Şimdi Ara

Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!
    Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!
    Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!Bluedio TN Neckband Kulaklık Kutu Açılışı Küçük bir inceleme !!!


    * Arkadaşlar ürünü, 7 Ocak Akşamı 10.40 da Aliexpress sitesinden Türkiye depo seçerek satın aldım, kargo dahil, 103,75 TL ye maal oldu. Aras kargo ile biraz önce 9.01.2017 Saat 14.30 da teslim aldım Ankara dan.

    * Kutu açılışı, fotoğrafları ekledim, ürünün ses kalitesi, kullanım süresi, bluetooth bağlantı ile ilgili performası, telefon görüşmesi performansı, Anc vs. gibi durumları ürünü biraz inceledikten sonra burada paylaşıcam.

    * Benim bu ürünü alırken fazla bir beklentim yoktu, iphone 7 plus kullanıyorum, iphone orjinal kulaklığına yakın bir ses kalitesi olan, pil ömrü playback süresi uzun, hafif ve uygun fiyatlı bir kulaklık bakıyordum, Bluedio TN e rastladım denemek için sipariş verdim. Beklentilerimi karşılar mı bilemiyorum, 3-5 gün denedikten sonra net fikirlerimi yazıcam. Şu an şarja bağladım, iş yerinde olduğum için ilk denememi akşam eve geçince yapacağım.
    Aslında TN2 düşünüyordum ama TN2 nin Türkiye çıkışlı stoğu olmadığı için, Çin den geleceği için 20-25 gün beklemek istemedim.


    **************************************************************

    * Arkadaşlar, kulaklıkla 1-2 günlük deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ;
    Öncelikle ses kalitesi olarak, iphone standart kulaklığı ile karşılaştırdığımda, sesi daha yüksek, ama beni dikkatimi bir nokta var, ses daha doygun gibi, yani mesela subwoofer bağlarsınız aracınıza, arkadan yoğun bir dup dup sesi olurya, " Nasıl tarif edilir ses, bilemiyorum" öyle bir bass yoğunluğu hissettim, Apple kulaklığında bu dup dup sesi yok, tabi müziğe de göre değişiyor.(Pop, Rock vs.)
    Ama ses te bir bozulma yok, ses kalitesi kötü diyemem ama çok mükemmel bir ses kalitesi beklemeyin.
    Bağlantıda ben sıkıntı görmedim, herhangi bir kopma yaşamadım, 7-8m lere kadar.
    Telefonla görüşme yaptım bir iki kere, ben karşı tarafı çok net duydum fakat sesim karşıya biraz derinden geliyormuş ama sesimin duyulduğunu ve anlaşılabilir olduğunu söylediler. Bu görüşmleri iş yerinde sesiz bir ortamda yaptım, gürültü bir yerde denemedim.
    Birde bu kulaklıktaki ANC özelliğinden bahsetmek istiyorum, bu özelliği çözemedim açıkçası, ANC açınca led kırmızı yanıyor, ANC yi açıyorum, sonra kapatıyorum ama bir fark Hissettmedim açıkçası, açık veya kapalı olması arasında. Ama bunu bende evde denedim, çok gürültülü bir yerde tekrar deneyeceğim, burda paylaşırım.

    Şimdilik yorumların bu kadar, farklı deneyim elde ettikçe burayı güncelleyeceğim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 11 Ocak 2019; 11:53:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.