Şimdi Ara

Binance’a transfer için ltc mi avantajlı btc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 700 lira kadar bir tutarı altcoinlere yatıracağım ancak btc nin transfer ücreti fazla olduğu için binance’a transferi ltc olarak yapmayı düşünüyorum. Ltc nin transfer ücretleri daha düşük sanırım.

    Birde ltc yi binance’a attıktan sonra altcoin almak için btcye yada eth ye çevirmek gerekecek sanırım. Bu durumdada dönüştürme için kesilen miktar nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam neden direk ether ile yapmiyosunuz? Ben coinbasede ether kullaniyom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LTC olarak gönderin hocam. LTC'yi bittrex vb. sitelerden mi aktaracaksınız yoksa türk sitelerinden mi? Borsadan borsaya fee'ler değişiyor. Kısacası en fazla 7 tl fee ödersiniz. LTC hem daha hızlı gidiyor hem daha masrafsız. Binance LTC aktarıp BTC çevirmeden önce, ltc ile 1 adet BNB alın LTC'yi satarken fee'yi %50 indirimle satmanıza yardımcı olacaktır BNB coin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

    LTC olarak gönderin hocam. LTC'yi bittrex vb. sitelerden mi aktaracaksınız yoksa türk sitelerinden mi? Borsadan borsaya fee'ler değişiyor. Kısacası en fazla 7 tl fee ödersiniz. LTC hem daha hızlı gidiyor hem daha masrafsız. Binance LTC aktarıp BTC çevirmeden önce, ltc ile 1 adet BNB alın LTC'yi satarken fee'yi %50 indirimle satmanıza yardımcı olacaktır BNB coin.

    Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Btc olarak aldım ve aktardım artık bidahaki alımda ltc alıcaz :) ltc btc dönüşümünde bnb kullanınca kesilen fee nekadar? Btc ile ödesek nekadar fark oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.