Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Farabi Programıyla Hangi Üniversite?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayar mühendisliği bölümünde Tr dilinde X üniversitesinde okuyorum. X diyorum az sonra sebebini anlayacaksınız. Şu an erasmus programıyla yurt dışında 3.sınıfı okumaktayım.Ülkeme dönünce 4. sınıfı Farabi programıyla okumak istiyorum. Ankara'da ikamet ettiğim için önceliğim Ankara'daki üniversiteler olsa da önerilere açığım. İstediğim bazı şartlar var.Bu şartlara uygun hangi üniversiteler var.Yardımcı olursanız ya da sorabileceğiniz bilgi alabileceğiniz birileri varsa sorarsanız mutlu olurum.Geleceğimi yönlendireceğim ve zaman kaybına tahammülüm yok.

    1- Öğretmenlerinin en azından bilgisayar kullanabilmeyi biliyor olmaları gerekiyor.Utanmadan C# biliyorum diye derse girip console.readline().convert.to.int32(); gibi bir kod yazdırmayı kendine yediremeyecek kadar bilgi ve vicdan sahibi olmasını istiyorum. Bilmiyorlarsa bile belli etmesinler yeter.
    2- Derslerin saatleri çakıştığı zaman devlet meselesi gibi öğrenciye çıkarabilecekleri her türlü arızayı çıkarmamalarını istiyorum. Birinci-ikinci öğretim derslerine katılabilme özgürlüğü tanınmasını istiyorum.Sonuç olarak derslere girmeyeceğim demiyorum saatleri çakışıyorsa gece gündüz gelirim derse önemli değil.
    3- Bütünleme ve yaz okulu haklarından en az birini, bütünlemeye ya da yaz okuluna gelmeyin geçirmem tarzı bir söz söyleyebilecek kadar alçak öğretmenlerin olmadığı bir okulda, bu haklarımı kullanabilmek istiyorum.

    Not:Eğitim seviyesinden bahsetmeme gerek yok.Kendi kendimi geliştiririm.Öğretmenlere ihtiyacım yok köstek olmasınlar yeter.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.