Şimdi Ara

Bedensel ve zihinsel den çok iyi anlayan lütfen yardım etsin!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sizce:
    1-Bedensel 92-94 ne almalı? Hp saldırı mı? Hp Hp mi? yoksa saldırı saldırımı? 92 görevinde saldırı bugta diyorlar.
    2-Zihinsel ne almalı? Hp hp mi? hp saldırı mı? yoksa saldırı saldırı? mı 92 görevinde saldırı bugta diyorlar.
    3- Sizce zihinsel silah efsunu ne olmalı? 1-Yarı güç canlılık kritik b.hızı mı yoksa 2-yarı güç kritik zehir canlılık mı? 3- yoksa yarı güç kritik zehir b.hızı mı? 4- yarı kritik güç delici b.hızımı? veya önerdiğiniz en iyi efsun
    4-Sizce bedensel silah efsunu ne olmalı? 1- yarı kritik güç zehir b.hızı mı 2- yarı krtk delici güç zehir mi 3-yoksa yarı kritik delici güç b.hızı mı 4- yarı delici güç zehir b.hızı mı? 5- yarı kritik güç zehir canlılıkmı? 6- yarı kritik güç b.hızı canlılıkmı? veya önerdiğiniz en iyi efsun?
    5- Bedensel cennet kolyemi takmalı ? Beyaz altın kolyemi?
    6- Zihinsel beyaz altın kolyemi takmalı ? cennet kolyemi?
    7-Bedensel silah taşları ne olmalı? silahları 1e1 bir yapıyorum daha doğrusu herşeyi mesala savaşcıya karşı yapacaz. savaşcı 2boş kalan yere ne getireyim? öldürücü kavramamı? öldürücü soğutmamı? kavrama soğutmamı?
    8- Zihinsel silah taşları ne olmalı? yine 1-1 savaşcıya göre diyelim savaşcı 2 boş kalan yere yine öldürücü kavramamı ? öldürücü soğutmamı? kavrama soğutmamı?
    9-Bedensel kalkan efsunu ne olacak? Canlılık lımı yoksa çevikliklimi ? Çeviklik bitti artık diyorlar.
    10-Zihinsel kalkan efsunu ne olacak? Canlılık lımı yoksa çevikliklimi? Çeviklik bitti artık diyorlar.
    11-Bedensel skil metodları nasıl olmalı? yani skil kullanım sırası?
    12-Zihinsel skil metodları nasıl olmalı? yani skil kullanım sırası?
    13- Bedensel zırh taşı ne olmalı? Koruma yaşam zaten var 1 boş kalan yere hız taşı mı getireyim savunmamı ? biri bedenselde hız getir zihinselde savunma demişti.
    Not: Wslik server oynuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • 1-Bazı serverlerde 92-94 görevleri bugta(sadece birisi işliyor) araştır bugta değilse str str al bugtaysa hp+str
    2-Bazı serverlerde 92-94 görevleri bugta(sadece birisi işliyor) araştır bugta değilse str str al bugtaysa hp+str
    3,4-zihinsel el: yarı-kritik-büyü hızı-güç-zehirleme bedensel el: yarı-kritik-büyü hızı-güç-delici (düz çok vuruyor delici zehirden daha önemli)
    5-bedensel kesinlikle cennet takmalı
    6-zihinsel beyaz altın kolye taklmalı
    7,8-bedense ve zihinsell taşları 1-1: savaşçı-kritik-büyü hızı.
    9-bedensel çeviklik (çeviklik hiç bi serverde bugta değildir, zihinselde işlevsiz bedenselde çok önemlidir.)
    10-zihinsel canlılık (bazı skillerde çok az bi etkisi oluyor canlılığın arıca çok az büyü savunması ve hp verir.)
    11-12: bunlar kişisel ve kendine has oynayışına göre değişir kendi tarzını bul
    13:taşlar 2 sindede hp-korunma-kurnazlık olsun (15defans için savunma taşı gereksiz, hız taşıda gereksiz çünkü karakter belirli bir hızdan sonra zaten hızlanmıyor ki zaten biyologlar+mor iksir+ +9 ayakkabın+rüzgarın ayakkabısı seni max hıza ulaştırıyor hız taşı gereksizdir, kurnazlık taşı okçuların düz vuruşlarını miss geçmesini sağlar korunma taşıda diğer düz vuruşları miss yapar.)




  • 1-Hocam öncelikle bedenselde str önemli ve sadece biyolog larda 92. görevdeki saldırı bugta o yüzden hp str alacam bedenselde.
    2-Zihinselde eminmisin hp str mi alayım yoksa hp hp mi birde savunma önemli zih de savunma alırsan biri diyo hasarın artar doğru herhalde. sence
    3-Zihinsel el de yarı kritik güç b.hızı şart 5.efsun olarak boş kalan yere Zehirleme mi Canlılık mı Çeviklik mi getireyim. bir yerde şöyle yazıyor becerilerini daha da güçlendirme isteyenler ise Çeviklik efsunlarını getirebilir. Yaşam Enerjisi güçlü beden becerisinin etkisini yükseltmesi, savunma ve HP vermesi yönünden 5. efsun olarak tercih edilebilir. Ancak saldırı anlamında bir katkısı olmadığı için tarafımca çeviklik kadar işe yarayıp yaramadığını kıyaslayacak kadar fazla kullanılmamıştır. triton(sirius) kullanıyorum. birde sana yardımcı olsun die şunuda yazayım el efsunu seçerken yazdıklarımdan Arkadaşlar Çeviklik ve Canlılık arasındaki farkı açıklayayım kafanızda soru işaretleri kalmasın...
    Canlılık ve Çeviklik arasındaki fark; Çeviklik, savuşturma-saldırı değeri ve skillerinizin gücünü arttırmada yardımcı olur, fakat statü kısmında gözükmez.
    Canlılık ise, Az miktarda büyü savunması-HP ve defans verir.
    Açıklamalara göre bişeyler düşünün :)
    4- Bedenselde de yarı kritik delici güç şart 5.efsun olarak boş kalan yere zehirleme mi getireyim b.hızı mı canlılık mı çeviklik mi ? triton(sirius) kullanıyorum. 3düz 1skil metoduyla vs atacam öbür türlü karakter yere düşüyor.
    5-Hocam bedenselde cennet yerine mor yakut veya beyaz altın kullanılamazmı? hangisi iyi olur.
    6-Zihinsele mor yakutu eklemeyi unutmuşum yine bir yerde gördüğüm yazı b. Kolye Seçimi
    Mor Yakut Kolye ya da Cennetin Gözü Kolye seçilebilir. Eğer düz vuruş vurmamak için yemininiz yoksa her zaman +%20 delici vuruş özelliğine sahip Cennetin Gözü Kolyeyi önenirim. Çünkü zehirlendiğiniz zaman Mor Yakut Kolye’den gelecek HP üretimi anında duracaktır. Yani PVP serverlarda 1e1 veya lonca savaşında bu kolyenin etkisini herkeste zehirleme şansı efsunu olduğundan hissedemezsiniz. Diğer bir tercih düşük bir miktar da olsa (+4) Güç veren Beyaz Altın Kolye’dir. Ancak çoğu PVP’de elde etmek mümkün değildir.
    Eğer düz vuruş yerine salt beceri kullanacaksanız Mor Yakut Kolye’den daha mantıklı olan seçim Beyaz Altın Kolye’dir. ben mesala ilk ruh vurarım sonra 1-2 veya3 düz sonra skil sonra ine 1-2 veya 3 düz. o şekil.
    7-hocam bedenselde delici önemli değilmi? mesala savaşcıya karşı olacak diyelim savaşcı karşı koruyan taş 2boş kalan yere öldürücü kavrama mı öldürücü soğutmamı kavrama soğutmamı? aslında sen bi bedensel silah efsununu belirlede yazdıklarımdan en mantıklı olanını ona görede taşı söyle zihinselde zaten öldürücü soğutma olmalı. biri ise şöyle yazmış Büyü hızına önem verin %8 Öldürücü veya %8 Kavrama taşı sizi vslere öne çıkarmaz. Silahınızdaki delici yerine Büyü Hızı efsununu tercih edin.
    8-tamam hocam sana güvenerek bedenselde çeviklik yapıyorum zihinselde eminsin dimi canlılık biri şöyle yazmış zih e Zihinsel oynayacaklar. Sakın kalkana canlılık yapmayın. Ben defalarca denedim. Bir farl yok ama çevikliğin faydası açık bir şekilde belli.
    9- hocam serverde okçu yok o yüzden bedensele hız mı kullanmak mantıklı savunmamı bedenseldede hız önemli diyorlar. zihinsele savunmamı hızmı? zihinselde savunma önemli diyorlar.
    10-Birde biryerde gördüğüm aklıma takılan sorular var öncelikle
    Arkadaşlar metin2 de herkesi kesicem diye bir şey yok. Bu dünyada en kralının bile 1 mermilik işi var. Şans işidir, birazda dikkat. Delici yemek istemiyorsan, statüdeki dex 1000 i geçmemeli. 1 e 1 itemlerinizde zırhınız 70 seviye olmalı, yani çelik.
    Kolay gelsin... biri şu diğeri Savunma bakımından ;
    Çeviklik ; Skill savunmasıdır. Rakibin skillerini düşürür.
    Az Dex ise ; Rakibinizin düz vuruşlarını düşürür. Fazla delici yemezsiniz. (Dex i +1000e çıkarmamaya özen gösterin.)
    birde hocam şu aklıma takıldı sence yapayım mı Şamanın kükremesiyle oluşan ateş zehirleme gibi hp üretimi durdurur. Ateşe karşı dayanıklık efsunu şamanın ejderha kükremesindeki skilinindeki bir nevi zehirleme görevi gören ateşe karşı dayanıklık sağlar ve Doyum paper daki yaratıklara karşı savunmadır Zehre karşı koyma gibi ve şimşek ve rüzgar zaten işlevsiz metin2.wiki de açıklandı ve son olarak Zeka sadece suralar için değil, savaşçının Hava Kılıcı içinde yararlıdır. Statüleri dağıtırken serverin statü sınırına bakmayın hepsini 90 a eşitleyin.

    Not pvp server oynuyorum ve zihinselede bedenselede triton(sirius) kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukyaşamaz -- 5 Ağustos 2016; 20:01:23 >




  • farukyaşamaz F kullanıcısına yanıt
    hocam hangi server server güzelse max lwl sınırı 105 falan olan özelden mesaj atarmsınız serveri çok online varsa da bende oynayayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.