Şimdi Ara

BİM'den Apple aksesuarlarıyla ilgili resmi açıklama geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
9.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünler orjinal. Sadece Apple Türkiye nin ithal ettikleri değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı firma BİM’i dolandırmış olabilir.1000 adet şarj cihazının yarısını yan sanayi olarak sevk etmiş olsa, bim farkedememiştir bunu.muhtemelen de bilirkişiye orijinal örneklerden gösterilmiştir.o da raporunu buna göre düzenlemiştir.takipsizlikle biter bu iş.

  • Türkiye'de bir malı distribütörü dışında birileri ithal ettimi o orjinal olmuyor nedense. Burada da aynı muhabbet var bence. Güzel kardeşim senin kazık fiyatın yerine birileri dışardan ucuza aynı malı ithal ediyorsa ve insanlar bundan pozitif olarak faydalanıyorsa ne güzel sana niye batıyor bu. İlla tekel olacaklar. Aynı olay araba parçalarında da var. Ben ürünümü sadece benim mağazamda istediğim fiyata satarım ve çatır çatır kazıklarım anlayışından vazgeç Apple. Bir zahmet kullanıcıları da bu zihniyetteki firmalara pirim yaptırmasın.

  • Amazonda da satılıyor böyle ürünler.
    Hatta aplle bi aralar baya rahatsızlık duymuştu bu satışlardan ama sonra bıraktı peşini.
    En iyisi mağazadan almak, kimin ne olduğu belli değil bu devirde.

  • Bilirkişi neyi bilir? Apple ürünlerinin her birinin üzerindeki seri no Apple kimliğine sahip olduğunu ispatlar. İthalatçı kimden ithal etti? Apple izni olmadan Apple için üretim yapan fabrika ya da dağıtıcı kimseye mal satamaz. Apple onayı olmayan hiç bir firma Apple ürünleri ihraç edemez. Apple sertifikalı üründen söz etmiyoruz burda. Doğrudan Apple ürünü sattıklarını iddia ediyorlar. Apple kendi ürünlerinin satılmasına neden itiraz etsin? ama ortada markanın itibarına ve şirketin kazancına balta vuran bir sahtecilik varsa elbette müdahale ederler. Dışarıdan bir gözlemci olmadan bu ülkedeki hiç bir resmi açıklama inandırıcı gelmiyor. Bir bilginin ölçütü o bilginin kendisi olamaz. Ben doğru bir bilgiyim çünkü az önce doğru olduğumu söyledim. Böyle bir saçmalık olmaz. İtibarlı satıcılardan alırsınız. BİM'den uzak durmanız yararlı olur.





  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Bimin sahipleri; insanlar, türkler, erkekler, tüccarlar, belki 50li yaşlarındalar, belki üniversite mezunları, belki marmara üniversite mezunları, belki odtü mezuları, belki lise mezunları, belki çorumlular, belki yozgatlılar, belki sinoplular belki belki belki bir ton gruplayabilecek başlık varken dindar nasıl eleştirebilirsin? bu senin ancak din ile islam ile olan derdin nedir? İslam mükemmeldir müslümanlar değil! Ama sen nesin acaba? Senin bu toptancı anlaışına ve din düşmanlığına yazıklar olsun!
  • Tek tek mantıklı açıklama yapmak isterdim ama arkadaşlar maalesef çok romantik. Dolayısıyla gereksiz bu tip açıklamalar. Aynını Hepsiburada da yaptı dikkat edin. 2M orjinal diye sattıkları şarj kablosu arada bu ürün orjinal apple aksesuarı değil diyor. Yani kısaca bim sahte satmış olması kuvvetle muhtemel. İthalatçı garantili apple ürününe dikkat eğer normalden çok ucuzsa zaten bir düşünün derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bime laf sokanlar bu haberi de görmezden gelirler şimdi. Kaba etleriyle birşeyler uydururlar şimdi. Bunlara doğu banktaki imitasyon telefonlar müstehak anca.. ergenler takımı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav bir iki değil ki alayı sahte zaten konuyu dikkate almaya bile gerek yok kutudan çıkan adaptör ve kablo bozulduğu zaman iş bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki de hepsiburadaki de sahte sanırım...

    kablo olsun adaptör olsun bir süre sonra cortluyor.. allah belasını versin bunların..


    ek:
    bu mesajı yazıyorum niyeyse sigara içen smiley postluyorum bu nasıl iş lan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 1 Eylül 2018; 13:47:56 >
  • Beyler ben kulaklığı garantiye verdim. Bu sahte deyip geri cevirmediler. Sahte olsa orada kabul edilmezdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Sizin ruhunuz belli damarınız belli şu yazdıklarından belli oluyor kimin beyinsiz olduğu,siz vatanı ancak cebinize giren para kadar seversiniz.Vatanseverlik evet uğrunda uçurumdan atlamayı bile göze almaktır.Senin gibiler bunu anlayamaz.Kandırılmak derken daha ilk günde marketlerde biten bir üründen kimler memnun kalmadı ve sıkıntılar çekti.Yahut kimler iade etti ürünleri önce onun araştırmasını yap tamam mı ? Sen gidip aldın mı kullandın mı bahse geçen ürünleri,al kullan sıkıntı varsa o zaman eleştirirsin.Ama siz zaten BİM gibi yerlerden alışveriş yapmayı bırak BİM'e ayak bile basmazsınız.




  • faysan F kullanıcısına yanıt
    Vatanseverlik uçurumdan atlamak değildir.



    Vatanın uçuruma giderken onu durdurup doğru yola sokmaktır.



    Hoş hem muhalif tayfa hem çomar tayfa uçurumun dibini boylamayı hak ediyor ya neyse.



    Not: Müslümanım ve hepinizden hakkımı söke söke alacağım, bakalım Allah'ın adaletinden kaçabilecek misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adogs A kullanıcısına yanıt
    bir konuda sizi aydınlatim,iyi yada kötü seversiniz sevmezsiniz,fakat apple ürünleri herzaman garantilidir.yurt dışından kim getirse getirsin tr .de 1 yıl garantiye sahiptir.sadece bazı seri nolu ürünler garantiye girmiyor,onuda ülkeye özelmi?yoksa oparatöremi özel üretiyolar bilmiyorum.adamlar cihazdaki tüm parçaların seri numarasını kontrol altında tutuyolar.diğer bazı firmalar gbi ithalatcı garanti değil direk apple tr garantili.
  • Kedi yetişmediği ciğere kokar dermiş. Drvam

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.