Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
22
Favori
214.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple kablosuz kulaklık ayarında kulaklık öneriniz olur mu? 1. kriterim telefonla sağlıklı konuşmak, önerileriniz olursa süper olur, müzik vs ilgilenmiyorum.

    Apple kablosuz kulaklık kalitesinde kulaklık var mıdır diyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 26 Eylül 2018; 15:45:53 >
  • Merhaba,

    Ben de kablosuz kulaklık araştırıyorum da söylediğiniz Tronsmart Encore S1 benim de ilgimi çekti. Peki kulaklığın ses kalitesi ve ürün kalitesi hakkında düşünceleriniz nelerdir? Özel bir amaç için değil genel kullanım için düşünüyorum. Kulaklıklar hakkında nelere dikkat edilir fikrim yok ve de çok fazla araştırma şansım olmadı o yüzden fikriniz sormak istiyorum. İlginiz için teşekkürler.

    Ürün de bu yanılmıyorsam; Tronsmart Encore S1 Bluetooth Sport Kulaklık - Hepsiburada

    @Midgardian @YasiN®
  • Beyler yarın sipariş vericem fakat çok arada kaldım
    Sizce anker zolo liberty+ veya meizu tw50 arasından hangisini tercih etmeliyim? Kulaktan düşmeyen sesi kaliteli ve kopma yapmayan bir şey olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 27 Eylül 2018; 4:28:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Designer* kullanıcısına yanıt
    Hocam siz naptınız aldınız mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyilmaz93 kullanıcısına yanıt
    Yorumlara çok fazla baktım. Oldukça kaliteli bir ürün gibi görünüyor. Ben CSR8645 çipli olmasından dolayı tercih ettim bir de 10 saat müzik dinleme süresi veriyor. Diğer muadilleri bu kadar uzun pil ömrü vermiyor. Ortalama 5-7 saat arası oluyor çoğu. Üstte arkadaşın attığı da oldukça tercih edilen bir ürün gördüğüm kadarıyla. Bu tip kulaklıkları alırken nasıl çip kullandığı, Noise Cancelling olup olmadığına bakmak lazım. Bir de Apt-X olmalı. Yorumlarda kullanıcılar mikrofon hakkında olumlu olumsuz yorumlar yapıyor. Baskın olana göre tercih yapılmalı.Ağırlık ta çok önemli. Ben ses kalitesine önem veriyorum. Spor yaptığım için daha çok önem veriyorum.Tabi bütçeme göre tercih yapmak durumundayım. Bu fiyat aralığında tercih edilecek belli başlı markalar kalıyor. Tronsmart bunlardan biriydi araştırmalarıma göre. Spor yapmayacaksanız ve kullanımı rahatsız etmeyecekse kulaküstü kulaklık ta bakabilrisiniz. Bahsettiğim ürün linkteki ürün evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 27 Eylül 2018; 10:40:26 >
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Yok mu yorum yapabilecek biri ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218 bunu kullanan öneren var mı acaba
  • Arkadaşlar sesi karşıya net ve yüksek bir şekilde iletebilecek bir Bluetooth kulaklığa ihtiyacım var. Kulak içi kulaklıkları sevmiyorum klasik tarzda olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

    İphone X için kulakiçi silikonlu f/p kablosuz kulaklık arıyorum. Yükses seste, dolgun bass’lı müzik dinlemeyi severim. (Rahmetli ep630 )



    -Bass/ses performansı kuvvetli,

    -Kulaktan kolay kolay düşmeyecek

    -150Tl -/+ kulaklık arıyorum A

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv'de kullanmak için kablosuz kulaklık arıyorum bütce 300-400 arası var mı tavsiyesi olan
  • Spor yaparken kullanmak için JBL Reflect Contour aldım 3 gün önce bu gün iade ettim. Sesi çok temiz eywallah ama arkadaş bas hiç mi olmaz! bir de ses seviyesi çok aşağıda. iphone 5s'in kutusundan çıkan kulaklık çok çok daha kaliteliymiş şimdi farkettim.

    http://www.vatanbilgisayar.com/100-97700000-60-jabra-sport-pace-bt-kulaklik-sari.html bunu önerdiler, var mı yorumu olan veya başka bir önerisi? Ses kalitesine ve basa önem veriyorum.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    https://www.head-fi.org/showcase/qcy-m1-pro.22898/reviews

    Burada testi var gayet güzel yorumlar almış. Ben de aldıktan sonra araştırıyorum daha kargoya çıkmamış belki iptal ederim diyecektim ama merak ettim bekleyeceğim.

    Ben de salonda kullanmak için arıyorum. Önceden powerway diye bir marka kullandım, BLT758 şaşırtıcı derecede güzeldi. Bir kablolu kulaklık netliği yoktu ama bası tizi bir nebze dengeliydi. Boğuk bir bluetooth kulaklık çıkma korkusu ile almıştım ama beni memnun etmişti. 2,5 sene kullandım en sonunda bozdum. 1 haftadır kablolu kullanıyorum ve salonda deli edecek beni ya Ayakta yapılan hareketlerde falan neyse de bir bir bench press ya da dumbell press de deli ediyor. CX200 de iyi sağlammış ama dumbell takıldı kabloya kulağımdan acıtarak çıktı ama kabloya bişi olmadı

    Hala almadıysanız kulaklık geldiğinde salonda biraz kullanıp yorumlarım. Koşup ve ip de atladığım için kulakta durması benim için de çok önemli. Yabancı incelemedi adam şaşırtıcı derecede hafif demiş.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Ben kuzenime verdirdim siparişi. Tronsmart Encore S1 yolda şuan, Çin'den geliyor. Tercihimdeki en büyük sebep, 10 saat pil ömrü vermesiydi. Bu boyutlarda 10 saat pil ömrü veren başka kulaklık görmedim. 8,5 veren var en fazla diğerlerinde. Onlar da tercih edilebilirdi. Tabi ses çipi..vs diğer özelliklerini de değerlendirdim. Ben aldıktan sonra bir arkadaş link attı özelden. Ondaki yorumlar da çok iyiydi.

    https://www.amazon.com/XR500-Headphones-Waterproof-Sweatproof-Secure-Fit/dp/B01G60GO7K?crid=YPGQLLZAY5MH&keywords=treblab%20xr500%20bluetooth%20headphones&qid=1537881266&sprefix=xr500&sr=8-1-spons&ref=mp_s_a_1_1_sspa&psc=1&tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz kulaklığı ben de gördüm çok iyi gerçekten almayı düşündüm de çek falan bulunca GG den m1pro yu 110'a denk getirince aldım. Umarım memnun kalırım, 4 5 saat kesintisiz müzik dinletse yetecek bana zaten. Eski kulaklık 5 saat gidiyordu, birde bunda pil kablosundaki kontrol mekanizmasında olmadığı için ip falan atlarken daha rahat olur dedim.

    Kardeşimde trust vardı kulak kancalı model, evet kulakta çok sağlam duruyor fakat birincisi kancalı modelleri takması zor ikincisi ise kontrol mekanizması atlamalı zıplamalı cardio hareketlerinde hep oraya buraya gidiyor sinir ediyordu o kablo. Aslında tamamen kablosuz olanlardan almak lazımda pil süreleri çok tırt :/

    Sizinki de iyi olmuş, kardeşimin kulaklık da bozuldu. Memnun kalırsanız belki ona da bundan alırım uyguna çek falan bişey denk getirirsem ilerde Hangisi daha güzelse üstüne ben çökerim :D
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Gelince deneyimimi paylaşırım burada
  • Kaç gündür deli gibi yorum okuyorum çeşitli modeller hakkında. Amazon, ebay, türk siteler, karşılaştırma siteleri vs hepsini alt üst ettim ve sonuç olarak vardığım kanı; orta sınıftaki (200-600tl bandındaki) hiç bir bluetooth kulaklık yüksek ses kalitesi açısından kablolu bir kulaklığın yerini alamıyor. Sanırım bana kulaktan düşmeyecek sport kulaklık alıp telefonu kol bandı ile kullanmak kalıyor.

    "Yanlışın var arkadaş, bunu bir denemelisin" diyen birini bir süre daha bekleyeceğim :)
  • Kaç gündür deli gibi yorum okuyorum çeşitli modeller hakkında. Amazon, ebay, türk siteler, karşılaştırma siteleri vs hepsini alt üst ettim ve sonuç olarak vardığım kanı; orta sınıftaki (200-600tl bandındaki) hiç bir bluetooth kulaklık yüksek ses kalitesi açısından kablolu bir kulaklığın yerini alamıyor. Sanırım bana kulaktan düşmeyecek sport kulaklık alıp telefonu kol bandı ile kullanmak kalıyor.

    "Yanlışın var arkadaş, bunu bir denemelisin" diyen birini bir süre daha bekleyeceğim :)
  • Japalian kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/qcy-kullanicilari-kulubu--133064736#135336496

    Hocam ben M1 pro aldım. Sporda memnun kaldım sesi de tahmin etti. CX200 ve aynı klasmanda kulaklık kullanmışsan eğer seni üzmez aynı sesi veriyor. APTX desteği var, telefonda da aptx varsa sesler kablolu kulaklık performansını çok aratmıyor. Benim hoşuma gitti.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Daha önce kulaklık kullanmadığım için baya bi yabancıyım modellerle, bahsettiğiniz modellere de baktım da kıyaslama yapacak kadar bilgim yok :) evimde iphonenun kendi kulaklığı var bir eşime aldığım Beats by dre kulak üstü kulaklık var. Geçen günlerde alıp iade ettiğim JBL'in Reflect Contour'u da bu ikisiyle kıyaslayabildim sadece. dolayısıyla hayal kırıklığı yaşadım.

    JBL'i alana kadar okuduğum yorumlar çok iyidi, ta ki aldığım akşam ya ben yanlışmı kullanıyorum diye internette gezinirken yabancı forumlarda JBL'in en tavsiye edilmez ürünlerden biri olduğunu farkettim çünkü yaşadıklarımı birebir anlatıyorlardı. Sesi çok temizdi JBL'in ama seviye düşük ve baslar yetersizdi.(her tür müzikte bas ararım ben, o davul titretecek :P)

    Extra bass özelliği olan Sony MDR-XB50BS'e ısınmıştım ki sweatproof değil de splashproof varmış sadece ki ben sporda 1 kg terlerim, o yüzden bu da gitti:(

    Şimdilik Treblab xr500 var aklımda, yukarıdaki arkadaşın paylaştığı, ona da çok güvenemedim ismini önceden duymadığım için ama yorumlar fena değil.

    Acaba diyorum, bu sweatproof olayı mı sesi ve bası düşürüyor yoksa?!?!?!?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.