Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Değişik Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ASUS X550VX model bilgisayara sahibim. Bilgisayar boştayken bile ısınabiliyor ve oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. Bilgisayarın açılış süresi bazen 1 dakikayı bulabiliyor, Counter Strike 1.6 gibi düşük sistem isteyen bir oyun bile bilgisayarın 80 derecelere çıkmasına neden oluyor. En son temizliği Nisan ayında servis tarafından yapıldı. Virüs düşüncesi ile hareket ettim ilk olarak MalwareByte,KasperSky gibi programlarla taradım temiz çıktı. Ayrıca görev yöneticisinde bir anormallik var. Bazı uygulamalar %100 Disk Kullanımına sebep oluyor. Nedenini bilmediğim sebeplerden ötürü bilgisayar boştayken fanı aniden hızlanıyor yavaşlıyor,işlem yapmasam bile fan aşırı hızlı çalışıyor. Sizce ısınma kaynağı ne olabilir? Garantisi 2 gün sonra bitiyor . Kendimiz mi açıp temizleyelim? (İşlemci: i7 6700hq,Ekran Kartı:GTX 950M)

    Bilgisayarımdaki Değişik SorunlarBilgisayarımdaki Değişik Sorunlar







  • ufak bir ihtimal ama, anakartınızda onboard ekran olma ihtimal dahilinde ise.
    bu onboard düşük özellikli ekrankartı kendisini ana ekran kartı olarak tanıtmış olabilir.

    sorunun kalanı hakkında bir yorumum yok, sadece bir arkadaşımın laptopunda yaşadığımız saçma olayı (çok uzun süre atladığımız bir ihtimal) sizde kontrol edin isterim.. belkide biostan bir tık kaldırmak kadar kolaydır işiniz.. (ayrıca yabancı forumlardan anakartınızın en güncel driverını indirmeyi unutmayın)
  • SSD alın sisteme rahat edin HDD ile kullanacaksanız Hizmetlerden "Hızlı Getirme" özelliğini kapayın internetten araştırarak bulursunuz baya rahatlar bilgisayar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.