Şimdi Ara

BİR OMERTACININ HİKAYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ewt ben 2.3 te arkadaşlarımında katkılarıyla bu oyuna başladım.Tabi o zamanlar NOOB olmanın verdiği saflık ve büyük hevesle bu oyunu öğrendik.
    2.3>>mobster (MMTC)>>valla mobster oldum pek mermide kasamadım, o zamanlar ama içinde bulunduğum aile müthişti.ben omertada öle bi alliance bidaha görmedim.çok bu 4 ailede toplam 1000 kişi vardı
    2.3>>local chief >>mobter ölünce bunu açtım çokda hızlı kastım yaklaşık 50k mermiyle lc oldum ve bi ailede ilk defa capo oldum.
    2.4>>Chief oldum morettideydim bi savaşta öldüm.
    2.6tr>>chief oldum.21 masası vermişlerdi.80k mermi kastım.düşman bi aile vardı mermi fabrikası yüzünden çıkan anlaşmazlıktan dolayı birbirimize sıktık.onların en sağlam chief lerine sıktım sadece 4 canım kaldı :D nerdeyse bf yiyordum o aileyi yıktık fakat hemen ardından bize birileri sıktı sıkanlardan bi chief i bf den götürdüm ama öldüm.. (#64 olmuştum)
    sonra hangi versiyondu hatırlamıyorum ama sanırım 2.7comdu
    capodecina oldum #62 oldum ama hiç 200k mermiyi göremedim :D mermi fabrikasından hiç mermi çekmek nasip olmadı :D 160-170k mermi yaptığım anda hemen bi savaç çıkıyordu benim mermiler yine 70-80k lara iniyordu.böle derken 2brug 2chief 1cd ve bfden 1gf alarak oyunu bitirdim öldüğümde %229 flndım sanırım fotosunu çektim koycam.
    sonuç olarak bol bol zaman harcadığım bu oyuna öss nedeniyle ara vermiş bulunuyorum.artık hayırlısı.öss den sonra üni kazanırsak kascaz inş ama benden bi tavsiye içki ve narkotik ticaretini hiçmi hiç bırakmayın ;)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Bütün kariyer bu kadar mı kardeş
  • Güzel.
  • çok iyi
  • Ahh omerta, neydi o günler.
  • Eskiden ne oynardık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.