Şimdi Ara

Best Western Plus Çeşme Otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 - 10 Eylül tarihleri arasında konakladım. Burası, Avrupa’da zincir oteller şeklinde hizmet veren bir otel. Kendi web sitesinden üye olarak rezervasyon yaptırırsanız loyalty programına da dahil oluyorsunuz. Bu markaya ait otellerde konakladıkça puan topluyor ve ücretsiz konaklama vs. kazanabiliyorsunuz. Ben rezervasyonumu etstur’dan 2018 Şubat ayında erken rezervasyon fırsatıyla yaptım. Konakladığım süre içinde resepsiyondan güncel oda fiyatını öğrendiğimde çok şaşırdım. Ben gerçekten bedavaya konaklamışım. Belirtmek isterim ki, otel kışın da hizmet veriyor.

    Best Western Plus Çeşme Otel


    Otelde otopark yok, sokağa park ediyorsunuz. Sokak epey sessiz, gelen geçen araç yok. Güvenli yani. Ancak park ederken zeytin ağaçlarının altına bırakmamaya dikkat edin. Aracınızın üstüne zeytinler düşüyor.

    Konakladığım oda türünde banyolar oldukça küçük. Duş yaparken sular hep banyonun içine aktı. Ama tesisin imkanları tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak yeterlilikte. Ütü hizmetleri de var. İstediğiniz takdirde ütü ve ütü masasını odanıza gönderebiliyorlar. İsterseniz de parça başı 5 lira karşılığında ütünüzü yapıyorlar.

    Havuzu hiç kullanmadım. 140cm derinliği var, küçük bir havuz. Birkaç kulaçta bir uçtan diğer uca yüzebilirsiniz. Açıkçası ben oteli sadece uyumak için kullandım. Kahvaltı çok güzeldi. İnternette vasan diyen piremseslere katılmıyorum. Çalışanlar da çok yardımseverler. Özellikle fulya hanıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Kahvaltınız biter bitmez yanınıza gelip çay ya da kahve isteyip istemediğinizi soruyor. Eksik olmasınlar odam da her gün düzenli olarak temizlendi. Havuz katındaki odalardan birinde konakladım. Gelen misafirler tereddüte düşmesin, oldukça sessiz bir otel, hiç rahatsız olmazsınız havuz katındaki odalarda. Sadece bir geceliğine uzakdoğulu bir grup geldi, oldukça yüksek sesle konuştuklarından dolayı o sabah onların sesine uyanmak zorunda kaldım.

    Konaklamam boyunca banyoda yaşadığım sorunlar dışında bir sorunla daha karşılaştım. Aslında teknik ve önemsiz bir konu. Sadece konuya ne kadar hızlı çözüm buldukları için yazıyorum. Odama her giriş yapmaya çalıştığımda kartlı giriş sistemindeki arızadan dolayı kapıyı açmak için her seferinde bir yetkili çağırmak zorunda kaldım. Bir gece oldukça geç saatte odama geldiğimde sürgülü büyük camın aralık olduğunu farkettim. Sanırım havalandırmak için açık unutuldu ya da kapı açılmadığı için oradan odaya girebilmem için bıraktılar. Neyseki otel görevlileri gün içinde sorunu tamamen çözdüler. Teşekkürler kendilerine.

    Etrafta gezen kediler var ve oldukça tatlılar. Ancak sadece besleyerek değil, onların sağlık durumlarıyla da ilgilenmek gerekiyor. Beyaz bir anne kedi biraz hastaydı, sanırım enfeksiyon kapmış. Bir de tabi dişi olanların kısırlaştırılması gerekiyor. Çeşme belediyesi bu konuda yardımcı olabilir. Otel yetkilileri belediyenin veteriner işlerine başvurursa yardımcı olurlar. Kedilerden rahatsız olan müşteriler varsa da unutmamalılar, dünyada bir tek insanlar yaşamıyor. Malesef biz insanlar kendi çıkarlarımız için o hayvanları evcilleştirdik ve artık yaşamak için onlar bize muhtaçlar. Konaklamam boyunca da kimse kedilerden rahatsız olmadı, bedevi arap bir aile hariç.

    Tatilimi güzel geçirmemde katkısı olan tüm Best Western Plus Çeşme Otel çalışanlarına ve yönetimine çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gecelik ne kadar verdiniz,sabah kahvaltı şeklindemi,denize mesafesi nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Şubat 2018’de rezervasyon yaptırdığımda Oda - Kahvaltı 2-10 eylül için 1335 lira verdim (8 gece/9 gün). Konakladığım sürede resepsiyonda güncel oda fiyatı 450 liraydı. Otelden çıkınca 50mt ileride çeşme merkez - alaçatı minibüsleri geçiyor. Minibüsle 10dk’da alaçatı, 5-6 dakikada çeşme merkez’de oluyorsunuz. Ilıca plajı yine 8-10 dakika mesafede. Aya Yorgi koyu 15dk mesafede. Çeşmeye gidersem kesinlikle tekrar kalabileceğim bir otel.

    Sabah kahvaltısı + Akşam Yemeği olan bir otel istiyorsanız Çeşme - Dalyan’da Sisus Otel’i tavsiye edebilirim. Benimle aynı dönemde 2 bayan arkadaşım konakladılar. Çok memnun kaldılar. Üstelik fiyat bi tık daha aşağıda best western’den

    Best Western Plus Çeşme Otel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 10 Ekim 2018; 17:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama arkadaşlar bu otel 2019 için aynı tarih aralığında 1 kişi 4868 lira fiyat veriyor. Kendi ülkemizde tatil yapamayacağız 1 sene arayla %300 insafsızlık!!

    Best Western Plus Çeşme Otel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 22 Aralık 2018; 5:2:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.