Şimdi Ara

Beşiktaş Başkan Adayı'ndan bomba açıklamalar!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emirhan Alkan: Takipçilerimizin sizleri daha yakından tanıması açısından kendinizden ve spor kariyerinizden bahsedebilir misiniz?

    Hürser Tekinoktay: Eski bir futbol antrenörüyüm. Beşiktaş’ta uzun yıllar görev yaptım. Beşiktaş’tan önce Amsterdam’daki Maccabi oyunlarında Türkiye’nin teknik hocalığını yaptım. Daha sonrasında Beşiktaş’ın tüm yaş gruplarında görev yaptım. Onun dışında sonraki süreçte Çanakkale Dardanelspor’da görev yaptım. Beşiktaş kongre üyeliğimde 30.yılıma giriyorum, aynı zamanda divan üyesiyim. 1992’den beri de antrenörlükle birlikte sürdürdüğüm iş hayatım var. Yani kısaca eski bir futbol antrenörü, Beşiktaş Divan Üyesi bir iş adamıyım. İnşallah Mayıs’tan sonra Beşiktaş Başkanı olacağım.

    mirhan Alkan: Günümüzde Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemini rağmen en çok konuştuğumuz konuların başında hakemlerimiz geliyor, Süper Lig’de hakemlerimizin yönetim şeklini nasıl buluyorsunuz?

    Hürser Tekinoktay: Şimdi hakemlerin maç yönetme tarzı Türkiye’de çok tartışılıyor. Yaklaşık bu 20-25 yıllık konu. Dolayısıyla aynı futbolumuz gibi çok geriden gitti. Son zamanlarda Dünya Kupası’na katılan fazla sayıda takımın olması avantajıyla da, FIFA yayın gelirlerini arttırmak istiyor. Buna Şampiyonlar Ligi’de dahil. Bu bir avantajdı ama baktığımızda sadece bir hakemimiz oralarda görev yapıyor, hakemler bana göre uzun süredir müessenin saygınlığı olmadığı için performansları düşük. Türkiye’deki performansları hele daha kötü. Son yıllarda Cüneyt Çakır’ın Türkiye’deki performansı biraz daha iyi, şuan biraz daha balansı tutturdu. Ben hürde olduklarını sanmıyorum, uzun yıllardır gerek baskılarla, gerek federasyondaki nabza göre şerbet veren bir tutumdan ötürü kimliğini kazanamamış bir yapısı var, hakem müessesinin. Dolayısıyla günümüzde de hala bana göre çok geri. Hem saygınlıkları yok, hem performansları iyi değil, sıkıntıları var.

    -Peki yapılan eleştirileri doğru buluyor musunuz? çünkü medyada hakemlere karşı negatif bir tutum var.

    Hürser Tekinoktay: Tabii bu çok kolay cevaplandırılacak bir şey değil, neden? Eleştirileri haklı buluyoruz desek, bu sefer şimdi eleştirenlere bakmak lazım. Eleştirenlere haklı bulmamız için onların da işlerini iyi yapması gerekiyor. Örneğin medya mensuplarının, örneğin spor yöneticilerinin… şimdi hangisi işini çok iyi yapıyor ki? hakemleri eleştirecekler. Bu bir bütün, büyük fotoğrafta aynı filmin aktörleri. Dolayısıyla içlerinde bir tanesi müthiş iş yapıyor da, hakemleri eleştiriyor olmaması lazım. Hepsi aynı havuzun içerisinde başarısızlar. Medyası, spor yönetimi ve hakemleri bana göre hepsi başarısızlar.

    Röportajım devamına buradan erişebilirsiniz.Röportajın devamına buradan erişebilirsiniz.



  • Kazanma şansı %1 di. İbra'yı alacağım diyerek o şansınıda kaybetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporun içinden gelmiş olması bir artı fakat kayda değer bir vaadi yok gibi.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Şurada videolu şekilde daha yakından tanıyabilirsiniz. İyi forumlar:

    https://www.youtube.com/watch?v=u39BhpwYtUs&t=181s

    https://www.youtube.com/watch?v=89CIhsGfPz0&t=9s
  • Fikret Orman'ın kaybedeceğini düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.