Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
581.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E 46 kasa efsane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 28 Eylül 2010; 23:46:47 >
  • Merhaba
    Bende 2002 2004 model arası e46 almayı dusunuyorum ama bu arac hakkında pek fazla bılgım yok. Bu aracın dıkkat edılecek noktalar nelerdır. Yakıtı ne kadardır. Bu motor kasaya nasıl oluyor. Lpg taktıran varsa lpg donusumu nasıl oluyor. Lpgde yakıt tuketımı nasıldır.
    Bu konularda bılgısı olanlar varsa yardımcı olurlarsa cok sevınırım.
  • 3.16ı almayı dusunuyorum yazmayı unutmusum
  • arkadaşlar tam aradığım konu başlığını göremedim. bi tanıdığımıza 2010 model 3.16i aldık o aldıda bende yanındaydım işte.
    aracın kullanım klavuzu yokta kurcalayarak öğrenemeyeceğimiz özellikleri vardır muhakkak. acaba pdf olarak 2010 model 3,16i triptronik kullanıcı el kitabı falan olan varsa paylaşabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar. Benim 200 model 3.18 ci'm var. Coupe arabalarda bilindiği üzere kapı camları kapıyı açıp-kapatırken otomotik olarak 2 cm civarı aşağı iner ve kalkar. Son günlerde benim sağ kapının camı sabit duruyor,bir sorun teşkil etmemesine rağmen rashatsız oldum. Neden kaynaklanabileceği hakkında fikri olan varsa sevinirim...
  • arkadaşlar 99 mod.3.18 var bende..abs lambası yanıyor..sölediklerine göre yük sensörü varmış problem oymuş..bi usta söndürdü ama 10 dk sonra yine yandı..varmı başınıza gelen böyle bişey
  • arkadaşlar ben bir volvo s40 kullanıcısıyım ve yarın 400 kmlik bir yolu 2002 model bmw 330ci ile (ödünç alıcam arabayı) gideceğim. aracın sahibi orjinal cdden başka birşey çalmadığını söyledi. bu arada müzik sistemi üzerinde "bmw business cd" gibi birşey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu araca nero express ile track cdsi doldurmuştum ama çalmadı. ben bu yolu müziksiz gitmek istemiyorum cd yazma yöntemi ile bir bilginiz varsa ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Konular ne kadar ağır işliyor yahu, bir arkadaşımda e46 3,16i var 2005 model.. iyi biliyorum yani aracı.. O kasaya 1,6 motor 180nm tork yakışmıyor onu söyleyebilirim..

    bmw ye biniyorsan minimum 2000cc olmalı..
  • konular ağır işlemiyor... eski bir E46 3.30ci sahibi olarak hem mesaj sayınızın az olduğunu görüyorum hem de buna karşılık "paylaşım yapmıyorum artık" lafınızı kınıyorum!

    BMW başlığı altındaki diğer başlıkları incelerseniz açtığım konuların ne kadar hızlı ilerlediğini ve insanların sorunları olmadan da burada bulunduklarını görebilirsiniz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 6 Ocak 2011; 11:37:47 >
  • pardon??? 2 3 kelime paylaşmak mı???

    hakikaten açta bir oku bakalım 2 3 kelime mi paylaşmışım senin gibi yoksa insanlara A'dan Z'ye her sorduklarına cevap mı vermişim??? artı mesaj sayısını arttırmakla suçluyorsun ya hani kendi "yorumun" altında; sadece BMW başlığı altında açtığım başlıklara, verdiğim cevapların uzunluğuna bak sonra bir daha görüşelim...

    BMW başlığı altındaki mesajlarıma biraz göz atın! paylaşım böyle olmaz.. bir başlık açmışsınız 2. sayfaya daha yeni geçmiş.. bilgi paylaşımı falan göremedim ben! 75.000km'de E46 alarak, şu yağı kullanıyorum yok sol camdan ses geliyor falan bunları zaten E46 kullanıcılarının neredeyse tamamı tarafından bilinen işler.. 2001 yılında 2002 model sıfır km inci bej 3.30ci almıştım 2 sene kullandım ve 104.000km'de sattım.. ben başlığı çok çok iyi bir şekilde canlandırırım.. bunun paylaşımla olan alakası deneyim ve tecrubedir.. herkesin bildiği şeyleri "paylaşmak" ne kadar paylaşıma girer tartışılır!...
  • 2004 model 3.16i aldık an itibariyle.aracın iç aksamı ile ilgili bir bilgim yok.tam özelliklerini anlatan belgeleri nerde bulabilirim.ingilizce türkce veya almanca dilinde olabilir.performans düğmesi falan var biraz kafam karıştı.araç hakkında bilgisi olan biraz yazabilirmi bana?
  • arkadaslar benim de farklı bir sorunum var... bende de 3.30 ci m-tech cabrio var. brndası yırtılmıstı mekanizma ile beraber ingiltereden getirttim.. kendim taktım.. takma esnasına bi problem yasamadım... taktıktan sonra cabrio ikaz ısıgıda yanmadı yani motor da tamam gosteriyor fakat dugmeye bastıgımda sarı ısık yanyor ama tık yok.. bu konuda detaylı nerden nasıl bilgi alabilirim .. yardımcı olursanız cok sevinirim... bu arada yag olarak castrol oneriyor bmw .. kesinlikle baska yag tavsiye etmem .. zaten motorun usdunde benim castrol yazyor... yakma problemi yok bende..
  • google dan e46 3 series owner yada user manual english pdf diye aratırsan bulursun bence. bende 320ci manueli var muhtemelen iç kokpit ve genel fonksiyonlar aynıdır, işine yararsa yolluyim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Özkan

    2004 model 3.16i aldık an itibariyle.aracın iç aksamı ile ilgili bir bilgim yok.tam özelliklerini anlatan belgeleri nerde bulabilirim.ingilizce türkce veya almanca dilinde olabilir.performans düğmesi falan var biraz kafam karıştı.araç hakkında bilgisi olan biraz yazabilirmi bana?
  • He ego kompleks savasi he. Komik insan :D
  • Branda konusunda hiç bilgim yok malesef, umarım yardımcı olacak birileri çıkar. Yağ konusunda benim arabada da mobil 5w-40 kullanılıyo, araç ilk alındığı günden beri aynı yağ konulmuş ve servisin bana önerdiği yağda bu. Muhtemelen servisden servise değişiyor bu yağ markası. Burada önemli olan yağın bmw onaylı olması muhtemelen. Son dönemlerde araca ekstra herhangi bir bakım vs yapılmamasına ramen yağ eksiltme sorunu bende de ortadan kalkdı son 3 5 aydır en ufak bir eksiltme gözükmüyor. Bendeki sıkıntı muhtemelen hava koşullarındandı, bulunduğum bölge yazın +40 kışın -20 leri bulan bir yer dolayısıyla arabada sapıtıyo heralde :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: ram10cy

    arkadaslar benim de farklı bir sorunum var... bende de 3.30 ci m-tech cabrio var. brndası yırtılmıstı mekanizma ile beraber ingiltereden getirttim.. kendim taktım.. takma esnasına bi problem yasamadım... taktıktan sonra cabrio ikaz ısıgıda yanmadı yani motor da tamam gosteriyor fakat dugmeye bastıgımda sarı ısık yanyor ama tık yok.. bu konuda detaylı nerden nasıl bilgi alabilirim .. yardımcı olursanız cok sevinirim... bu arada yag olarak castrol oneriyor bmw .. kesinlikle baska yag tavsiye etmem .. zaten motorun usdunde benim castrol yazyor... yakma problemi yok bende..
  • Ingilizce manuel i buradan indirebilirsiniz. Umarım işinize yarar..

    http://www.dosyaupload.net/7583009.html


    quote:

    Orijinalden alıntı: aisl

    google dan e46 3 series owner yada user manual english pdf diye aratırsan bulursun bence. bende 320ci manueli var muhtemelen iç kokpit ve genel fonksiyonlar aynıdır, işine yararsa yolluyim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Özkan

    2004 model 3.16i aldık an itibariyle.aracın iç aksamı ile ilgili bir bilgim yok.tam özelliklerini anlatan belgeleri nerde bulabilirim.ingilizce türkce veya almanca dilinde olabilir.performans düğmesi falan var biraz kafam karıştı.araç hakkında bilgisi olan biraz yazabilirmi bana?


  • teşşekürler attığın link için.1.6 motor için türkce bulmaya çalışıyorum şimdide.ama arabanın özelliklerini az çok kavradım user manual sayesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Özkan

    teşşekürler attığın link için.1.6 motor için türkce bulmaya çalışıyorum şimdide.ama arabanın özelliklerini az çok kavradım user manual sayesinde.

    aracın performansı ve yakıt durumu nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpello


    quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Özkan

    teşşekürler attığın link için.1.6 motor için türkce bulmaya çalışıyorum şimdide.ama arabanın özelliklerini az çok kavradım user manual sayesinde.

    aracın performansı ve yakıt durumu nasıl?


    araç 2. kişi binildiginde 1400 kg olabiliyor.1.6 motor. 2. viteste en fazla 70 yapabiliyor.performans açısından çok birşey beklemiyordum ben zaten.birçok arabadan iyi kalkış yapabiliyor.
    tüplü kullanıyorum.sıralı otogaz var 1 ay olmak üzere daha benzin ibresi inmedi.ilk hafta 80 tl ye doldurdum.ay sonuna dogru 250 tl falan harcamıs olacagım gibi duruyor tüpede.bu araba icin gayet uygun goruyorum.daha yeni almanın heycanı ile birazda gaza yükleniyorum.devirli kullanımın sonuclarını ilerde yazabilirim.
    son olarak araba otoban arabası uzun yol için birebir.5. vites için yaratılmış
  • 3.18ci e46 düşünülebilir bi araç o zaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.