Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.898
Cevap
23
Favori
226.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten iyi takım olmuşuz...Eğer sorun yaşanmaz sa parasal falan çok daha iyi oluruz Çünkü yabancılarda 3 sene önceki kadar iyi ve coach da çok kaliteli Ergin hoca ve kadrosu korunursa 2-3 yıl sonra kesin avrupa şampiyonluğu gelir. Hatta EL e katılabilirsek orada F8 bile olur yani

    Efes için ise ; ben bugün ilk kez Efes i bu kadar dağınık , düzensiz gördüm.Dikkatinizi çekerim kötü değil dağınık !!! Yani kötü oynuyordu tabi ama bu maçta kim ne yapacağını bile bilmiyordu göründü.Efesin berbat oynadığı birçok maç gördüm ama o maçlarda bile takım görüntüsündelerdi.
    Şimdi ise yabancılar dan 2 si hariç iyi seçimler değiller..Öyleki Beşiktaşın yabancıları bile daha iyi...Eğer sıradan yabancılar almayıp yıldız isimler almış olsaydı Efes şu takım olma sürecini çok daha az kayıp ile atlatırdı.

    Yani artık yıldız isimlerin gelmesi lazım EL de oynayan takımlarımıza!!! Maç kurtacak isimler gerek.İsimleri duyulmamış oyuncular değil !!! Çünkü F4 için kalite gerek..Hem Efes hemde FB.Ülker için.




  • Hem Futbolda hemde Basketbol'da şampiyonuz bu sene
  • takıma tebrikler efesi yenmişiz böyle devam
  • yazacak çok şey var ama kısaca şunu söyleyeyim; savunmamız hala çok iyi (maşallah), inanç azim mücadele en üst seviyede, oyuncuların durumu biri hariç iyi ama inşallah o da kısa zamanda diğer arkadaşlarına uyum sağlar. kim mi bu, kupa maçında da kötü oynayan dalmau
  • EFES PİLSEN (77): Drew Nicholas 10 (3 asist), James Penn 10 (6 ribaund, 4 asist), Loren Woods 4 (6 ribaund, 1 asist), William Gregory 5 (4 ribaund), Mustafa Abi 3 (1 ribaund), Kerem Gönlüm 11 (9 ribaund), Serkan Erdoğan 2 (2 asist), Ermal Kurtoğlu 11 (4 ribaund, 2 asist), Ender Arslan 12 (2 ribaund, 4 asist), Andre Hutson 9 (4 ribaund, 2 asist).

    BEŞİKTAŞ COLA TURKA (93): Mehmet Yağmur 2 (1 ribaund, 2 asist), Erkan Veyseloğlu 5 (1 ribaund), Preston Shumbert 21 (2 ribaund, 2 asist), Cevher Özer(3 ribaund, 1 asist), Christian Dalmau 7 (4 ribaund, 4 asist), Onur Aydın 3 (5 ribaund), Kaya Peker 22 (7 ribaund, 1 asist), Rick Apodaca 25 (4 ribaund, 5 asist)
  • mest etti bu takım beni

    nasıl arkadaşlık

    nasıl müdafaa

    nasıl azim

    helal vallaha

    devamı gelicek inşallah
  • bugün maça gitmekle ne iyi bir iş yapmışım.. gerçekten mükemmel bir maç oldu.. hem seyir zevki açısından, hem de beşiktaşımızın farklı galibiyeti açısından..

    yine her zamanki gibi 4 yabancımız + kaya peker taşıdı takımı.. bugün ön plana çıkan isimler ise kaya (22 sayı 7 ribaunt 3 blok), apodaca kısaca apo (25 sayı 4 rib 5 asist 2 tç) ve shumbert (21 sayı 6/8 FG 8/8 FT) oldu..

     Beşiktaş Basketbol Ana Konusu


    kaya pota altını kararttı resmen, geleni geçeni blok manyağı yaptı.. hem hücumda hem de savunmada müthiş azimliydi, eski takımına nazire yaparcasına.. apo yine hücumda sürükledi bizi.. 5 üçlük attı, hem en skorer hem de en çok asist yapan adamımız oldu(nicevic ile birlikte).. shumbert ise oynadığı süre içinde %120 ile oynadı, müthiş verimliydi.. dalmau ise yine son haftalarda olduğu gibi formsuzdu.. 1/6 üçlük attı, yanlış tercihlerde bulundu ama yine de bu adam sahada bana güven veriyor.. her ne olursa olsun bu adamla takım çok daha iyi oynuyor.. diğer oyuncular dalmau ile nerede ne yapması gerektiğini daha iyi bilen, çok daha kendinden emin bir şekilde oluyorlar.. mehmet yağmur varken takım daha bir panik havasında geçiriyor hücumları.. dalmau ile diğer oyuncuların uyumu çok çok daha iyi.. ben dalmau'nun kısa zamanda toparlanacağını umuyorum.. ona güveniyorum, kumaşı çok iyi gerçekten.. nicevic ise erken faul problemine girdi.. oyunda kaldığı sürede ise çok iyi katkı verdi: 8 sayı 9 rib 5 asist 2 blok..

    efes'in haline ise üzüldüm açıkçası.. blatt hala takıma beklediğim etkiyi gösterememiş.. bugün kerem ve biraz ermal dışında elle tutulur bir performans gösteren olmadı.. eski serkan'dan eser yok.. nicholas dışındaki yabancıların kaliteleri tartışılır.. efes'i görünce bir takım oyun kurucusu kadar konuşur lafı geliyor aklıma..

    haa unutmadan bi ara gregory maçı bırakmış tombala çekiyordu

     Beşiktaş Basketbol Ana Konusu




  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22
    haa unutmadan bi ara gregory maçı bırakmış tombala çekiyordu

    http://img240.imageshack.us/img240/7893/img2556hv7.jpg

    baktı maçı kaybettiler gregory tombalada şansını denemiş
    dün takım olarak çok iyi oynadık dalmau kötüydü biraz ama apodaca, kaya, shumpert müthiştinicevic faul problemine girdi ama yine de iyi idare ettiler




  • Averajımız rakiplerimizden iyi olmasına rağmen

    neden beşinciyiz bilen var mı
  • beşiktaş bu sene iyi şeyler yapıcak..Kaya transferi gercekten yaradı takıma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tosunpasa3

    Averajımız rakiplerimizden iyi olmasına rağmen

    neden beşinciyiz bilen var mı


    gerçekten ilginç

    http://www.tbl.org.tr/beko/index.asp

    resmi sitede de aynı şekilde yer alıyor . 3.yüz ama yazmak istemiyolar neyse 2-3 hafta sonra zirveye oturruz bi daha inmemek üzere inşallah
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yt1990


    quote:

    Orjinalden alıntı: tosunpasa3

    Averajımız rakiplerimizden iyi olmasına rağmen

    neden beşinciyiz bilen var mı


    gerçekten ilginç

    http://www.tbl.org.tr/beko/index.asp

    resmi sitede de aynı şekilde yer alıyor . 3.yüz ama yazmak istemiyolar neyse 2-3 hafta sonra zirveye oturruz bi daha inmemek üzere inşallah


    İnşallah bu takımda o kapasite de var

    sıralamanın mantığını bi çözemedim

    Kimse çözemedi

    arasında maç yapmayan takımları kafalarına göre yerleştiriyolar




  • kaçıncı olduğumuz önemli değil. zaten bu hafta 5-2 serisi bozulacak. gs ile oynuyoruz. akatlarda gs yi yenmemiz lazım. yine çok zevkli ve çekişmeli olmaya aday bir maç. inşallah kazanırız.
  • ULEB Cup’da Rakip FMP


    ULEB Cup B Grubu'ndaki ilk iki maçından zaferle ayrılan ve grupta lider durumda bulunan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üçüncü hafta mücadelesinde FMP ile bugün (20 Kasım) deplasmanda karşı karşıya gelecek.

    TBL'de hafta sonunda Efes Pilsen karşısında muhteşem bir galibiyet elde eden Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Avrupa yolculuğuna Sırbistan temsilcisi FMP ile bugün (20 Kasım) TSİ 19.00'da deplasmanda oynayacağı maçla devam edecek. ULEB Cup B Grubu'ndaki ilk iki maçından galibiyetle ayrılarak grup liderliğine yerleşen Siyah Beyazlılarımız'da hedef, zorlu deplasmandan kazanarak dönmek ve avantajını sürdürmek.

    Grupta şu ana kadar 1 galibiyet 1 de mağlubiyet alan FMP, dördüncü sırada bulunuyor.

    bjk.com.tr
    --,-------------------------

    canlı yayın var mı arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 20 Kasım 2007; 17:44:08 >




  • Kanal 24 20:15 de galatasaray ın maçını veriyor.bjk deplasmanda olduğundan yayın yok bildiğim kadarıyla.
  • yok yayın mayın ya

    madem vermicekler niye alıyorlar

    veya bizimkiler niye veriyor

    yönetim yokki ortada
  • ilk yarı 44-43 lehimize sonuçlanmış.
  • 78-77 yenmişiz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: csb

    78-77 yenmişiz.


    hem de erkan'ın son saniyelerde attığı 2 faul ile

    beni böyle galibiyetlerde asıl sevindiren, kazanmaktan çok kazanmayı alışkanlık haline getirebilmek.. biz de yanlış saymadıysam son 8 resmi karşılaşmayı kazandık
  • @drexler a katılıyorum,zaten maçta baştan sona başabaş geçmiş, istatistiklere baktığımızda oyle çok parlayan bir oyuncu yok apodaca biraz öne çıkmış ama genelde butun oyuncular ortalama katkıyı yapmışlar,ama onemli olan bu tür maçlarda deplasmanda kazanmak,bu sene bu takımdan çok şeyler bekliyorum bende bütün Beşiktaşlılar gibi ama.... ( siz anladınız onu )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 20 Kasım 2007; 21:54:37 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.