Şimdi Ara

Bende Chevrolet AVEO 1.3 dizel LT. aldım(Bol Resimli) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
58.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lideramca

    quote:

    Orijinalden alıntı: ankarametinerr

    quote:

    Orijinalden alıntı: lideramca

    Zannederim siz ls donanimli modelini kastediyorsunuz.bu donanimda konsolun orta kismi farkli.radyo cd calar farkli.lt ve ltz donanim ise benzerler.bana gore ses sisteminde ne bas nede tiz sesler doyurucu degil.hatta berbat.


    ltz var bende sesten memnun değilim. gerçe 37 yaşındayım çok sese de ihtiyacım yok. genç olsam ayrı tabi. gençler için arabada ses yol tutuşundanbile önemli


    bende 45 yaşındayım.gençken dahi aşırı müzik sesinden rahatsız olurdum.ltz donanımda 6 hoparlör var galiba. lt. de 4 adet.ama tam bir felaket hani bukadar da olmaz derler ya.

    54 yaşındayım ve bu güne kadar yüksek sesli müzikten hoşlaşmadım sadece müzik değil tüm yüksek sesleri sevmem va rahatsız olurum. gerçi bizim gençliğimizde de böyle aletler yoktu sinek vızıltısı gibi 2 hoperlör oldumu yetiyordu:)

    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 20 Kasım 2012; 13:01:01 >




  • nisan 2013'te bazı teknik sebeplerden dolayı kaybettiğim 2011 model o da sıfırdı aldığımda, megane 3 hb benzinliden sonra aldım.
    kesinlikle tavsiye ederim.
    - güvenlik : hiçbir b serisinde aveo'kadar donanım yok. 8 hava yastığı, ebd (mükemmel çalışıyor, savrulma hiç yok.) , abs, yokuş kalkış sistemi , ve sınıfının en sağlam karoseri aveoda.
    - yakıt: benzinli arabadan sonra ilaç gibi geldi. inanılmaz az yakıyor.
    - kalite: opel corsa ile aynı hattan çıktığını duydum. işçilik kalitesi fransız arabalarıdan çok yukarıda.
    - fonsiyonellik: bluetooth, cruise kontrol, elektrik ön arka camlar ve aynalar,usb girişi, gerçekten süs olsun diye değil kullanılsın diye konmuş. çok başarılı diyebilirim.
    -hacim: hbler küçük ufacık yerlere park edebiliyorsunuz.bagajda bir bölme var. hb'lerin hacimleri küçük olduğu için bu bölme kapak sahesinde eşyalarınızı rafa yerleştirir gibi koyup boşlukları kullanarak bagaj hacmini arttırırsınız.
    - satış sonrası: arkasında dünya devi gm var. yoruma gerek yok.
    ve aynı araç abd'de de satılıyor bilginize.
    tek eksiği: iç aydınlatma yetersiz, arkada hoparlör yok, görüş açısı (ben megane 3ê göre kıyaslıyorum) biraz daha dar, yandaki kemik yapılardan sağ sol da kör noktalar oluşuyor.

    ancak bu araçtan 100% memnun olmadığım anlamına gelmiyor. tavsiye ederim.




  • Merhabalar bende bu aractan dusunuyorumda nasil memnunmusinuz tavsiye edernisiniz birde bu aracin B segmentinde olmasinin sebebi nedir yani c4 ile kiyasladim bagaj hacmi chavroletin daha buyuk ayrica arac boyutlarida nerdeyse ayni acaba ic hacmi mi cok ufak bu aracin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    aracı geçen sene sattım.bu aracın kıymeti bilinmedi
    ben, birdaha da asla general motor üretimi araç almam herhalde.servislerinden çok çektim.
  • Araba 10 numara. bu fiyata bu kadar özellikli bir araba kesinlikle alınamaz. GM bu arabanın reklamını hiç yapmadı ve üzerinde hiç durmadı nedense? Millet konuşuyor ama neye göre konuşuyor anlamış değilim. Yakıt tüketimim ortalamada 4 litre olduğunu belirtmek isterim aylardır gösterge 4'ü gösteriyor.
  • Hocam ben bu arabadan 1-2 ay içerisinde almayı düşünüyorum bir kaç şey sormak istiyorum
    İkinci el bakarken 2013 ten yukarsını görmedim 2013 ten sonra sıfırı satılmıyormu artık ,,, ve bu aracın en full modeli hangisi , servis sıkıntısı yaşarmıyım acaba
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    evet sıfırı satılmıyor artık,
    en full modeli LTZ olanlar,
    servis sıkıntısını bilemem, 10 yıl yedekparaça bulundurma mecburiyeti var, ondan sonrası meçhul, fakat servis fiyatları arabanın fiyatına göre çok pahallı gelmişti bana.
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmeden al derim. Gerçekten kendine iyilik yapmış olursun.
  • Ben de Aveo ve Cruze arasında kaldım otomatik vites düşünüyorum kıyaslarsak birbirleriyle faydaları zararları nedir?
  • realisticmind kullanıcısına yanıt
    cruze hem dizayn hemde konfor olarak aveo dan daha iyidir diye düşünüyorum. ayrıca sınıf farkı var.
  • @wingtsun95: hocam mayıs ayında aldım 1.3 lt modelini benim aracın modeli ve kmsinde symbole 37bin istediler. Ben 33bine aldım.Önceki aracım linea idi aveo lineadan çok daha güzel bir araç üstelik fiyatıda lineaya göre daha uygun.Parçaların birçoğu motordan dolayı punto-linea ve opel grubu ile aynıdır. Opel yetkili servisleri pahalı ancak özel servisler ve bcs de uygun fiyata yaptırabilirsiniz.Normalde hiçbir aracımı bir yıl kullanmadım ancak aveo mu en az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.

    @realisticmind: hocam aveo b+ sınıfı cruze c sınıfıdır.cruze çok daha geniş ve konforludur ancak motoru 124 olanından alınmalıymış.bir önceki motor sıkıntılı bir motormuş. Aveo ise 1.4 motor yakıt olarak daha uygun olur.ben düz kullanabilirseniz 1.3 dizel aveo illaki otm.olması gerekiyorsa cruze öneririm.
  • Hocam benim simdiki araba otomatik benzinli cok yakıyor o yüzden yakit cimrisi bir arac almak istiyorum o yuzdende 1.3 dizel alicam ltz modeli beygir gucu biraz daha yuksek sanirim alabilirsem ondan alicam ama %90 bu araçta karar kıldım bakalım hayırlısi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    hocam peki sıfırının üretilmemesinin ne gibi dez avantajları olabilir mesela ben arabayı 2-3 sen sonra satıcam şimdiki degerinin çok çok altına gidermi eger oyle olursa hiç bir anlamı olmaz çünkü
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    2-3 sene sonrasını kestirmek zor, fakat mantıken bakarsak, ülkemizde bırakın bu modelin sıfırını bu marka, farklı model dahi sıfırı olmayacak gelecekte.
    zaten aracın değeri şu an için yeterince düşük gelecekte bu düşüklük biraz daha da artabilir.değer kazanacak değil ya.
  • Yakıt tüketimi herkesin beğendiği ortak özelliği
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.