Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.354.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bi gaziantepli olarak ben şahsen kaybetmemizin yanı sıra iyi oynayarak kaybetmemize üzüldüm. yani maç boyunca toplasan 3 net pozisyon var üçü de antep'in, topla daha yetenekli ve daha çok oynayan taraf antep, iki tane sakatlıktan dolayı erken değişiklik olmasına kadar son zamana kadar diri kalan antep.

    penaltılarda iki kez fırsat ayağına geldi antep'in atsa çıkıyordu, erzurum penaltı kaçırdı fakat kalecileri ikisini de kurtardı. tam bir "atamayana atarlar" maçı oldu.

    Alıntıları Göster
    Penaltılarda iyi kötü kalmıyor şanslar hep %50 % 50 farkını maç süresince ortaya çıkarmalıydın.


    Bizde mesela Gs süper kupa maçında iyiydik ama penaltılar ile verdik şans işi bu.1 sezon gidiyor ama buda kötü oluyor.Bakalım eskişehir gibi olmazlar umarım çünkü genellikle kötü dönüyor bunlar.Play-offlar sevinç ve dramın bir arada olduğu anlara sebep oluyor 1 sezon gidiyor ucu ucuna.

    Yalnız Erzurum şuanda en kırılgan takım kaleci sayesinde çıktılar oda bir gerçek.Normal sezonda süper ligde durumu baya kötü olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2018; 1:9:44 >
  • 18/19 sezonunda UEFA'da başarılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

    Talisca nin serbesr kalma maddesi 45 milyon euro zaten. Nasil 48 milyon olacak?
    21'i verip alırsak kendimiz kafamıza göre bir yere çekebiliriz.
  • Avrupa ligi'ne gidebilmek için 3 ön eleme oynayacağız Yemin ediyorum avrupa'ya gitmesek daha iyi.GS ön elemede elendi ama adamlar sadece lige konsantre oldu ligi de aldı.Bu sezon bizim avrupada oynadığımız maçlar ciddi anlamda ligi etkiledi zaten takım da yaşlı.
  • Uğur Karakullukçu: "Belçika'dan muhabir arkadaşım yazdı. Club Brugge, Beşiktaş'tan kiraladığı Mitrovic'in bonservisini alacakmış." (A Spor)
  • Bol bol pas yapan, rakibi kendi sahasına hapseden ve Avrupada kupa kazandığımız bir yıl olsun. Takım genç olsun, inançlı ve mücadeleci olsun. Transferler erkenden tamamlansın, sezona güzel başlayalım güzel bitirelim inşallah.. Amin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene karavana transfer istemiyoruz. Love, negredo, lens, gitmeli bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Pepe kalacakmış o kesinleşti onun dışında bence en az 8 Negredoyu bu maliyetine rağmen yollayabilirlerse 9 isim transfer etmeliler

    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Umarım bu tarz kökten bir yapılanma gelir.Sezon başında Beşiktaş şampiyon olamaz bu oyunuyla demiştim.Daha sezon başlamadan diyorum Beşiktaş göstermelik 2-3 transfer yapsarsa Avrupa kupalarına gidecemeyecek bir pozisyonda sezonu kapatır.

    Sağ Bek
    Sağ Kanat
    10 numara
    Forvet

    Bu pozisyonlara net 11'de oynayacak seviyede futbolcu almak lazım.Bunlar acaba dedirten oyuncular olmamalı.Mesela Emre Akbaba deniliyor.Tamam genç güzel ama sadece onunla sezona başlanılmaz gibi.
  • pepe,gg,caner,mustafa,q takımda kalır. hatta negredoyu da göndermek kolay olmayacak.
  • Demba Ba veda etmiş Göztepe'ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepe gitmeyeceğini açıkladığına göre.

    Pepe ve Medel olur stoper hattı. Vida ve Mitrovic rotasyon olur. Mitrovic satılırsa yerine sol ayaklı oyun kuran stoper alınmalı.

    Benim tercihim Avrupa liginde Medel ve Vida ile oynamak orada tamamen Türkiye kupası gibi rotasyon yapmak lazım.
  • Pepe dışında

    GG yedek olarak bile güvenilemeyecek kadar müzmin sakat.Oynadığında da vasat oynadığı çok oluyor.

    Caner için hep diyorum Bek falan değil.Ortalama bir açık oyuncusu.Dikkatli izleyin savunma pozisyonlarda olması gerekenin hep 10-20 metre gerisinde oluyor ve pozisyonları izliyor.

    Mustafayı söylemiyorum zaten

    q7'ye gelince takımı çok seviyor ya yedek oturacak mı?Hiç sanmam yine egosu yüzünden tepki gösterir.Bir an önce yollanmalı Edin Visca ondan 2 kat etkili.550 gün sonra deplasmanda gol atan bir kanat olur mu ya?Zaten Q7 gitmeyecekse Töre gitmeli.Hem 2 senedi futbol oynamayan Töre hem de Q7 ile sezona başlamak intihar olur

    Negredo konusunda ben de aynı düşünüyorum kimse ona 4.3 milyon euro vermez o yüzden kalır bizde.O yüzden Forvet Transferini çok çok iyi yönetmek lazım Demba Ba falan deniliyor.Negredo Demba Ba Larin bana çok umut vaat etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 20 Mayıs 2018; 14:20:15 >
  • Medelden stoper falan olmaz arkadaşlar,bunu başakşehir maçında acı bir şekilde gördük.

    Gökhan gönül kesin olarak gönderilmeli her maç ayağını tutan adamla sezona başlanmaz

    Pepe vidayı gelecek sezon büyük ihtimalle toparlar.

    Seneye bi çılgınlık yapıp larin demba çift forvet oynasak ligin tozunu dumana katarız gibi geliyor bana ikiside fizikli anadolu takımları baş edemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetway -- 20 Mayıs 2018; 14:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC@DC

    Bu sene karavana transfer istemiyoruz. Love, negredo, lens, gitmeli bence
    Trasferlerin tutması çok önemli. Kaldığımız yerden devam edebiliriz...

    Love ve Negredo acilen gönderilmeli. Lens'in bir sezon daha kredisi olmalı.

    Tosic gitti, Atiba'da gitmeli. Bana kalırsa GG'de gitmeli ama yeri nasıl dolar bilinmez.
  • https://www.transfermarkt.com.tr/alfredo-morelos/profil/spieler/338962

    bununla ilgili bir haber çıktı.

  • Umarım bu seneki gibi saçmaladığımız bir transfer dönemi geçirmeyiz.Akıllı, doğru ve yerinde transferler ile 6-8 puan fark yapmak zor olmayacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon kaybımız cidden çok büyük, o kadar büyük ki korkarım yeni sezonda zamanla farkına varacağız. Giden gitti, gelecek sezon için hali hazırda eldekilere bakarsak;

    Kale: Fabri, Tolga, Utku (Şampiyonlar liginde olmayacağımıza göre kaleye transfere gerek yok görünüyor. Fabri'den iyisini bu paraya bulmamız imkansız)

    Sol bek: Adriano, Caner (Adriano gidecekse mutlaka Caner'in önünde ilk 11 oynayacak birini bulmamız gerekir.

    Sağ bek: YOK (Buraya mutlaka ilk 11 için transfer lazım, Gökhan artık yarım saati bile zor çıkarıyor. Yedek bile zor oturur. Vida-Necip arada sağ bek oynayabilir)

    Stoper: Pepe, Vida (Tosic ve Atınç gitti, Mitrovic Brugge'de kalacakmış. Yedekte yalnız Fatih var. Medel arada oynayabilir ama sakatlık durumları ve Vida'nın yeterli olmadığını da hesaba katarsak buraya da kiralık vb. düşük maliyetli bir transfer gerekiyor.)

    Orta saha: Atiba, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Necip (Normalde buraya hamle gelmez. Ancak Atiba ve Oğuzhan'ın durum belirsiz. Atiba ligde 1 sezon daha dinlenerek iyi kötü iş yapar ama Oğuzhan bu haliyle çok kötü, mutlaka toparlaması lazım. Belki de çoktan gitti başka takıma. Atiba-Oğuzhan durumuna göre belki 1 takviye gelebilir.)

    10 numara: YOK (Banko transfer gerekiyor. Emre Akbaba demesin kimse, demirören dönemine dönmeyi istemiyoruz heralde? Emre en fazla yedek olur. Bize sosa tarzı, mümkünse onun da iyisi ve inisiyatif alanı lazım. Ama nerde? Çok para isterler çok... Talisca gibi forvet çakması adam alırsak yine düzensiz bir oyuna hapsoluruz.)

    Kanatlar: Q7, Babel, Lens, Töre, Orkan (Bence Q7 kesinlikle satılmalı. Yerine banko ilk 11 oyuncusu alınmalı. Diğer kanatta babel 11 oynar. Orkan ve Töre Beşiktaş seviyesinde değil, yedek kalmayı sorun etmeyeceklerse kalabilirler. Gelelim Lens'e, bu herifi kesinlikle tutmamalıyız. Kimsenin görmeye tahammülü kalmadı.)

    Forvet: Larin (Love, Negredo ve Pektemek kesinlikle gönderilmeli. Banko 11 oynayacak adam gibi bi golcü alınmalı. 1 tane de gerektiğinde cenk gibi kanatta da görev alabilecek forvet alınmalı. Normalde alınacak 2 adam oynar, larin yedek bekler ama bizimkiler negredo ve love'dan birini tutma yoluna giderse tek adam alınır-bana göre love ve negredo'nun tutulması hata olur.)

    Farklı görüşleri, eklemeleri ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flo_Rida -- 20 Mayıs 2018; 15:4:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngmoney

    Avrupa ligi'ne gidebilmek için 3 ön eleme oynayacağız Yemin ediyorum avrupa'ya gitmesek daha iyi.GS ön elemede elendi ama adamlar sadece lige konsantre oldu ligi de aldı.Bu sezon bizim avrupada oynadığımız maçlar ciddi anlamda ligi etkiledi zaten takım da yaşlı.
    Yanlış düşünce hali hazırda 57.000 puanımız var sıralamada 26. yız şuan yeni sezon başladığına 5 sene önceki puanlar silinecek yani bizim katılmadığımız sene zaten 0 puan olduğu için bizi etkilemiyor o yüzden sezona 18. olarak başlıyoruz. Başarıyı bu senede devam ettirirsek ilk 20 de kalırız CL 2. torbaya girme ihtimalimiz yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sayfaya gelenler gidenler yazıp sürekli güncellesek mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jetway

    Medelden stoper falan olmaz arkadaşlar,bunu başakşehir maçında acı bir şekilde gördük.

    Gökhan gönül kesin olarak gönderilmeli her maç ayağını tutan adamla sezona başlanmaz

    Pepe vidayı gelecek sezon büyük ihtimalle toparlar.

    Seneye bi çılgınlık yapıp larin demba çift forvet oynasak ligin tozunu dumana katarız gibi geliyor bana ikiside fizikli anadolu takımları baş edemez
    Adebayor sadece 1 tane var özellikle bu ligde. Ayrıca Adebayor tarzı forvetleri durduracak fazla da stoper bulamazsın. Pepe bile durduramamıştı ilk maçta.

    Olur forvetler bazen üstünlük kurar stopere. Ama Medelin hızlı stoper olması ve oyun kurma becerisi ciddi avantaj.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.