Şimdi Ara

bi anlamadığım var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar hiç cevap yazmamışsınız nerede buluşacağımızla ilgili gunzda hatta yokki yer buluşacak ama ileride sanırım gezilir ama sorun bu diil neden bazi adamlar ölmüyo onu soracamda canı bitmiyo hilecilermi bana onu söleyinde 3.5 şarjor boşaltıyom +nico r2 taramalıylada tarayıp kılıçla vuruyorum lvlim 11 adamınki 8 aam bi bok olmuyo neden aaba sölermisiniz bana ap diyecekseniz banada öğretin çokmu fark var düşük apyle bi halt yeniliyomu yada 40 ap mesela olsa bende çok dayanıklı olurmuyum onu soracamda???



  • kardeş adam lag a gelmişdir o yüzden sen onu vurduğunda vurdukların ona işlemez.Mermilerin boşa gider.O adam lag ı kendi leyine kullanmayı biliodur.Yada adam hile yapıodur.Hile yapan çok kişi var ve banlanmada yada buna benzer bişi yok.Match server 3 de çok fazla hile yapılıo ve banlama yok aaynı adamları defalarca goruyorum bende.

    Senin yapman gereken bizlerin yapdığı ya hile yapanın teamına geççeksin yada başka bir rooma geççeksin ..
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZA_NEFRET5 -- 2 Haziran 2006; 1:07:05 >
  • ..
  • ben bi adamla savasıyordum adam en iyi giysileri falan giymisti yani adamın zırhı baya iyiydi klıc silahla daldım ölmedi sonra o beni öldürdü


    ama bu adam lagtan degildi




  • oyun artık gunz değil shotgun online olmuş ama o eller nasıl dönuo bilmiom 1 ayı geçkindir deniom bi türlü sağa kay 1.shotgun sola kay 2. shotgun falan durmadan psikopat gibi elim son gaz hızlanamadığı için(2-3 ayda ezildim o kadar!)bıraktım! abi elmi döner ya!....klavye örneği isyene örnek:kılıç elinde 2 kere sağa doru bas hmn ya q yada e durumuna görede rakamlara basıp silahı çek vur ardından hmn kılıca dön 2 kere sol hmn silahı çek vur bide adama nişan al...hayırlı işler! elmi döner!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babahindi

    oyun artık gunz değil shotgun online olmuş ama o eller nasıl dönuo bilmiom 1 ayı geçkindir deniom bi türlü sağa kay 1.shotgun sola kay 2. shotgun falan durmadan psikopat gibi elim son gaz hızlanamadığı için(2-3 ayda ezildim o kadar!)bıraktım! abi elmi döner ya!....klavye örneği isyene örnek:kılıç elinde 2 kere sağa doru bas hmn ya q yada e durumuna görede rakamlara basıp silahı çek vur ardından hmn kılıca dön 2 kere sol hmn silahı çek vur bide adama nişan al...hayırlı işler! elmi döner!

    Çokta rahat dönüyordu halada döner Hareketleri part part çalışmak gerek.
  • ne diyim saygılar bende 10 seneyi geçkin bisürü oyun oynadım dönüyorsa saygılar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.