Şimdi Ara

Beklenen Ürün, FEZA Laptop Masası. Katlanabilir, çok amaçlı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
25.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kellemusic

    Şu an için hangi link den alış veriş yapabiliriz bu masa için? Direk link verirmisiniz. Güvenemedim şimdi bir sürü aynı üründen satış mevcut.




    - Gördüğünüz tüm linklerdeki satıcı benim ( Benden nakit fiyatından alıp, 109TL üstü satmaya çalışanlar hariç)

    - Web sayfam yeniden yapılıyor bu yüzden direkt satış linki çalışmıyor. "www.kuzucu.com.tr "

    - Bana herzaman osmankuzucu@hotmail.com adresimden ulaşabilirsiniz.
  • ismi bana pek güzel gelmedi aklıma direk femcilerin sıkça kullandığı isimlerden birisi olarak geldi sizde onlardansınız herhalde ?

    abi evlerinde kullanım için tasarlanmış gibi zaten ürün sadece onlara satsan köşeyi dönersin birde dindarım ayağı yaparsan zenginsin.

    kötü niyetli sormuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Haziran 2014; 16:55:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk__murat

    ismi bana pek güzel gelmedi aklıma direk femci abilerin sıkça kullandığı isimlerden birisi olarak geldi sizden onlardansınız galiba ?

    veya dindar bir abimizmisiniz ?

    kötü niyetli sormuyorum




    :))) Hiç oturupda detaylı bir şekilde düşünmedim.

    Bir ürüne isim verirken Femciler, Feministler, Dindarlar, Ateistler vs. nasıl düşünür diye sorgulamam.

    Esas işimiz Çamaşır Kurutmalığı imalatıdır, Bu işe başladığımızda bir marka gerekiyordu. Uzay, Feza, Yıldız vs. gibi isimler arasında kalmıştık niyeyse. Sonra hiç bir özel sebebi yokken FEZA isminde karar kılıp bu ismi tescil ettirdik. Mademki tescilli bir markamız var, Laptop Masası içinde bu markayı kullandım.

    Not: Femci nedir bilmiyorum. Kimine göre dindar, kimine göre değilim. Kendimce dindarım.
     Beklenen Ürün, FEZA Laptop Masası. Katlanabilir, çok amaçlıhttps://store.donanimhaber.com/35/81/73/3581735afbd64c9def423a1817adec71.JPG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzucu -- 19 Haziran 2014; 16:58:09 >
  • okuzucu kullanıcısına yanıt
    ha tamam o zaman sıkıntı yok hayırlı satışlar
  • Bende almayı düşünüyorum fakat yukarıda arkadaşda sormuş ağırlığı taşıma konusunda tereddütlerim var. notebook + ellerimizi de koyunca 5-10kg luk bir baskı olacak masanın üzerinde bu baskı ne kadar esneme yapar? yazı yazarken sallanma yapar mı? bunlar düşündürüyor beni. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. + ürünü almış arkadaşlarda yorum yapabilirse bir fikrimiz olur en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sky.Walker

    Bende almayı düşünüyorum fakat yukarıda arkadaşda sormuş ağırlığı taşıma konusunda tereddütlerim var. notebook + ellerimizi de koyunca 5-10kg luk bir baskı olacak masanın üzerinde bu baskı ne kadar esneme yapar? yazı yazarken sallanma yapar mı? bunlar düşündürüyor beni. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. + ürünü almış arkadaşlarda yorum yapabilirse bir fikrimiz olur en azından.

    Diğer arkadaşa özelden yada satış sitelerinin birinden cevap verdim diye hatırlıyorum.

    Masa formatı gereği tek bacak üzerinde durmaktır ve üstüne üstlük bu bacak sehpa kısmına ortalı değil, uzun kenarın kenarına yakın durmaktadır. Yani " [ " şekline benzer bir yapısı var. Hal böyle olunca esneme kaçınılmaz oluyor. Bu formatta bir masa arıyorsanız hepsi sallanıyor, üretimden önce ve sonra benzerlerini inceledim. Bu esnemeyi azaltmak için kullanılan boruların kalınlığını arttırdım, ilk yaptığım masalarda 1mm kalınlığında boru kullanıyordum, bunu 1,20mm ye çıkardım, şuanda 1,50mm kalınlığında boru kullanıyorum. Esneme azaldı ama kaybolmadı. Ağırlık merkezini ortaladıkca esneme dahada azalıyor ama masanın özelliği kaçıyor..

    Bu formattaki enaz esneme yapan masa benimki diyebilirim.

    Aşağıda gg. sitesinden geçenlerde satınalıp yorum yazan birinin yorumu tamda bu konuya değinmiş.



    Katlanabilir Laptop Masası , Laptop Sehpası:

    Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Latin ceviz renginden almıştım. Ürün şık ve sağlam duruyor. Boyutları güzel. Yalnız masa biraz sallanıyor. Özellikle yazı yazarken. Buna da bir çözüm bulabilirlerse mükemmel bir ürün olur. Teşekkürler.
    Cevap Ver vuralcift ( 3 )
    18/06/2014
  • Arkadaşlar yeni bir başlık açmıştım ama burayada yazmakta fayda gördüm;

    Merhaba,

    Forum arkadaşlarımla birlikte geliştirdiğim FEZA Laptop Masası ürünümde değişiklik yapmak istiyorum. Bunun için yine fikirlerinize ihtiyacım var..

    Masayı katlanır yapmıştık ama bu katlanır olma özelliği ekonomik olmadı. Çok fazla el işçiliği gerektiriyor, fazladan birçok parça kullanılıyor, üretimi yavaş oluyor.. Hal böyle olunca maliyet artıyor. Ayrıca eklem yerlerinden esneme yapıyor.

    Şimdi katlanır olma özelliğini iptal edeyim diyorum, böylece; Daha hızlı ve daha az maaliyete üretim olacak. Toptan olarak kimseye veremiyordum, toptan satışına başlayabilirim, her tarafta satılmaya başlanabilir. Şuanda birkaç internet sitesinde satıyorum ve ancak ürün yetiştirebiliyorum.

    ( Balık oltası gibi olan ayağa dik gelen teleskopik boruyu nasıl monte ederiz? Alta vida borunun içine somun seklinde düşünüyorum yada tersi. Siz ne önerirsiniz?)

    Daha öncede yaptığım gibi buradan değerli fikirlerini belirten, yorumlarını yapan arkadaşlara ürün hazır olup satışına başlanınca küçük indirimler yapacağım.

    Şurada bir anket düzenledim. Bu ankete katılırsanız memnun olurum.http://strawpoll.me/3851083

    Ayrıca Masamız için geçmişe donanım haberde " Feza Laptop Masası " diye arama yaparak ulaşabilirsiniz.


    link1:http://forum.donanimhab...ey_laptop+masasy/tm.htm
    Link2:http://forum.donanimhab...nk=0&comingfrom=default


    Saygılar
    Osman KUZUCU
  • katlanabilirden keşke vazgeçmeseydiniz.ben ilk gördüğümde katlanması sebebiyle çok ilgimi çekti.herkesin evi geniş değil.

    katlanabilir ve yeni model olan katlanamaz diye 2 seçenek olmalı.parayı bulunca burayıda ihmal etmişsiniz.kendi kafanıza göre değil insanlara göre yapın derim.

    bende esnafım ve sizin kazanmanızı isterim.insanlar bunu sırf katlanıp yer kaplamıyor diye alır.aklınızı kullanın ve katlanabilir de yapın.

    göreceksiniz ki katlanabilir daha çok tutulacak.ben sırf katlanmıyor diye vazgeçtim.katlanan daki sorunları çözersiniz eminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crywolf35

    katlanabilirden keşke vazgeçmeseydiniz.ben ilk gördüğümde katlanması sebebiyle çok ilgimi çekti.herkesin evi geniş değil.

    katlanabilir ve yeni model olan katlanamaz diye 2 seçenek olmalı.parayı bulunca burayıda ihmal etmişsiniz.kendi kafanıza göre değil insanlara göre yapın derim.

    bende esnafım ve sizin kazanmanızı isterim.insanlar bunu sırf katlanıp yer kaplamıyor diye alır.aklınızı kullanın ve katlanabilir de yapın.

    göreceksiniz ki katlanabilir daha çok tutulacak.ben sırf katlanmıyor diye vazgeçtim.katlanan daki sorunları çözersiniz eminim.

    Sn.crywolf35 Arkadaşım;

    Öncelikle "parayı bulunca burayı ihmal etmişsiniz" lafınıza kırıldım. Bu işten öyle fazla paralar kazanmıyorum. Hobi gibi bir başlangıç oldu, şuanda cep harçlığımı kazandırıyor. Günde 2 tane masa satmayla bişey olmuyor.

    Kendi kafama göre davranmıyorum, sadece donanımhaber de değil başka platformlarda da kullanıcı görüşlerini aldım. Genel olarak katlanma özelliği olmasada olan, daha uygun fiyatlı ürün ile katlanabilir masayada devam etmem gerektiği görüşü çıktı. Bende bu şekilde iki masayla devam ediyorum.

    Katlanabilir olandan tamamen vazgeçmedim, halen onunda üretimini ve satışını yapıyorum.http://kuzucu.com.tr/?page_id=175

    Katlanır olan masanın çok fazla parçası ve çok fazla el işçiliği var. Kullanıcı arkadaşlara sorduğumda çoğunun zaten katlamadığını, hep sabit kullandığını öğrendim. Katlanır olan modelin üretimide benim için zor ve yavaş oluyordu. Ayrıca montajlı ve büyük olduğu için kargo ücretide çok tutuyor vs. gibi nedenlerden dolayı bu katlanmayan, daha hızlı üretilebilen, daha uygun fiyatlı ürünü çıkardım. Katlanır olana göre; daha hızlı üretim, daha az maaliyet, daha ucuz ürün, daha az şikayet, daha fazla satış gibi artıları oldu.
  • okuzucu kullanıcısına yanıt
    bende esnafım ve uzun süre yazmayınca biraz damarına basayım konu canlansın istedim.ürettiğin masa farkında değilsin belki ama çok kullanışlı.

    ben de bugün sipariş verdim cumartesi olmasına rağmen kargoya vermişsin teşekkür ederim.bilseydim katlanabilir sipariş ederdim ama olsun.

    gitti gidiyordan sipariş verdiğim için katlanabilir yoktu.ürün gelince yorumlarımı yapıp objektif şekilde değerlendireceğim.

    bi şekilde bu işin üstünde dur çünkü artık insanlar yorgun ve koltuklarda yatarak veya kötü şekillerde pc kullanıyor.

    bu patentli masan çok kullanışlı görünüyor.İnşallah rabbim gönlüne göre iş verir.
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    Hocam degerli yorunlarinizi bekliyorum ona gore alacagim bende. Hayirli olsun bu arada...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    ürün elime 2günde ulaştı.kurulumu kolay oldu.ürün gerçekten güzel tasarlanmış akıllaca üretilmiş.ürünün ayakları ve boruları sağlam.

    komşularım ve arkadaşlarım çok beğendi.tek taraflı olması sebebiyle biraz esneme var ama kabul edilebilir.koltuğun altına rahat giriyor.

    sıkma yerleri şimdilik sağlam ve akıllıca bir sıkma sistemi kullanılmış.tahta bölüm şık ve kaliteli duruyor.

    her tarafa çevrilir olması ve aşağı yukarı indirilmesi kanepe altına rahat girmesi kullanımı kolaylaştırıyor.

    tek düşündüren şey, sıkma yerleri ileride gevşermi.masa altındaki kaynak yerleri atarmı.üretici arkadaş yada daha önce kullananlar bu soruma cevap verebilir.

    ürün her türlü açıda ve her türlü yatak,koltuk,kanepede rahat kullanılır.eğimli yaptığım halde laptop kaymıyor.belkide laptop ayakları ile ilgilidir.

    iki büklüm senelerce sehpa üzerine koyduğum laptop şuan sanki dizüstünde gibi.uzanır vaziyette koltukta rahatça kullanıyorum.

    yatarak bile kullanabilirsiniz ama bu seferde yazmak zor olabilir.soruları olan varsa daha cevap yazabilirim.

    oturarak iki büklüm olduğum günler geride kaldı.şuan yatarak kullanıyorum.çok büyük rahatlık.
  • Eyv hocam sagolasin guzel yorumun icin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıntı yada cevaplama ile soru soran olursa yardımcı olurum.masadan memnunum.iyiki almışım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crywolf35

    ürün elime 2günde ulaştı.kurulumu kolay oldu.ürün gerçekten güzel tasarlanmış akıllaca üretilmiş.ürünün ayakları ve boruları sağlam.

    komşularım ve arkadaşlarım çok beğendi.tek taraflı olması sebebiyle biraz esneme var ama kabul edilebilir.koltuğun altına rahat giriyor.

    sıkma yerleri şimdilik sağlam ve akıllıca bir sıkma sistemi kullanılmış.tahta bölüm şık ve kaliteli duruyor.

    her tarafa çevrilir olması ve aşağı yukarı indirilmesi kanepe altına rahat girmesi kullanımı kolaylaştırıyor.

    tek düşündüren şey, sıkma yerleri ileride gevşermi.masa altındaki kaynak yerleri atarmı.üretici arkadaş yada daha önce kullananlar bu soruma cevap verebilir.

    ürün her türlü açıda ve her türlü yatak,koltuk,kanepede rahat kullanılır.eğimli yaptığım halde laptop kaymıyor.belkide laptop ayakları ile ilgilidir.

    iki büklüm senelerce sehpa üzerine koyduğum laptop şuan sanki dizüstünde gibi.uzanır vaziyette koltukta rahatça kullanıyorum.

    yatarak bile kullanabilirsiniz ama bu seferde yazmak zor olabilir.soruları olan varsa daha cevap yazabilirim.

    oturarak iki büklüm olduğum günler geride kaldı.şuan yatarak kullanıyorum.çok büyük rahatlık.

    Merhaba,

    Öncelikle ürünü beğenmenize sevindim, iyi günlerde kullanın.

    Yükseklik ayarı için kullandığım kelepçe sistemini başka masalarda bulamazsınız. Vida ile sıkıştırma sistemi kullanıyorlar hala. İlk başta bende o şekilde bir vida ile sıkıştırıyordum, zamanla içteki borunun deforme olduğunu gördüm. İçteki boru gün geçtikçe sıkmaz oluyordu. Kullandığım sistemde hiç birşey olmaz.

    Kırılma, bozulma gibi durum kolay kolay olmaz. Şimdiye kadar bu yönlü bir şikayet almadım. Böyle bir durum olursa bana ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum.
  • Mrb. konu hortu olucak ama alanlar hala bu masayı tavsiye ederlermi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend_84

    Mrb. konu hortu olucak ama alanlar hala bu masayı tavsiye ederlermi?

    Feza masanin uzerindeki laptobumdan yaziyorum Urun cok basarili benim vazgecilmez esyalarimdandir
    gozunuz arkada kalmasin
  • Faydalı bir hort olmuş.
    Hatta bu konu niye bu kadar uzun süre atıl kalmış anlamadım. Artık satılmıyor mu acaba?

    Şu an güncel linkini yazabilen varsa iyi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokmen

    Faydalı bir hort olmuş.
    Hatta bu konu niye bu kadar uzun süre atıl kalmış anlamadım. Artık satılmıyor mu acaba?

    Şu an güncel linkini yazabilen varsa iyi olabilir.

    Satış Osman Bey'in kendi sitesinde var

    http://kuzucu.com.tr/?page_id=470
  • Dün satın aldım, Yarın teslim edilecek inşallah. Merakla bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.