Şimdi Ara

Bilgi işlemci Olmak için Ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese kolay gelsin çalıştığım şirkette bana bilgi işlemci görevi verildi biraz bilgisayara merakım olduğundan kabul ettim ve şirketim bana eğitim desteğinide verecekler.
    Kurs eğitimi alacam ama yeterli olmayacak bunun için benim ne gibi takviyeler almam gerekir nelere daha çok ağırlık vermeliyim nerden başlamalıyım.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum ...



  • Bircok universitenin bilisim teknoljileri kurslari var. Ankara; ODTU SEM veya enformatik bolumu kurslar vermekte, bu tur bir kurs sana temel olusturacaktir. Farkli iller icin o illerdeki universiteleri arastirman gerekir.

    Baslangic icin sirket buyuklugune gore belli servisleri yonetmen gerekecek. Bunlar temel internet baglantisi, sirket icin LAN, duruma gore farkli ofisler arasi wan, yedekleme cozumu, e-posta cozumu, BT envanter takibi icin bir metod turetmelisin. guvenlik ile ilgili politikalar belirleyip bunlar icin gerekli yazilim, donanim belirlemen, bunlari ayarlayip yonetmesini ogrenmen gerekecektir. (antivirus, firewall, giris-cikis kontrol ekipman ve yazilimlari) .

    BT statik bir bolum degildir, gelisen teknoljiler ile surekli yenilenir, degisen sirket yapisi ile o da degisir.

    kac kisilik bir sirket, hali hazirda kac bilgisayar var, calisanlarin calisma aliskanligi nasil ? lokalden mi ? ag uzerinden mi calisiyorlar? depolama aygitlariniz var mi ? sirket ici kablolama durumu nasil ? yenileme/yeniletme imkanin var mi? sirket ag alt yapisi ne durumda ?

    tam sohbetlik konu da, boyle foruma mesaj yazarak olmuyor malesef.
  • Bilge adam kursunda eğitime başlayacağım şirketim destek oldu sağolsunlar bakalım .
    Çok fazla bilgisayar yok 20 tane falan var ama benm bilgim de hiç yok kadar az o yüzden ufak ufak başlayacağız püf noktalarını bilsem ilk başlarda ilerlemem için faydalı olacaktır.
  • Çaylak Sistemci Ç kullanıcısına yanıt
    yazıcı tamir etmeyi öğrendin mi senden kralı yok. ha birde güvenlik kamerasını patron cepten izledi mi zam bile alırsın. LAN, WAN, domain, DNS, sanallaştırma, network aktif cihazları, network pasif cihazları, altyapı, kablolama, ISO 27001 hepsi yalan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRhackSH

    yazıcı tamir etmeyi öğrendin mi senden kralı yok. ha birde güvenlik kamerasını patron cepten izledi mi zam bile alırsın. LAN, WAN, domain, DNS, sanallaştırma, network aktif cihazları, network pasif cihazları, altyapı, kablolama, ISO 27001 hepsi yalan.
    :) adam doğru söylüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.