Şimdi Ara

BlackBerry Key2 LE'nin teknik özellikleri ve görüntüsü sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz günlerde ortaya dökülen ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) belgeleri sayesinde yeni bir BlackBerry Key2 varyantının yolda olduğunu öğrenmiştik. Şimdiki sızıntı ise BlackBerry Key2 LE olarak geleceği öne sürülen cihazın özelliklerini ortaya çıkardı. Ayrıca akıllı telefonun ilk görüntüleri de karşımızda duruyor.

     

    Ayrıca Bkz.Panasonic ayakkabı kokusunu gideren yeni cihazını duyurdu
    Key2, fiziksel QWERTY klavye sunan BlackBerry KeyOne modelinin devamı niteliğinde piyasaya sürüldü. Android işletim sistemi ile çalışan telefon önceki modelden daha hızlı bir işlemci ve daha fazla RAM'e sahip. Aynı zamanda çift arka kameralı ilk BlackBerry markalı cihaz olduğunu belirtelim.

     


    BlackBerry Key2 LE özellikleri


    Şirket BlackBerry Key2 modelini birçok BlackBerry fanının hoşuna gitmeyecek şekilde selefinden 100 dolar daha yüksek bir fiyat etiketiyle çıkardı. BlackBerry Key2 LE bu müşterileri elde tutmak için piyasaya sürülecek. Gelen haberlere bakılırsa akıllı telefonda 6 GB yerine 4 GB RAM göreceğiz. Ayırca Snapdragon 660 yerine cihazda Snapdragon 636 yonga setine yer verilecek.

     

    BlackBerry Key2 LE varyantında 4.5 inç 1080 x 1620 piksel çözünürlükte LCD ekran korunurken pil kapasitesi 3.500'den 3.000 mAh'e düşürülecek. Cihazda yine çift arka kamera olacak ama bir farkla. Key2'nin 12 + 12 megapiksellik yapılandırması yerine 13 + 5 megapiksel sensörlü bir kamera sistemi kullanılacak. Akıllı telefonun fiyat etiketi şimdilik bilinmiyor. Teknik özelliklerin kırpılması TCL'nin tüketicileri memnun edecek bir fiyat belirlemesini sağlayacak.







  • Tuşlu telefon kim alır ki takoz gibi duruyor.

  • Ben alırım. Fiyatı biraz uygun olursa.

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    tuşlu veya tuşsuz şu an herkes cebinde takoz taşıyor

  • tek kelime ile berbat. kim buna para verir ki

  • Key2 şuan çok pahalı, aynı tasarım ile gelirse alırım muhtemelen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında günümüzde hala dokunmatik tuş takımına alışamayan çok insan var.

    Blackbarry de bunu farketmiş olacak ki özellikle 35 yaş üzeri eski kullanıcıları hedef alan bu tuşlu telefonları çıkartıyor ve bir hayli de satıyorlar yani sizin sandığınız gibi takoz kim alır ki derken alıcı kitlesi siz değil bir başka nesil ve tüketici.

    Hatta bunlardan biri de Ali Koç.

    Buyrun bakalım bu adamlar bu tür telefonları niye kullanıyorlar izleyip öğrenin..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.