Şimdi Ara

Bilgisayar koltuğu önerisi (bel fıtığı olan birisi için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Öncelikle "bilgisayar koltuğu önerisi" konusunda birçok başlık olduğunun farkına olduğumu belirtip bu gönderiyi özellikle ciddi bel fıtığı sıkıntısı çekenler için açtığımı belirtmek istiyorum.

    23 yaşındayım, bel fıtığı sıkıntım var ve işim gereği günde en az 10 saat bilgisayar karşısında oturuyorum. Haliyle üzerine oturduğum koltuk günlük yaşam kalitemi yüksek derecede etkiliyor. Bir günümü ayırıp mağazalarda koltuk keşfine çıkmadan önce belki buradan bir öneri bulabilirim umuduyla yazıyorum, çünkü internetten sipariş etmek işimi yüksek derecede kolaylaştıracak. Bütçem 350TL. Bel fıtığı sorununuz yoksa lütfen öneride bulunmayın, yalnızca bu beladan çekenlerin önerileri işimi görür muhtemelen.

    Şimdiden herkese cevapları için teşekkürler







  • +1
  • hocam sana bel fıtıgı önerilerim var inş işini görür öncelikle düz yerlerde yat çok yumuşak yada çok sert degil orta düz bir yatak al bide bel destekli koltuklar var fiyatları pahalı o yüzden hangi ürün bilmiyorum ama kuyruk sokumu dedigimiz yerden destekliyorlar dik durmanı saglar bel fıtıgı dedigimiz şey 2 çeşit olur sinir sıkıştır ve kas et sıkıştır sendeki et sıkışması gibi sinir sıkışsa durdurmaz yani o en zor olanı fıtık genelde ameliyat derler ama ben önermiyorum düzenli spor bel açma germe hareketleri var fiziktedavi ile çok iyi düzelir ama bu bir süreç mesela 1 sene böyle düşün geçmiş olsun dedigim gibi koltuk için o fiyata ne öneririm tam bilgim yok ama o bölge destekli olsun yeter sana iyi forumlar dilerim
  • Bende de bel fıtığı var. İkea Markus al kardeşim beli mükemmel kavrıyor 2. el de ucuza bulabilmen dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.