaptığı açıklamada Battlefield 3 ile büyük ilerleme kaydedeceklerini, Call of Duty ye gerçekten rakip olacaklarını da belirtti. Yapım aynı zamanda Yeni Frostbite 2 grafik motorunu kullanan ilk oyun olacak.


    Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_2011de_geliyor-haber-38743p1.html
  • 1 Mart 2011 Salı günü Game Developers Conferance'ta Battlefield 3 hakkında yeni videoyu görebileceğimiz.


    Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3u_GDCde_Gorecegiz-12408.htm


    Battlefield 3 to be unveiled at GDC 2011

    EAhas confirmed that Battlefield 3will be making its long awaited debut at this year?s Game Developers Conference.The publisher will be hosting an unveil event on March 1, 2011 in San Francisco. There will be new game announcements as well as hands-on time with newly announced games like Shadows of the Damned, Crysis 2 and Alice Madness Returns.Hopefully, EA will drop some news regarding the beta for those among us who purchased the Medal of Honor Limited Edition.Battlefield 3 is currently slated for a release in the final six months of the year.

    http://www.gamersmint.com/battlefield-3-to-be-unveiled-at-gdc-2011




  • Arkadaslar Battlefield 3 hakkinda bir konunun uzerini cizmek istiyorum DiCE yetklililerinin yaptigi roportajlarda oyunun PC tarafinda inanilmaz olacagini, soyluyorlar. Malumunuz uzere Battlefield 2 PC de inanilmaz haliyle PC de cok cok daha iyi, acaba konsol cephesinde durum ne olucak. Bu durum iyice killandirdi beni. Sizlerinde dusuncesini aliyim.
  • @sipahi olay donanım gücüyle alakalı,hatırlarsanız ps2 nin son bir kaç senesi içinde böyle olmuştu,artık yavaş yavaş konsola cıksın diye kırpılıyor oyunlar,sanırım battlefield seriside katılacak bu konvoya.
  • abi görsel olarak fark mutlaka olacaktır konsollarımız yaşlandı ama ea=para para=ea paranın asıl kaynağı yine konsollar pc de directx9 dan vazgeçselerde oyunun geniş kitlelere ulaşmasını isteyecekler iyi sistem sahiplerine görsel olarak daha iyi şeyler sunacakları kesin ama oyunun asıl önemli iskelet kısmı aynı kalacaktır yine konsol savaşları(piksel savaşları) yaşanacaktır fakat görsel olarak yine ipi pc göğüsleyecek abi yakında ps3 için açıklamalar gelecektir buna eminim
  • Tek umuduz zaten farkın görsel olarak kalması ,oynanış aynı olduktan sonra problem olmaz,bc2 de konsola ucaklar gelmedi mesela çok sinir bozucuydu eksik oynuyorduk resmen.bu sefer uçak şavasları geliyor Allahtan.
  • @ Geralt the Witcher , @ ilkermurat kardeslerim benimde konuyu yonlendirmek istedigim nokta aynen orasi. Konsllar PC nin inanilmaz gerisinde kaldi ve bunu artik ex haricinde her oyun ureten buyuk oyun sirketleri gun gectikce daha fazla dillendirmeye basliyor haklilarda. Crytek in CryEngine 3 oyun motoruyla uretilen Crysis 2 nin PC ile konsollar arasindaki ucurumu, S.T.A.L.K.E.R. 2 yetkililerinin yeni ikinci serisinin konsollarada cikacagini soylemesi PC tarafinda S.T.A.L.K.E.R. 2 yi oynuyanlarin saskinliga ugruyacaklari hatta S.T.A.L.K.E.R. 2 nin CryEngine 3 oyun motoruyla uretilen Crysis 2 , Killzon 3 ile bile gorsel anlamda PC de rahatlikla govde gosterisinde bulunacagi fakat konsollarda PC nin cok gerisinde olacaginin aciklanmasi, DiCE ninde Battlefield 3 un PC versiyonunun konsollar dakinin cok onunde olucaginin sirket yetkilileri tarafindan aciklanmasi ex harici yeni gelen oyunlarin neredeyse cogunun PC de hukumdar konsollarda kedi olmasi yeter dedirtiyor bencede konsollar PC nin cok gerisinde kaldi.




  • SiPAHi_
    videoda 8 harita 48 araç diyor bunlar kesin olarak doğrulanmışmı
  • abi video için teşekkürler beklemedeyiz

    Sony aslında playstationu bize sunarken birde kötülük yaptı konsolla oynamanın keyfine varan insan pc de oyun oynayamaz oluyor kumanda olarak sixasis bile kullansam pc deki oyunlardan keyif alamıyorum şu anda dünyanın en güçlü pc sine sahip olsam bile ps3 de oyun oynamak bana daha cazip gelirdi misal nfs hp ps3 e aldım,battlefield bc ps3 e aldım,pes 2011 ps3 e aldım(yarı fiyatına pc de oynayabilirdim tüm bu oyunları ama konsolu tercih ettim) biz konsol severleride unutmayacaklarını ümit ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drejtc

    SiPAHi_
    videoda 8 harita 48 araç diyor bunlar kesin olarak doğrulanmışmı


    hocam onlar söylentiymiş,şu an araç sayısı belli değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.