Şimdi Ara

Beklenen Marka Iriver Çok Yakında Türkiye'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
16.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • t10 bahsi neden hiç geçmiyo.üretimi durdurulmuştur kesin ama hiçmi bulunmaz hale geldi??

    ben 2 yıldır t10 kullanıyorum mesleğimde müzisyenlik aynı zamanda.fazla bi deneme yapmadım bu cihazı alırken fakat ses ayrıntısı bakımından parça içinde ne varsa duyuluyo herşey..
    kabaca stüdyoda sinek uçsa t10 bunu duyurabiliyo cowon gibi yüksek ses dinlemektense ayrıntı dinlemeyi tercih ettim...

    t10 bulunmaz ise t10 boyutlarında hangi model önerirsiniz acaba?? t60 bahsi çok geçimiş fotoğrfına baktım hiç karşılaşmadığım bi cihaz...?? öyle hafızası animsyonu görüntüsüde önemsiz,ayrıntı versin müzikte yeter... varmı fikri olan arkadaşlar??
  • valla söylentilere ve sitelerdeki yorumlara göre iriver in yeni modelleri beklenen kalitede ses vermiyormuş. benim tavsiyem herkesin hayran olduğu t60 veya clıx alman tabi bulabilirsen
  • media markt te i river gördüm ben ya... hangi modeli hatırlamıyorum ama zaten tek bir modeli vardır... ben cowon sormuştum...neyse hayırlısı olsun i riveri kullananlar memnun sanırım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustafakeman

    t10 bahsi neden hiç geçmiyo.üretimi durdurulmuştur kesin ama hiçmi bulunmaz hale geldi??

    ben 2 yıldır t10 kullanıyorum mesleğimde müzisyenlik aynı zamanda.fazla bi deneme yapmadım bu cihazı alırken fakat ses ayrıntısı bakımından parça içinde ne varsa duyuluyo herşey..
    kabaca stüdyoda sinek uçsa t10 bunu duyurabiliyo cowon gibi yüksek ses dinlemektense ayrıntı dinlemeyi tercih ettim...

    t10 bulunmaz ise t10 boyutlarında hangi model önerirsiniz acaba?? t60 bahsi çok geçimiş fotoğrfına baktım hiç karşılaşmadığım bi cihaz...?? öyle hafızası animsyonu görüntüsüde önemsiz,ayrıntı versin müzikte yeter... varmı fikri olan arkadaşlar??


    Ben hepsiburada'dan iRiver T6 siparişi verdim bugün.. Ama şimdi sizin yorumlarınıza bakınca hevesimi kaçırdınız sanki ses kalitesi bakımından...

    Daha önce uzun süredir Creative Zen Neeon kullanıyordum ses kalitesi de beni tatmin edebilecek seviyede güzeldi (Trash Metal ve metalin diğer türlerini dinlerim)

    Sesin çok çıkması olayı ise kulaklık ile alakalı bence... Kulaklığın ses izalasyonu iyi ise; ben Creative EP630 kullanıyordum (In Ear Monitor denilen Kulak içi kulaklık) ve Bas tonları çok iyiydi, diğer tonları da rahatlıkla duyabiliyordum. Creative Zen Neeon'un ses seviyesi 25 e kadar çıkabilirken ben EP630 ile 12-13-14. seviyelerde kullanıyordum nadiren 15'e çıkıyordum. Çünkü kulaklığı kulağınıza iyi oturttuğunuz zaman dışardaki sesleri duymanız da engelleniyor.

    Bakalım yeni mp3 player'ımdan memnun kalacak mıyım, ürün elime geçince fikirlerimi sizinle paylaşırım. Saygılarımla...
  • size şimdiden hayırlı olsun ürün gelince sizden inceleme ve karşılaştırma bekliyoruz hevesim kaçtı demişsin iriver in yeni serisine çok iyi değil denilmişse bile kıyaslamayı diğer iriver lerle yapıyorlar yani bu yeni modeller kesinlikle diğer markalardan fazla fazla iyidir sonoçta İRİVER
  • @IriverMan
    Perşembe günü Hepsiburada'dan "iRiver T6 4GB Black" siparişi verdim.
    Sipariş takibe bakıyorum ama hala "Üretici Firmadan Bekleniyor" diyor.
    Üretici firma derken yurtdışından mı gelecek, yoksa bu ürünleri siz mi deponuzda barındırıyosunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 2 Mayıs 2009; 13:03:32 >
  • vergi maduruyuz ....:P basbakanlıga mektup yazcam şimdi :P:P:P
  • Bu nasıl bi fiyatlandırmadır yahu? Yaklaşık 300 tl olan P7 i 650 tl gibi bir fiyata satmanın mantığı nedir, çok merak ediyorum... Aynı tas aynı hamam, bu ülkeye bu zihniyetteki distribütörlerle ucuz teknoloji gelemsi hayal malasef. Ben de okuduklarımla uygun bir fiyatlandırma bekliyordum. Kimse vergilere laf atmasın, evet vergiler az değil ama ben tüm suçun vergilerde olduğuna inanmıyorum. Bizim ithalatçılar malesef müşteriyi yolunacak kaz olarak görüyor.
  • Bakın elektronik hele ki küçük elektronik zor bozulan aletlerde firma kar payını yüksek tutmalıdır türkiyede yoksa ayakta kalamaz.
    Vergiler çok fena çok fena diyorsunuzda verginin "V" sini araştırın. İthalat yapan bir firmada çalışıyorum araçların geliş fiyatı örnek 19.500..
    Gümrükten gelene kadar fiyatı 23.800 lere geliyor... bu fiyatı %18 kdv ile çarpın yani 23.800*0,18=4.284tl sadece KDV'si.
    Üstüne ÖTV'yi ekleyin...30.000 TL üzerine geliyor... Firma üzerinden her araç için 1 milyar kazanıyor...


    Aslında karsız da satabilir... Çünkü Yedek parçadan her zaman karlı.. Araba sonuçta kolay bozulan kaza yapan bir nesne..

    Ama mp3 çalar yıllarca kullanıyorsun... Yedek parçadan bu tarz ürünler satan firmalar para kazanamaz... Para ürün satışından kazanır... Piyasa zaten bir sürü rakip mal ile dolu... Firmalarda bu yüzden en uygun fiyat ile satmak zorundadır...

    Ardiye , Nakliye , KDV , ÖTV , Gümrük Memuru ( Malları hızlı çekmek için ne yazık kı ekstradan da rüşvet...Ne yazık ki) ,sigorta , banka masrafları , ..... daha aklıma gelmeyen bir sürü şey...

    Yaşadığımız ülkede toplanan Vergiler %70 bizlerden %30 firmalardan karşılanıyor... Avrupada %80 firmalardan %20 vatandaştan toplanır.
    Vergi yükü az olan vatandaş malları daha ucuza kapatır :) Biz vergi yükü yükleneneniz.

    Bence Firmaya laf söylemek yerine Devlete ve vergi anlayışına yüklenmek mantıklı olur...
  • Bu arada T5 aldım çok hoşuma gitti ses kalitesi..
    D2 kullanan birisi olarak... tabi D2 biraz daha iyi ama oda sağır etti beni yaw :D

    T60 ve diğer İriver ürünlerini kullanmadığım için T5'in diğer Iriver ürünlerine nazaran ses kalitesini bilemiycem :) İlk izlenimler bayağı hoşuma gitti :)
  • Araba ithalatı çok farklı bir olay. İthal araba Türkiye de tam bir cehennem zaten. Elektronik çok farklı, ikisini karşılaştırman abes olmuş. Elektroniğe düşkünümdür, bu yüzden baya bir araştırırım birşey alacakken, özellikle mp3 player, pmp, kulaklık gibi dışarıdan da getirebilinmesi kolay olan şeylerde baya bir bakarım birçok yere. Birçok playerı, kulaklığı da yurtdışından almışlığım vardır. Neyin ne olduğunu baya bir biliyorum, ondan bana firma savunucluğu yapma bir zahmet. Herşeyi vergilere bağlamak en kolay yanı.

    Yukarıda örnek verdim, bunlar arttırılabilir. Mesela bundan 3 sene falan önce creative zen vision m bu ülkede 1000 küsürden satılmaya başlanmıştı, ki aletin normal fiyatı 300 dolardı. O zamanın kuruyla 450 falana geliyordu. Heralde getiren firma ürünü gözünde çok büyütüyor, bizim millete bu lüks diye düşünüyor. 1100 tlye bir mp3 player satmanın mantığı nedir, anlayan varsa beri gelsin. (Kendi fiyatına göre söylüyorum tabiki, yoksa dışarıda pahalı olan birşey için demiyorum) Daha güncel örnek, elmasepetinde koss kulaklık fiyatlarına bir bak istersen. Koss mv1 modeli kulaklık 450 tl. Yorumlara bakmak için amazona girdim, fiyatı 109 dolar ki daha ucuzada bulunur büyük ihtimal. Oradaki adamdan da devlet vergi alıyor. Sonuçta bu ithalatçılar senin benim gibi ucuz bir yerden alıp satma gibi bir durumları yok, direkt üretiic ile anlaşıp alıyorlar, usdeki adama kaçtan veriyorsa bunada o fiyattan verir.

    He şu konuya gelelim, demişsin ki ürün satışından kazandı kazandı. Bu da ilginç bir mantık olmuş, işte ithalatçılarda senin gibi düşünüyor demekki. Bindir bindirebildiğine mantığı. Bu ülke genç nüfusu ile gelişen bir ülke. Teknolojiye gerçekten ilgi duyan ve aç bir toplumuz. Zaten bazı mağazaların açılışlarında çıkan insanlık dışı durumlarda görüyoruz milletin uygun fiyata birşey bulduğundan nasıl saldırdığını. Sözde kriz var ülkede. Bizde teknoloji ithalatçıları malesef özensiz iş yapıyorlar. Getir bir ürünü sat, başka birşey yok. Ne bir tanıtım standı, ne demo standı, dalga geçer gibi standa koyarlar, aletlerin pili bitik olur, başında kulakık olan bir standdır, aletler oyuncaktır, kilitli camların arkasında ürün satarlar, sanki mücevher alıyorum. Ne adam gibi reklam yaparlar, ne sattıkları ürüne ilgi alaka gösterirler, ne millete bir şekilde tanıtmaya çalışırlar. Meyve sebze satar gibi elektronik satılıyor bu ülkede. Hiç birşeyden anlamayan, ürünü bilmeyen insanlara ürün sattırırlar, adam sattığı malın özelliğini bilmez, sorunda ilgilenmez, teknik servis zaten tam komedi... Laf olsun diye, çeşitlilik olsun diye distribütörlük alıyorlar.

    Ben şuna inanıyorum. Adam gibi, özenli, malının arkasında duran, gerçekten satmak için , pazar kapmak için bu işi yapan, uygun fiyat politikası izleyen ithalatçılar, bu ülkede iyi para kazanır. Amaç pazar oluşturmak olmalı, satabildiğimi satarım olmamalı amaç. Mesela elmasepeti koss ürünlerinde uyguladığı saçma fiyat politikasını, gradolarda uygulamıyor. Gradolar ülkemizde alınabilitesi baya yüksek kulaklıklar. Ayrıca taksit olayıda var. Mesela sr125 kulaklık amazonda 150 dolar, burada 270 civarı, çok yakın. Demek herşey vergi değil. Ciddi şekilde bu iş yapıldımı oluyor.

    Biraz uzun oldu ama benim senelerdir gördüğüm şeyler bunlar ve insanın canını sıkıyor hakikaten. Artık bu işe gönül evrmiş, bu işten anlayan insanların teknoloji işine girmesi gerek bu ülkede.

    Not: Ekleme yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 7 Mayıs 2009; 8:47:30 >
  • @yilmaz :)

    Arkadaşım kardeşim benim savunduğum birşey yok lütfen kızma tartışacak bir durum yok ortada fikir paylaşıyoruz...

    Sen çok genel bakıyorsun veya yazdıklarımı tam okumuyorsun :)

    Türkiye Cumhuriyeti %70 yaptığı harcamalar , kazandığı paralar senden benden bizden... Yabancı ülkelerdeki adamlarda vergi veriyorlar diyorsun ama imtiyazlarıda var..

    Bak kardeşim elektronik işi nasıldır nasıl getirir nasıl götürür malları bilmem... Ama bildiğim birşey var senin tek başına yurt dışından kendine getirttiğin MP3 çalar ve kulaklık ile bir Limited Şirketin getirdiği Mp3 Çalar ve kulaklık farklı olur... Vergilendirilmesi farklıdır... Kıyasın yanlış olmuş..

    Bak sana bir araştırma vereyim demek istediğimi anlayacaksın...
    Hepsi burada com da fiyatları araştır markaları araştır. sen YILMAZ DAY.TÜK.MAL. ve ELEK. EŞYA LTD.ŞTİ. Şirketini kurmuş ol.. Google arkadaşdan biraz da bilgi topla.. Sen artık Iriver'ın distirbitör firmasısın... Piyasayı araştır ve karşındaki markalara göre nasıl bir satış politikası uygulaman gerektiğini tüketicileri memnun etmek için uygulayacağın fiyat politikalarını reelist bir biçimde kurgula... Her malın maliyetini en son hesapla... tek kazanacağın nokta satış... ve ayakta durman için gerekli olan meblayı çıkart.

    Yaw türkiyede elektronik eşyayı çok seven birisi bu işe girse değil... Türkiyede çok ama çok paralı , güçlü bir firmanın getirmesi fark ettirir... Oda ne olur ürün başına 10 milyon 20 milyon daha ucuz olur en fazla... yada firma başka bir işten yeterince para kazanıyordur Iriver markasınıda elinde tutup prestij için kullanıyordur o zaman hiç kar almaz fiyat 30-40 milyon daha ucuz olur :)

    Bak Sony PSP almıştım bir sene önce... Sıfır.
    Teknosa ve diğer elektronik eşya satan firmalardan aldığım fiyatlar 490 dan 550 milyona kadardı...
    Doğubanka gittim 290 milyona aldım...
    Doğu banktaki adamlar elektronik eşyayı seviyorlar : ) senin tabirinle :)
    Ama devleti sevmiyorlar :) Mallar kaçak kuçak geliyor : ) Bu fark normal mi allah aşkına ?

    Yazdığın çoğu şeye katılıyorum ama göz önünde bulundurmadığın çok şey var ki bunlar kolay şeyler ve basit şeyler değil...

    Türkiyedeki mantık Vergi sistemi değişmedikçe bu böyle sürer gider : ) Fİrmalara kaka atarız : )

    Kaka yapıyorsun sifonu çekiyorsun 1 vergi çektiğin sifonunun tekrar kendini doldurması 2. vergiyi doğuruyor : )
    Kaka yapmanın bu kadar pahalı olduğu bir ülkede sen neyden bahsediyorsun dostum :)
  • Sana sinirlendiğim falan yok dostum, bir konu üzerinde tartışıyoruz, fikir paylaşımı yapıyoruz sadece. Ben seni anlıyorum da, gördüğüm kadarıyla sen beni pek anlamıyorsun.Benim bu yazdıklarımda deyindiğim 2 konu var. Birincisi fiyatlandırma da ben asıl topu senin aksine ithalatçılara atıyorum, aynı fikirde olmak zorunda değiliz. İkinci olarak elektronik ithalatçılarının yeterli bilgi, donanım, profosyonellikte olduklarına inanmıyor oluşum. İkisini aynı potada değerlendirme. Senin evrdiğin cevaplar aynı şeymiş giib olmuş.

    Ben tabiki söylüyorum ülkede milletin ödeme gücünün çok üstünde vergi alınıyor. Kolay olan dolaylı vergiler üstüne kendini dayamış durumda devlet. Bunlar bilinen şeyler zaten, konumuz burada bu değilki. Ayrıca benim getirtiğim mp3 playerla ben bir şirketin getiridği malı kıyaslama yapmadım ki... Ben örnek olsun diye evriyorum onları, söyleme amacım farklı, bence dikkatli yavaşça oku yazdıklarımı. Ben orada ithalatçıların bir mala, senden benden çok daha uygun fiyata sahip olduklarını söylemek için belirttim onu.

    Ben hepsiburadadn onlarca alışveriş yaptım fiyatlarını araştırmam gerek yok, merak ettiğim, ilgimi çeken ehr elektronik eşyanın piyasasını çok iyi bilirim. Sen bana kendini yerine koy araştır diyonda ne alaka... Ben ülkedeki elektronik cihazların ki burada asıl önemli olan ve forumun mantığına uyugn olan player, kulaklık, hoporlör vs gibi şeylerin bir amerikadkai avrupadaki gibi profosyonelce distribütörlüğünün yapılamadığını söylüyorum. Buna hem fiytalandırma da girer, hem satış, hem satış sonrası destek vs herşey girer. Sen memnunsan o seni bağlar tabi. Ama emin ol şu ülkede adam gibi fiyatlandırmada profosyonelce elektornik satışı yapılsa, peynir ekmek gibi gider.

    Ayrıca benim dediğim başka bir konuyu daha anlamamışsın(baya üstün körü okudun heralde), ben bu işe gönül veren, anlayan, gerçekten pazar oluşturma isteyen profosyonel insanlarla bu iş ilerler diyorum. Bu fiyattan ayrı bir durum aslında. Sen doğubanktaki adam seviyor diyon ne alaka olmuş, çay demle hakikaten. Ordaki adam vergiden kaçırıyor, profosyonellik, bilgi onlarda da sıfır. Onların sevdiği tek şey para olabilir heralde. Zaten işte o aradaki farkın asıl sorumlusu ithalatçılar + perakendeciler. Vergiler ikinci sırada bana göre. Ki zaten dediğin fiyatın üzerine kdvyi eklesen 340 falan ediyor, arada yine baya fark var.

    Ayrıca sen benim dediğim şeylere pek cevap vermemişsin. Yukarıda verdiğim örneklere bir cevap ver istersen. 2 farklı marka kulaklıkta bu kadar fark olur mu? İkisinden de devlet aynı evrgiyi alıyor. Ya da creative player, 450tlik şeyi 1100 tlye satmak ne oluyor? Hatta takip ediyorsan bu piyasayı, daha sonra bu creative ZVM yi bimeks çok ucuza sattı, elinde patlayınca tabi, satamadı... Orada nereden kıstı, kendi kazancından tabiki, yoksa vergi aynı vergi. Bir örnek daha, geçen sene ereyondan cowon x5 60 gb almıştım, 450 tl idi, aynı ürün hb de yada başka yerlerde 750 civarıydı. O zaman ereyon zararına satış yaptı, senin mantığınla. Yada devlete vergi vermiyorum dedi Bu ülkede normal fiyata satılan şeylerde var, demek istedimi oluyor. Normal fiyata olan şeyden devlet vergi almıyormu? 2 katına satmak var, yüzde 20-30 fazlasına satmak var. Kimse bana 2 katına hatta daha fazlasına satılan bir şeyi sadece vergilerle açıklayamaz. Ayrıca ne olursa olsun, fiyatı bir kenara koysakta, gerçek olan şey, bizdeki ithalatçıların sallama iş yapıyor olması. Çoğu için dışarıdan meyve ithal etmekle, mp3 ithal etmek aynı şey. Daha çok ilerlemek lazım, 40 değil 100 fırın ekmek yemeleri lazım.

    Not: ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 7 Mayıs 2009; 12:40:24 >
  • arkadaşlar tartışmayı bırakalaımda jimi 1984 arkadaş t5 almış galiba bize d2 ile ses kalitesini detaylı kıyaslarsa seviniriz
  • @Yılmazım dostum : )

    Yazdığın herşeyi harfiyen okudum merak etme :) Sanırım bu duruma çok kızmışsın


    quote:

    Yazdığın çoğu şeye katılıyorum ama göz önünde bulundurmadığın çok şey var ki bunlar kolay şeyler ve basit şeyler değil...


    Bak bu yukarıdaki mesajımdan bir alıntı...

    Satış sonrası teknik hizmetler elbette kanayan yaramız.. Söylediğin çoğu şeye katılıyorum dediğimde bunlar..

    Katılmadığım noktalar.

    1)Vergi diyince KDV , ÖTV biliniyor sadece...Bunların dışında daha çok vergi ve süründürme işlemi var. Eline aldığın ürüne bunların hepsi yansıtılıyor firmalar tarafından. Bunlardan + olarak KAR'da koymak zorunda.

    USD/TRY 1 ABD DOLARI 1.5622 1.5697 1.5611 1.5721 (merkez bankası)

    Ör: T5 diyelim :) (alış fiyatını sallıyorum)

    tanesi 60 dolardan alalım Iriver'ı...

    60USD X 1,5721TL = 94,33 TL

    KDV ekleyelim ; 94,33TL X 0,18 = 111,30 TL oldu...

    ÖTV ekleyelim (%17 olarak ekledim elektronik eşyalarda kaç olur bilmiyorum); 130,23 TL

    Sigorta masrafı bir MP3 çalar için 5 dolar olsun... 5 X 1,5721 = 7,86 TL

    Nakliye 5 dolar olsun 5 X 1,5721 = 7,86 TL

    Banka masrafı 1 dolar olsun 1 X 1,5721 = 1,57 TL

    Gümrük masrafları 3 dolar olsun + 3 X 1,5721 = 4,72 TL
    -----------------------------------------------------
    152,24 TL toplamda bize mal olsun... kaç paraya satılıyor hepsiburadadan

    görelim "IRIVER T5 4GB RADYO + SES KAYIT MP3 PLAYER 70,00 € --- 172,70 TL "

    20,46 tL ellerine KAR kalıyor demek ki :)

    Rakamları salladım bundan daha fazlada olabilir 5 /10 milyon azda olabilir... Satış rakamları çoğalırsa karı düşürür sürümden kazanırlarsa kalbimizide
    kazanırlar o ayrı mevzu : )


    Ama bırakalım rakamları satış sonrası garanti olayı dersen seninle aynı fikirdeyim elbette...
    Bakalım göreceğiz nasıl olacak... İyimi kötümü ?

    HP gibi olmasınlarda nasıl olurlarsa olsunlar

    quote:

    Ayrıca benim dediğim başka bir konuyu daha anlamamışsın(baya üstün körü okudun heralde)


    Sen bana bayağı kızmışsın : )

    Dediğin herşeyi anladım : ) Vergi ve fiyatlar konusunda anlaşamadık : ) Ama haklısın :)

    CREATIVE ZEN STONE 2 GB SPEAKER'LI MP3 PLAYER (SİYAH)
    42 TL :)

    Zaten piyasa zorlu..

    Akıllılık yapanlar kaybederler Creative örneğini yukarıda vermişsin haklısında ama Ipod ezelden beri pahalı :) bana göre 5 parada etmez bir ses kalitesi var ama satıyorlar : ) .... Iriver türkiye bence makul ölçülerde fiyatlandırma yapmışlar... Belki 10 - 20 milyon ucuz olsa al benisi dahada artar..
    Ama firma zorlanırmı zorlanmaz mı onu bilemem : )

    Satış sonrası mantıklı ve iyi olursa tutturur bence...
    Ama markalar çok.. Özellikle çinli dostlar... Onlar çok zorlayacak Iriver'ı bence... millet tipe göre alıyor özelliğe göre değil : )
  • Yılmaz196 ve Jimi1984 arkadaşlarım dediklerinizde gerçekten tüketici olarak haklı olduğunuz taraflar fazlası ile var. Ama Jimi1984 arkadaşımında dediği gibi görünen ve görünmeyen bir çok maliyet var elektronik işinde. Çok küçücük bir örnekte ben vermek isterim;

    Mp3 ve Mp4 çalarlarda şayet radyo özelliği varsa otomatik olarak Türkiye'de satabilmeniz için TRT' den Bandrol almanız gerekir. Bu bandrol maliyetide her üründe %16'dır. Belki bu konuyu çok kişi bilmez ama öyle bir durumda var ortada.

    Ama şunu unutmamak gerekir, Baytekin Teknik Cihazlar olarak 1996 yılından beri Garmin markasının Türkiye Temsilciliğini yapıyoruz. Bu anlamdada satış sonrası hizmetlerimiz 13 yıldır aksamadan ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde devam etmektedir. Bu konuda emin olun Iriver markasında da gereken hassasiyet gösterilecektir.
  • @IriverMan

    TRT bandrol işi otomotivde de var onu kaçırmışım :)

    @MetalToMetal

    Kardeşim D2 ile T5 aynı sınıfda MP3 çalarlar olmadığı ve D2 daha yüksek bir model olduğu için
    ekolayzır ayarları ve pil ömrüyle çok önde bir cihaz. Ammavelakin ses kalitesi dersen kafa kafaya (D2 10 üzerinden 10 versem T5'e 9 veririm)
    , ses yüksekliği dersen D2'nin çıkış gücü felaket ötesi.. Hatta rahatsızlığımda bu oldu benim : ) Fark etmeden yüksek seste dinleye dinleye kulaklarıma zarar verdim... T5 ise ses yüksekliği olarak biraz daha düşük fakat kalitesi güzel olduğu için tercih edilebilir...
    Bulabilseydim belki D2 alabilirdim tekrar ama şimdi D2'yi aramıyorum : )

    NOT:D2 almak isteme sebebim tüm müzik arşivimi alacağım 16GB lık SDHC hafıza kartı ile yanımda taşımak içindi :)

    Metal & Rock performansı olarak T5 minnacık daha iyi gibi :) Gerçi bu etkeni kulaklıkda etkiliyor olabilir... D2 ile CX 500 kullanıyordum , T5 ile Audio-Technica ATH-FC700ABK
  • bende zaten şuan f2 kullanıyorum ama ses kalitesi gerçekten vasat karar verdim ya t6 alıcam yada next ikisinden birini alıcam. next i de baya övüyorlar görünüşüde baya kaliteli duruyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaEnki -- 14 Mayıs 2009; 14:46:02 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jaseenstyle


    quote:

    Orjinalden alıntı: IriverMan

    Hepsiburadan İriver ürünlerini 24 ay garantili bulabilirsiniz.Ürünün Türkiye temsilcisi olarak garanti ve teknik servis desteğini Baytekin Teknik Cihazlar Ltd. Şti. vermektedir.


    İşte bu sevindirici haber...
    2 hafta içinde almayı planlıyorum Creative Zen Neeon 1 GB lı günlere son :)



    geldimi cihaz kardeş bilgi vermemişin? nası beğendinmi sesini sanırım gelmiştir..
  • İriver Mp3 ve Mp4 lerini şuan için hepsibur.mediamar. larda bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.