Şimdi Ara

BİM’in sattığı Apple marka aksesuarlar sahte çıktı [Resmi açıklama geldi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
14.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Kulaklığı yapan adam yeşil bant yapamıyor mu ?
    Yapamıyor işte böyle sığ düşünmeniz komik



    Ayrıca sahte olmadığı açıklandı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RaGoN_

    Bildik hiçbir marka yok mu? Keşke marka isimlerine değil de paketlerdeki üretici firma kısmına baksaydınız çoğunun bilindik marka olduğunu görürdünüz. Mesela et ürünleri Namet. Meyve suları Tat, Dimes gibi markalar. Geçenlerde sirke aldım üretici firma Kühne yazıyor. Daha da örnek verebilirim.
    Sutas,danone,pinar,mis,tahsildaroglu,bahcivan,muratbey, ünal ciftligi, altinkilic, eti, droetker, knor,evyap, doganay,cocacola,caykur,lipton,algida,sırma,hayat,uludag,superfresh,banvit,cp,p&g,henkel,yudum,komili bu markaları görmüyorum.liste uzar.alkol yok hadi onu da gectim gazete dergi yok.okuyan biriyseniz bize gelmeyin diyor.hak da verdim aslinda.Topbas market zinciri yerine a101,uzc,happycenter,sok gibi daha duzgun alternatifler var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 31 Ağustos 2018; 22:3:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Elin çinlisi demekki Lightning konnektörü yapıp cihazda çalıştırıyor bire bir kulaklık yapıyor ve yeşil turuncu bant yapamıyor mu vah vah ne geri kalmış bu çinliler bunlarda akıl yok.

    Üretici sahte diyor ithalatçı orjinal diyor Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan ? Horozda demişki ben polemiğe girmem yumurtlatır geçerim.
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Dayı deyimiyle; ben varım kardeş, ben varım. Ancak sen ne kullanırsan kullan bilinçsiz kullanıcı olacaksın onu napıcaz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim deki kazandibi güzel birde 1.5 litre gazozu var bomba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim babamın oğlu değil ama bir markaya iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. yorumlara bakın körü körüne....
  • Ürün orijinal çıkmış iste. Bu neyin turuncusu yeşili. Niye uzatiyorsunuz.



    Ben bimden aldığım ürünü garantiye götürdüm ve orijinal ürün olarak kabul edilmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    ihtarın su anda herahgi bir yaptırımı yok..karsı tarafı uyarı niteliğinde adı üsütünde "ihtar" Bende herhangi bi notere gidip herhangi birine ihtar cekebilirim...
    içeriğini bilmeden yargılalamamak lazım..hakkaten sahte olabilirde olmayabilirde..
    zira turkiyede ihtar karsı tarafı sindirmek, korkutmak içinde kullanılıyor.
    Apple turkiye bim de satılan urunlerin sahte oldugunu İDDA etmiş ki gerci turkiyede kanunen bilirkişide onlardır..ancak bir sekilde bim urunlerin sahte olmadıgını ispat edebilecek dokumanları varsa bim le apple turkiye arasında ciddi bir dava sureci başlar..cunku bildiğim kadarıyla bim aynı zamanda borsada da işlem goruyorhangi halka acık şirket.zaten bun ispat edecek dokumanları yoksa apple turkiyenin ihtarnamedeki hususları ya seve seve yapacaklar yada mahkeme yolula yapacaklar.....
    buradakilerin çoğu kişi doğrulanmamış basit bir iddiaların arkasından acayip şekilde hüküm vererek acımasızca karşısındakini cezalandırıyor. dediğiniz gibi bir ihtarı bile doğru sanıp etmedikleri laf kalmadı.

    Doğrusu:


    BİM’den ‘Ürünler sahte’ diye ihtarname çeken Apple’a: Bilirkişi ‘Orijinal’ dedi
    http://www.diken.com.tr/bimden-urunler-sahte-diye-ihtarname-ceken-applea-bilirkisi-urunler-orijinal-dedi/




  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Dandroidciler anlamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A D M I R A L

    Tebrikler kardeşim büyük oyunu gördün. Sokak aralarındaki dükkanların kurumsal bir değeri yok insanalrın zaten onlara bir güveni yok. Bim isr Türkiye’nin en büyük 2.markası niteliğinde kurumsal değeri olan bir firma. Tabi ki de yaptığı yanlışın cezasını çekecek
    http://www.diken.com.tr/bimden-urunler-sahte-diye-ihtarname-ceken-applea-bilirkisi-urunler-orijinal-dedi/

    estağfurullah sizin yanınızda bize birşey görmek düşmez. biz ticaret zaten hiç yapmıyoruz. hiç anlamayız bu işlerden.

    apple önce kendi dolandırıcılığının cezasını çeksin. iphone 6s ve önceki telefonların gücünü kimseye haber vermeden ve izin almadan azaltmasının cezasını çeksin. bimdeki 3-5 aksesuarla uğraşacağına dünya çapında insanlara 2,0mhz gücünde çipsetli telefon diye satıp sonra gücünü 1,8mhz e düşürmesinin cezasını çeksin. bim 50 liralık aksesuarda -ki bir yanlış yapmamış sadece ihtar mış bu. (bilmiyorsanız öğrenin ihtar ne demek avukata sorun. daha dava bile açılmamış ki bırakın sonuçlansın) 50 liralık aksesuarda dolandırıcılıkla yalan haberi yapılan bim onun yanında zamanında en pahalı satılan şimdinin -7-8000 liralık telefonu diyeyim- bu telefonları 5ghz hızında diye satıp sonradan 3ghz e çaktırmadan azaltan iphone ki 3ghz lik çipi olan telefon atıyorum 3000 lira -ki apple suçunu kabul etti ve özür diledi. yani iphone a gelince laf yok haber yapılmıyor yapılsa bile ön plana çıkmıyor. bu krizden sonra almanyada ispanyada patlayan iphone pilleri.... samsung pili patlayınca uçağa almazlar. iphone pili patladı kimsede ses seda yok. neden? çünkü apple dan ekmek yiyen haber medyası ekmek yediği kaba tükürmek istemiyor. spor kanalları var sistemi gelsin istemiyor neden? çünkü neyi tartışacak? zaten hakem baktı var sistemine hatasını düzeltti. ekmek elden gidecek. yani bırakın bu taraflı haberleri uyanın. apple iyi marka, bime gelince hödö hödö. iyi adalet istiyorsanız objektif olun. haber medyasının sizi istediği gibi düşündürmesine izin vermeyin biraz araştırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 1 Eylül 2018; 15:51:36 >




  • BİM' in kendisi bile yalan arkasında gerçekte ne olduğu belirsiz şahıslar var tıpkı VAKIF KATILIM gibi https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/hakkimizda burada yazanlar ile alakasız cevaplar verildi meclise sunulan önergede Ziraat Halk bankası ve Vakıf bankalarının ortaklaşa oluşturduğu bir banka çok zararsızlarmış.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Tansaş zaten kapanmadan da migros bünyesindeydi a101 şok ve bim ile rekabet edemediği istenilen satış hedefine ulaşamadığı gerekçe gösterilerek migrosa çevrildi.Aveanın Türk Telekom olması gibi bir şey bu.Vergi ve diğer masraflardan yırtmak için bir yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 satıyordu BİM bi ara onda da cd driver yerine kaset girişi olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim iyi ya biskevitler 1 lira

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler orjinalmiş hala burada kendi çapınızda komiklikler yapmaya çalışıyorsunuz. Dua edinde apple imha edeceğiz ayağına almamış ürünleri hepsine yeşil band çakıp apple storeda onları size 2, 3 katına ...
  • Alanlara geçmiş olsun
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Apple kullanıcılarının büyük bir kısmı sadece logoya para verir telefonun arkasında Apple logosunun olması yeterlidir. Bir de toplum içinde zengin görünme çabası olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ürünler orjinal apple'ın her zamanki huyudur sahte demek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RaGoN_

    Apple kullanıcılarının büyük bir kısmı sadece logoya para verir telefonun arkasında Apple logosunun olması yeterlidir. Bir de toplum içinde zengin görünme çabası olduğunu düşünüyorum.
    Bu kesinlikle doğru değil. Sadece logoyla buralara gelemez kimse. Aptal insanların Apple ile değil teknolojiyle işleri olmaz. Apple kolaylıktır. Uğraştırmaz. Logoyla hiçbir ilgisi yok. Logo da işin bir parçasıdır ama kendisi değildir. Kusura bakma ama o telefona para veriyorsan zenginsin demektir. Hayatının bir parçasını zengin göstermeye çalışmak da kötü bir davranış değil. Apple zenginliğin simgesi olmaya başlamışsa Apple ürünlerini satın alanların sorunu değil. Zengin görünmek isteyenler Vertu alıyor ya da Porsche alıyor. Apple'ın doğrudan böyle bir anlamı yok. Apple'ın çok fazla türevleri yok ki özellikle bir modeli alanların zenginlik çabası içinde olduklarını söyleyelim. Örneğin kıyafete ihtiyacın var gidip bir moda markasından alıyorsun. O markanın özel bir modelini alıyorsan ve gerekmediği halde 5 bin lira verip alıyorsan zengin görünme çabası içinde olduğun söylenebilir ama Apple'da ucuz ya da pahalı durumu yok. O yüzden Apple alan kişinin zenginlik çabası gösterdiği söylenemez. Apple'da böyle bir ürün bile yok. Bazı markalarda altın kaplama pırlanta kaplama durumu var. Sanırım Apple Watch modellerinde sonunda görmüştüm altın kaplamalı modelleri. Öyle bir durumda bunu söyleyebilirsin ama yaygın ürünlerde Apple'ın böyle bir politikası yok bile. Ürünlerdeki fiyat farkını sadece donanım özellikleri belirliyor. 128GB alan kişinin daha zengin görünmeye çalıştığını mı söyleyeceksin şimdi? Apple alan kişi kolaycıdır. Uğraşmayı sevmez. Tam amerikan işi yani. Amerikalıların bugünkü hayatları tümüyle hazır üzerine kurulu. Evde yemek bile yapmayan bir millet haline gelmişler. Telefon ve bilgisayarları da bu kültüre uygun hale gelmiş sadece. Ama bunun zenginlikle ilgisi yok. Sadece hazırcılık kolaycılıkla ilgisi var. Apple hiç uğraştırmaz. Düğmesine bası açarsın. Apple bilgisayarlarda artık ram HDD değiştirmek bile kalmadı. İş o noktaya geldi bile. O kadar ki hazır ve kolaycı tüketicilere hitap ediyor.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.