Şimdi Ara

Bitcoin'in değeri 8000 dolara ulaştı: Piyasa hakimiyeti rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    16-17 Temmuz tarihlerinde başlayan kripto para piyasalarındaki yükseliş geride bıraktığımız haftada Bitcoin özelinde devam etti. Son bir hafta içinde değeri yüzde 20 civarında artan Bitcoin bugün iki aylık aranın ardından yeniden 8000 dolar seviyesini gördü. Bugün sabah saatlerinde yükselişe geçen Bitcoin 8009 dolar değerine ulaşsa da şu an 7980 dolar değerinde. 


     

    Bitcoin'deki yükseliş genele yansımadı 

    Bitcoin'deki yükselişe karşılık piyasa değeri itibariyla önde gelen diğer kripto para birimleri ise genel olarak benzer bir performans sergileyemedi. Ether ve Ripple son bir haftayı zararla kapatırken Stellar bir haftada yüzde 26; Cardano ise yüzde 10 değer kazanarak dikkat çekti. Tabi yükseliş trendinin piyasanın geneline yansımaması piyasanın toplam değerinin de artmamasına neden oldu. Her ne kadar Bitcoin'in değeri artsa da geçtiğimiz hafta 300 milyar dolar ulaşan kripto para piyasasının toplam değeri an itibariyla 293 milyar dolar.


     

    Bitcoin'in yalnız bir şekilde yükselmeye devam ettiği tablo bizi ilginç bir rekora götürüyor. Halihazırda 1600'ün üstünde kripto para biriminin yer aldığı kripto para piyasasının toplam değeri 293 milyar dolarken Bitcoin'in piyasa değeri ise 137 milyar dolar. Bu da Bitcoin'in piyasadaki hakimiyetinin yüzde 47 civarında olduğunu gösteriyor. Bu yıl için rekor anlamına gelen bu değer en son geçtiğimiz yıl aralık ayında görülmüştü. Bu yıl içinde Bitcoin'in pazardaki en yüksek oranı mart ayının sonunda piyasanın yüzde 44'üne egemen olmasıyla yaşanmıştı. 




  • biraz daha böyle giderse FOMO başlayabilir. O zamanda 15k ya kadar yolu var.
  • Bitcoin yatırımı olanlar dolar arttığında da para kazanıyor. Bitcoin fiyatı artınca da. Küresel bir kriz söz konusu olursa ve dolar da bu krizde güven kaybı yaratırsa hem altın hem bitcoin iyi yükseliş yakalar. YTD
  • Ülkemizde dolardan 15 dk da binlerce lira kar edenler varken bitcoinin falan esamesi okunmaz.

  • GTX 11 serisi çıkacak ya sende yüksel anasını satayım.

  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    1170'in fiyatı 3000 civarı olur. Eğer performansı 1080ti civarı olursa 3500-4000 arası, mining toparlanırsa 4500 + şeklinde fiyatlanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 24 Temmuz 2018; 15:10:33 >
  • Yıl sonundan umutluyuz :)

  • demiştim demeyi sevmem ama 22 sinden sonra yükselecek demiştim. g20 baskısı kalktı 10k kırılınca güzel olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.