Şimdi Ara

BİR FİLM YAPMA ŞANSINIZ OLSA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olsa nasıl bir hikayeyi film yapmak isterdiniz? Ben ülkenin en büyük sıkıntısının hikaye olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Christopher Nolan senaryolarına çok yakın olurdu
    Benim aklımda mükemmelliğin vücut bulmuş hali bu adamın filmleridir, tabi kardeşinin hakkını yemeyelim
  • Okadar çok var ki , hangisini sayayım. Türk sinemasının (Hikaye anlamında) kurtuluşu benim...de maçayı sıkıp bir yazmaya başlayabilirsem. Kesinlikle Türkiye de sinema sektöründe (Aslında edebiyatta da) hikaye sorunu var. Baştan sona iyi planlanmamış , mantık hatalarından arındırılmamış hikayeler , senaryolar yüzünden komedi ve cin filmleri arasına sıkıştık kaldık.
  • Bilinen kült filmleri sentezleyen hafif kara mizah havasında bir film mesela çok meşhur bir filmdeki meşhur bir sahnedeki arkadan geçen alakasız birisi başka bir ünlü filmin karakteri olabilirdi. Mesela Godfatherda ki herhangi bir karakterin taxi driverda ki travis bickle in taksisinden inmesi veya bir aksiyon filminde bardaki veya lokantada ki dövüş sahnesinde bir romantik komedi de ki çiftimizin o esnada yemek yemesi, içki içmesi yani aslında bir kurguda önemsiz görünen objelerin başka bir hikâyede önemli olması vurgusunu kastediyorum. Tesadüflerle izleyicinin bu konuda nabzını tutmak fena olmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Breakn Bad spoiler!!


    zenci adamı çok güzel havaya uçurduydu tuco nun amcası reizz
  • Azgınlık Raporu filmin ismi olurdu.
    -sene 2050 teknoloji gelişmiş.Bir mühendis sosyal medyalardaki tüm verileri toplayarak %100 kesinlikle verebilecek insanları tespit eden bir makine yapar.
    -Makineye uyarak adam günlerce verici bulur.Her akşam başka bir hatunla gününü gün eder ta ki bir hatun adama o gece vermeyinceye kadar adamın makinesine göre kesin vermesi gerekirken vermemesi adamı allak bullak eder ve adam kadını takip etmeye başlar.Sonrasında kadına herşeyi anlatır.Kadın adamı mahkemeye verir ama mahkeme adamın makinesinin çalışmadığı için suçsuz olduğnu söyler çünkü kadın vermemiştir.Kadın davayı kazamk için mahkeme salonunda adamaverir ve mahkeme adamı suçlu bulur makinenin de imhasına karar verir.Filmin sonunda adam hapishaneye giderken makinesinin çalıştığını düşünüp derin bir oh çeker.Kadın kazandım mı kaybettim mi diye düşüncelere dalar.Makinede imha için hurdacıya gider tam imha olacakken adamın ismi görünür ve filim biter.
    -After creditte adam şartlı tahliye olur otobüse biner fakat boş otobüste ayakta gider.
    The end.




  • Batman: The dark knight returns'un filmini yapardım. Animasyonu da güzel ama filmi çok güzel olurdu. Batman olarak Ben Affleck'i seçerdim. Bu arada orjinal senaryoda bazı değişiklikler yapardım. Gal Gadot da Wonder Woman olarak yer alırdı mutlaka (orjinal hikayede yer almıyor).
    Zamanında filmi yapmak için girişimler olmuş ama WB izin vermemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 13 Kasım 2018; 18:56:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol karışık ilişki barındıran , kaos düzeyi çok yüksek neyin ne olduğu belli olmayan bir kara komedi yapmak isterdim. örnek olarak burn after reading ya da snatch tarzı bir film olurdu herhalde. bol bol da kan kullanırdım aşırıya kaçmadan.

    veya ağır bir psikolojik gerilim filmi yapmak isterdim the witch gibi ağır ilerleyen ama finale doğru tempoyu ve gerilimi arttırıp şok etkisiyle bitecek ...
  • herkesin en büyük hayali. ancak gerçekleştiren azdır. zaten türkiye gibi bir ülkede bu hayalini gerçekleştirirsen önün açıktır..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikanın ne kadar hain bir devlet olduğu hakkında ya da
    Gizli tarikatları birebir yansıtan bir film olabilirdi.
    Gerçekleri insanların yüzüne şamar atarcasına gösteren bir çalışma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 14 Kasım 2018; 6:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.