Şimdi Ara

Battlefield V Tanıtım Fragmanı Yayınlandı, Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Electronic Arts ve geliştirici DICE İkinci Dünya Savaşı'nda geçecek Battlefield V'in ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı.
     

    2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Geniş ölçekli Büyük Operasyonlar ve iş birliğine dayalı Karma Sınıflar gibi deneyimlerde manganızla sürükleyici ve topyekün bir çok oyunculu mücadeleye girin ya da tek oyunculu Savaş Hikayeleri’nde global çatışma ortamında insani drama tanık olun. Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Bir daha asla aynı olmayacak.
     
    • 2. Dünya Savaşı’nı Hiç Böyle Görmedin; Battlefield başladığı yere dönerken savaşın beklenmedik ama can alıcı anlarında savaş.

    • Topyekün Savaşın Kaosunda 64 Kişilik Çok Oyunculu Mod; çok geniş ölçekli Büyük Operasyonlar modu gibi yeni deneyimlerle bölüğünü çok oyunculuda topyekün savaşa sok. Fetih gibi klasik modları oyna veya işbirliğine dayalı Karma Sınıflar’da arkadaşlarınla manga kur.

    • Bugüne Kadarki En Fiziksel Battlefield; yeni asker hareketi seti, tahkimatlar ve seyyar yıkım araçlarıyla savaş meydanında manevra yap.

    • Bilinmeyen Savaş Hikayelerini Oyna; tek oyunculu Savaş Hikayeleri’nde global çatışma ortamında insani drama tanık ol. Nükleer silah ikmal hatlarının kontrolünü sağlamak için karlı Norveç dağlarında mücadele et, Fransız koloni birlikleriyle cephe hattına git ya da karışıklık çıkarmak için gönderilmiş bir grup asiyle Kuzey Afrika’da düşman hatlarının ötesine geç.

    • Savaşın Gelgitleri; yeni içerik ögelerinin, bölüğünü birbirinden farklı kilit 2. Dünya Savaşı mevkilerine götürüp yeni savaş meydanları ve teçhizatlarıyla buluşturduğu bir yolculuğa çık. 

     
       Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
     
       Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Umarım fragmandaki oynanış kısımları co-op modundan alınmıştır. 2. Dünya Savaşı gibi önemli bir olayın cıvık bir şekilde gösterilmesi canımı sıktı. Bir diğer sorun da kadın karakter ne alaka? 2.Dünya Savaşında kadınlar direk ön cephe de yer almadılar, bunu koyma sebepleri feministlere oynamak değilse bende bir şey bilmiyorum. Madem oyuna kadın karakter koymak istiyorsun, bu böyle olmamalıydı. Tekli oyuncu moduna bir bölüm koyarsın, kadın karakteri yönetiriz ve nazilerin önemli bir binasına sızmasını istersin. İşte bu kadar basit kadın karakter koymak. Multiplayer moduna da mı kadın karakter koymak istiyorsun, o zaman medic rolüne koyarsın olur biter. Bir diğer takıldığım nokta, o kadın karakterin sağ tarafında protez mi var yoksa ben yanlış mı gördüm? 2. Dünya Savaşı mı cyberpunk mı belli değil. Şu an hem COD tarafı hem de BF tarafı *ıçmış durumda. Umarım EA Play etkinliğinde daha derli toplu olarak görürüz.
  • 25dk boş boş bunun için mi konuştular dedim izledikten sonra
  • Oyun Xbox One Exc mi olacak ? Playstation 4 ile ilgili hiç birşey yok oyunda ?
  • İlk battlefield1'i gördüğüm kadar bir şey yok ya sledgehammer gibi "tarihi felan boşverin casuel olsun etekli cesur kızlar koyarız be"yok ne battlefield ne cod ben doydum kalkmak lazım osfradan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • güzele benziyor..yıkım olayı baya olacak gibi..artık duvarlardan mermiler felan da geçecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Multi videolar çıksın bakarız. Az da olsa BC havası var gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Multisini göstermediler bile rezil herifler 30dk goygoy yaptılar sonra 1dk lık leş trailer gosterdiler. Yapacağınız tanıtımın ben...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 23 Mayıs 2018; 23:40:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trailer bildiğin çöp. Bf 1 deki heyecanın çeyreği yok
  • En güzel yanı "Premium Pass" kaldırıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 23 Mayıs 2018; 23:43:58 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yani 60 milyon insanın öldüğü bir savaş oyunu bölyle mi olamlıydı ben hiç ama hiç 2.dünya savaşı ruhu göreceğimizi zannnetmiyorum,satışlar için bu olaydan vazgeçilmiş gibi gördüm.Bir Bf1 olmayacak o topyekün savaş konusunda bakalım göreceğiz.
  • Bıktım şu "feministler bize karşı tavır almasın da nolursa olsun" korkusundan. Ya arkadaş gelmiş geçmiş en vahşi, en soğuk, en vicdansız tarih aralıklarından birini işliyorsun ve gelmiş adam camdan aşağı iki tankın arasına atlarken "merhaba kanki" diyor . Yani ne zaman anlayacaklar fortnite kitlesini çekmekle bu seriyi dibe çekmenin aynı şey olduğunu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wattonx

    İlk battlefield1'i gördüğüm kadar bir şey yok ya sledgehammer gibi "tarihi felan boşverin casuel olsun etekli cesur kızlar koyarız be"yok ne battlefield ne cod ben doydum kalkmak lazım osfradan

    etekli birini görmedim..ayrıca savaşlarda kadınlar da bizzat cephede bulunmuştur..bu kadın düşmanlığını kim aşıladı sana.onu de hele..tamam giysisi tarihi değil orda biraz çuvallamışlar ama diğer elemanların giysileri de tarihi değil...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim ninenim anneside kore savaşında böyleydi aslında aynısı aynısı metal eliyle camdan fırlayıp 4 kişi temizlemişliği var.aynı finaldeki gibi birini boğuyorlardı yetişip silahın dipçiğiyle len tikkat etsene huysuzun çoçcuğu deyip devap etti haklısın oluyor böyle şeyler
  • ya şu yorumlara bakıyorumda. önceden gelecek temasından sıkıldık 2. dünya savaşına dönelim 1. dünya savaşına dönelim diye yırtınıyodunuz şimdi bir sürü saçma sapan eleştiri yapıyosunuz. yok niye 2. dünya savaşı niye 1. dünya savaşı neden modern değil neden gelecekte geçmiyo. konuşmak için konuşuyosunuz ama boş ya da ne istediğinizi bilmiyosunuz. beğenmiyosanız oynamayın kardeşim alla alla oyun gayet güzel bence

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Neden cephe savaşlarında ısrarla kadınları koymaya devam ediyorlar anlamıyorum.. hani sovyet cephesi olsa tamamda, avrupada - casusluk dışında - kadınların cephede oluşu bana itici ve yapay geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Silah ve arac patlamalari ile battlefield 1942 tema müziğini yapmişlar çok hoşuma gitti

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _GRKM_

    En güzel yanı "Premium Pass" kaldırıldı.
    dice mi açıkladı bunu?

    nasıl olacakmış yeni sistem?
  • Premium pass nasıl kaldırıldı. Her sürüm aynı mı olacak?
  • Abi... WW2 için hypelanan biri olarak ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. BF1942nin kemikleri sızlıyo şuan. Tamam oynanış, grafik, atmosfer eminim şahane olucak ama günümüzün bir takım sorunlu ve "politik" düşüncelerinin bu tarz eğlence öğelerinde başrol olarak görmek çok içler acısı bi olay. Az ciddiyet ya. Battlefield 3e kadar her şey ne kadar ciddi ilerliyodu.(similasyon anlamında bir ciddiyetten bahsetmiyorum ve evet bad companyleride bu klasmanın dışında tutuyorum) Neyse belki fazla beklentiye girmişimdir ama elemanın teki herkes karakterini özelleştirebilecek diyince bende zaten kayış koptu. Gel gör şimdi Operation market gardenda uçaktan ablalarla atlayıp deri ceketli dövmeli abilerle başka deri ceketli dövmeli nazi abileri ve ablaları öldürücez. Ha evet bide çılgın saç stilleride olur tabi. İçine s*tınız herşeyin.
  • bf yi geçtim sahur yapayım bari

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.