Şimdi Ara

Bilişim ve Kariyer Yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayar konusunda ve webtasarım konusunda geçmişim var. Ancak öyle abartılacak kadar değil. Genelde wordpress tabanlı uğraştığımdan ve benim için basit olduğundan hep wordpress le uğraştım. Ayrıca alt yapı olarak html bilgim de var. Şimdi ben bu alanda birşeyler yapmak istiyorum ama işletme mezunu olduğum için nasıl bir yol izleye bilirim. Örnek bir proje hazırlayıp cv de paylaşmak mı. Yoksa bilgeadam tarzı kurslardan eğitim almakmı karar veremedim. Biliyosnuz yeni adı referans olan şeyin bizde olmadığı için biryerlere giremiyoruz. Bu konuda yol gösterebilecek arkadaşlar varmı



  • Öncelikle bilge adam tarzı yerlere paranı kaptırma. Kendi imkanlarınla öğrenebileceğin çok şey var. Udemy kurslarına bak, ingilizce mutlaka gerekli o alanda kendini geliştir.
    Mutlaka kendi siten olsun. İnsanlara onu göster en azından.
    WordPress ile yapamayacağın site olmasın. Eticaret sitesi kur.
    Çevrendekilere kurarak başlayabilirsin.
  • İnternet sitesi tasarımı ve İnternet sitesi programlama için W3Schools'u öneririm.

    İnternet adresi: https://www.w3schools.com/
  • işletme mezunuyum. Çok uluslu bir firmada yazılım geliştirici olarak çalışıyorum. Meselenin özü sunacak birşeylerinin olması. Şunu yaptım bunu yaptım gibi. Diploma veya sertifikanın çok da bir önemi yok. Önemli olan bildiğini gösterebilmek.
  • Konu sahibi 4 ay önce de benzer başlıkta konu açmış:https://forum.donanimhaber.com/oyle-birsey-olsun-ki-bugun-gel-basla-desinler--133919749



    Bence arkadaş bilişime yanlış yaklaşıyor. Bu iş sadece kariyer amaçlı yapılmaz cunku. Para almadan kendi kendine programlar yapmayı seviyorsan bu iş yapılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.