Şimdi Ara

Bither faucet #BTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BITHER PLATFORMU Nedir? Musluk
    Bither'in mimarisi, ağın korunması için gereken hesaplama kaynaklarını en aza indirecek şekilde tasarlandı, bunu yaparak, hesaplama gücünün bir kısmını, madencilerin tercihine göre ve demokratik bir şekilde, bilgisayar kullanımı gereken bilimsel projelere yönlendirebilir. büyük verileri işleme gücü. Bu şekilde, Bither, PoW fikir birliği mekanizmasını daha etkin bir çerçeve ile sağlar.

    Bither'in özelliklerinden biri, birleştirilmiş madenciliktir, bu, Bither'in ağına daha fazla madenci çekmek için güçlü bir teşviktir. Madenciler, sadece ana madeni para (BTR) değil, ikinci katmanda bulunan tüm özelleştirilmiş jetonları çıkarabilecekler.
    Bither Platformu, şu anda mevcut ikinci bir blok çözümüne sahip olan blokaj zincirlerinin bile kullanmadığı daha verimli, esnek, modüler tabanlı ve kullanıcı dostu bir dizi özellikten yararlanmaktadır. Örnek olarak, Bither'da kullanıcılar, ikinci katmanda bulunan ağlarına üçüncü bir katman ekleyebilir. Böyle bir özellik, çoklu belirteçleri tanımlamalarını ve projelerini daha iyi yapılandırılmalarını sağlar.
    Sonuç olarak, Bither platformu, ağı PoW, tokenizasyon ve akıllı sözleşmelerle korumak gibi mevcut blokajların tüm özelliklerini sağlarken, yeşil ve çevre dostu bir gelecekte yer almak için blockchain teknolojisini bir adım daha ilerletmeyi hedefliyor. ve bilimin büyük verileri işlemesi için para kazanmasına büyük yardım etmek. Bunların yanı sıra, Bither platformunu daha verimli ve kullanıcı dostu yapmak için birçok yenilik getirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bither musluğu ELECTRONEUM (ETN) gibi büyük proje olacaktır lütfen es geçmeyin derim her 2 saatte bir şansınızı deneyin ve 25 Bithers'a kadar kazanın.

    https://bither.one/?ref=Zjh53-H8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bither faucet #BTR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.