Şimdi Ara

Beşiktaş'ın deplasman performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 maç 12 galibiyet 3 mağlubiyet ki,o mağlubiyetlerin iki tanesi son dakikada yenen gollerle alınan mağlubiyetleri.Erciyes maçı mesela 1-2 öndeyken son dakikada yenen 2 gol 3-2 kayıp.

    Bu performans açık ara en iyi deplasman performansı olacak gibi duruyor lig tarihinin.Bir Galatasaraylı olarak dikkatimi çekti,tebrik ediyorum sizi.

    Bu deplasman performansıyla aslında 6-7 puan farkla lider olması gerekiyordu Beşiktaş'ın.Neden aynı puanlarda rakipleriyle,sebebi ise içeride kaybedilen derbiler.



  • Aslında stadımız olmadığı için pratikte iki senedir her maç deplasman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç sahada kaybedilen puanların sebebi bu takımın stadsız, göçebe gibi oynuyor olmasıdır bana kalırsa. Eğer Vodafone Arena' da oynamış olsaydık bence iç sahada en az 6 puan daha toplamıştık.

    Ama buna ramen, kısıtlı kadromuzla yarım sezondan fazla 3 kupada mücadele etmiş olmamıza ramen halen ligde lideriz. Helal olsun bizim çocuklara ve Bilic' e.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Glorious_

    Aslında stadımız olmadığı için pratikte iki senedir her maç deplasman.

    Takım alışıyor bir süre sonra deplasmanda oynamaya.Bu faktörlerden biri olabilir bence de.Stad bittikten sonra bu deplasman performansını göremeyeceğimizi düşünüyorum ayrıca.
  • dostum aynen öyle yalnız bana göre şu var, Beşiktaşın içerisi dışarısı deplasman olduğu için artık pek etkilemiyor ve tribün olarak üstün olarak hiçmi maç olmadı şuana kadar rakip takımların en iyi tribünü bu güne kadar konyaydı Fenerbahçe haricinde ve diğer maçları 5bin kişiye oynamamızında deplasmanlardaki iyi formu etkilediğini düşünüyorum
  • İnşallah seneye de bu performans devam eder ve iç saha avantajını da yakalayarak daha iyi konuma geliriz. Aslında stadımızın olmaması deplasman alışkanlığı kazandırdı takıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konu açmıştım 3,5 sene önce. Bu sefer de işler tersine döndü, 2 sezondur deplasmanda sıkıntı yaşıyor Beşiktaş. Neden deplasman canavarı takım bu hale geldi bu kadar kısa sürede?
  • Çünkü her çıkışın bir inişi var. İki şampiyonluk ve gruplardan çıkmak onlara yetti. Motivasyon denen şeyi artık sağlayamıyorlar. Değişim şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2024

    Böyle bir konu açmıştım 3,5 sene önce. Bu sefer de işler tersine döndü, 2 sezondur deplasmanda sıkıntı yaşıyor Beşiktaş. Neden deplasman canavarı takım bu hale geldi bu kadar kısa sürede?
    Sanırım üstte ki arkadaşın bahsettiği gibi kadro doyuma ulaştı. Yerine genç alınmadı ve kadro süper star denilen boş yaşlılar ile dolduruldu. Değişim şart ve bunun sürekliliği sağlanmalı. Genç gidiyor ise genç gelicek, Yaşlı gidiyor ise yaşlı-genç bu hiç bir zaman genç yerine yaşlı şeklinde olmamalı. Olduğu an takımın sonunu hazırlamış oluyorsunuz. Sanırım bunu en iyi Gs ve Bjk biliyor. Çünkü GS'de çilekler, BJK'de ise şu anki yaşlılar bunun en iyi örneği




  • Eskiden deplasmanda iyidk şimdi kötüyüz. Neden mi. Çünkü deplasmana gittiğimizde takımlar defans yapıp kontra ataklara çıkıyor. Bizde defansı açacak adam olmadığı gibi kontra atakları kesecek hızlı bir stoperde yok. Kalemize gelen ilk atak gol olunca o maçı çevirmek mucize oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.