Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.124
Cevap
86
Favori
449.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DICE, yeni nesil sistemlere oyun geliştirmek için kıdemli yazılım mühendisi arıyor. Bu oyun Battlefield 4 olabilir mi?

    Mirror’s Edge ve Battlefield 3′ün yapımcısı İsveçli DICE firması yeni nesil sistemler için Frostbite oyun motorunu optimize edecek yazılım mühendisi aradığını duyurdu. Yeni nesil sözünü duyunca akıllara hemen PS4 ve yeni Xbox gelse de yeni nesil sistemlerden kasıt PC sistemleri de olabilir. Yine de gözler hemen Battlefield serisine dikilde ve akıllara “DICE, Battlefield 4 üzerinde mi çalışmaya başladı?” sorusu geldi. Yoksa DICE, Mirror’s Edge 2 üzerinde mi çalışıyor? Bu konuda ipucu veren EA Games başkan yardımcısı Patrick Soderlund, “Mirror’s Edge serisini boş vermiş ya da unutmuş değiliz.” diyerek Mirror’s Edge serisine işaret etmiş oldu.

    http://www.jeux-gaming.com/?p=481
  • Battlefield 4, E3'te mi?

    Önemli oyun şirketlerinden EA Games, haziran ayında düzenlenecek olan E3 fuarında sürpriz yapabilir. Şu aralar Danger Close'un geliştirdiği Medal of Honor'la ön plana çıkan EA, DICE'ın Battlefield'ını da unutmuşa benzemiyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl EA, yeni bir Battlefield üzerinde çalışıldığını doğrulamış, ancak detay vermemişti. Eğer firmanın bu yıl içinde bir Battlefield oyununu çıkarmaya niyeti varsa, tanıtım için E3 fuarında görünmesi de zamanlama açısından çok önemli. Soruların cevaplanması için beklenen tarih ise, 4 Haziran.

    http://www.merlininkazani.com/Battlefield_4_E3te_mi-haber-51938p1.html
  • Bad Company 3 istiyoruz !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps

    Bad Company 3 istiyoruz !!!

    Bu gelen bilgiler haricinde kendi nacizane dusuncemde o yonde.

    BF4 Yapiliyorsa bile Yeni Nesil konsollar icin gelir. Fakat Battlefield Bad Company 3 PS3 ve 360 icin gelmesi daha olasi.
  • Battlefield 4 Betasına Katılmak İster misiniz?

    Battlefield 3'ün halen yarım bir oyun olduğunu söyleyebiliriz sanırım. Giderilmesi gereken hatalar ve mart 2013'e kadar çıkışına devam edecek haritalar bizleri bekliyor. Peki, Battlefield 4 nereden çıkt? Bilemiyoruz! Lakin Medal of Honor: Warfighter'ı ön sipariş ederseniz, Battlefield 4 Beta sürecine dahil olacağınız resmi makamlar tarafından onaylandı. Yukarıda gördüğünüz resim Origin'den alıntı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4_Betasina_Katilmak_ister_misiniz-29642.htm
  • Battlefield 4 resmen duyurulmasada gun yuzune cikti sayilir.

    BATTLEFiELD BAD COMPANY 3 2013 Yilina Göz Kirpiyor adli bu haberde EA nin hem Battlefield: Bad Company 3 hemde Mirror's Edge 2 Gözüktügune dair haberler cikmisti. Bakalim ilk once Battlefield: Bad Company 3 mu geliyor yoksa Battlefield 4 mu. Bu haberin ardindan BF4 bir adim onde gibi gozuksede oyunun 2 yildan once cikmasi neredeyse cok zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Temmuz 2012; 12:07:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN kaynakli BSC nin yapmis oldugu haberin devaminda soyle diyor.


    Battlefield 4 resmen duyurulmuş değil. Ancak devam oyununun kısa süre içerisinde gelmesi biraz şaşırtıcı olurdu. Zira Battlefield 3 başarılı satış rakamlarına ulaşmış ve Battlefield Premium'a 800.000'den fazla oyuncu üye olmuş durumda. Geçtiğimiz yıl Electronic Arts patronu Frank Gibeau, Battlefield 4 hakkında kulağımıza bir şeyler çıtlatmış, Battlefield: Bad Company 3 bir çalışanın profilinde ortaya çıkmıştı.

    Battlefield 4 Beta Advertised on Origin


    Kaynak : IGN

    http://www.ign.com/articles/2012/07/14/battlefield-4-beta-advertised-on-origin?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

     BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfadan yerimizi alalım
  • quote:

    Medal of Honor Preorder Said to Offer Beta Access to Battlefield 4


    Briefly listed, then quickly replaced, was a billboard on Electronic Arts' own Origin store saying that a preorder for Medal of Honor: Warfighter included "exclusive Battlefield 4 Beta Access."

    It's not mindblowing that there would be a Battlefield 4—the president of EA Labels, Frank Gibeau, himself referred to Battlefield 4 as far back as November. But the game has yet to be announced, though its turn in the cycle is probably coming in 2013. The beta access is more interesting to me, though it will likely be offered sometime next year, not this.

    The listing has since been pulled and replaced with a pitch for Battlefield 3 Premium. We've emailed an EA representative for comment; any made will go here.


    Kaynak :

    http://kotaku.com/5926000/medal-of-honor-preorder-said-to-offer-beta-access-to-battlefield-4

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi geçtim de kimsede çıkıp dememiş ki "aga bu moh 70$ nedir?"
  • PS4 hiç çıkmasın abi hiç istemiyorum
  • Yerimizi alalım.
  • iyi iyi gelsin
  • o zaman bc3 bu nesile çıkıyor.
  • Yeni nesil en erken 2014 ilk çeyrekte geleceğini varsayarsak BF4 yeni nesil için çıkış oyunu olmaz.
  • Battlefield 4 Şimdi de Yalanlandı


    Origin'de gözüken Battlefield 4 betası simgesi, bugün çok konuşuldu ve açıkcası bir süre de gündemden kolay kolay düşmeyecek gibi görünüyor. İlgili teaser'dan sonra gözler ister istemez Electronic Arts'a döndü, EA ilgili görseli ortadan kaldırmakta gecikmedi. Battlefield'in Twitter hesabı da bu süreçte boş durmadı. Fakat burada da çelişkili bir durum göze çarptı.

    İlk olarak Battlefield 4'ü tamamen yalanlayan Battlefield Twitter hesabı, sonradan bu mesajı sildi ve yerine tarafsız bir yorum bıraktı. İlk olarak “Battlefield 4? Eğer Battlefield.com'da yoksa resmi değildir! :)" denildi, daha sonra bu mesaj silinip yerini aşağıdakine bıraktı: 

    “BF4? Belki bir gün. Unutmayın, Battlefield.com'da yoksa resmi değildir."

    2 mesaj arasındaki farkı ayırt edebiliyorsunuz, öyle değil mi? Battlefield'in Twitter'daki sorumluları açıkca bir ipucu bırakmışlar. Peki neden önceki mesajı silip bunu yazmış olabilirler? Yorum sizin. 

    BSC

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA, Battlefield 4'ü Onayladı!


    Önce Medal of Honor: Warfighter'da görüldü, sonra DICE tarafından yalanlandı, son sözü ise EA Söyledi. Battlefield 4 onaylandı!
     
        Frostbite 2'nin tüm gücüyle geliştirilen ve beğenilen Battlefield 3'ten sonra DICE, Battlefield 4 için düğmeye basmış görünüyor. EA, bugün Battlefield 4'ün varlığını onayladı ve daha önce gördüğümüz gibi oyunun betasına girişin Medal of Honor: Warfighter ön siparişiyle sağlanacağını söyledi.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Battlefield_4u_Onayladi-29719.htm
  • Battlefield 4 Betasının Tarihi Duyuruldu


    Battlefield 4'ü onaylayan EA, yapım için ilk bilgiyi verdi. Oyunun betasının 2013 sonbahar'ında başlayacağını az önce duyurdu EA, böylece Battlefield 4'ün uzun bir yapım sürecinden geçeceğini görüyoruz.

    EA'in Battlefield 4'ü onaylamasının ardından Battlefield 3'e yeni yeni ısınan oyuncular Battlefield serisinin de Call of Duty gibi her sene güncelleneceğini düşünmeye başlamışlardı. Fakat görünüşe göre böyle bir şey olmayacak.

    2013'ün sonuna doğru betası yapılacak olan Battlefield 4'ün 2014'e yetiştirileceği tahmin ediliyor.

    Şimdiden yapılan en büyük spekülasyon ise oyunun Yeni Nesil Konsollara hazırlandığı şeklinde.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4_Betasinin_Tarihi_Duyuruldu-29721.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.