Şimdi Ara

Boks'ta teknik yok denecek kadar az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar ben bir ara Boks'a başladım ve bu spora başlamazdan önce internetten çok araştırma yaptım. Boksörlerin videolarını izleyince gaza gelmiştim ama Boks yapınca hayal kırıklığına uğradım. Zor kilo alan birisiyim, bir az kas kütlem vardı o da eridi gitti. Tamamen yanıldım yani. İçinde teknik desen, yok denecek kadar az. Varsa yoksa Kroşe, Direkt ve Aparkat. Olay bunlardan ibaret ve bu üçgen arasında gidip geliyor. Eskivler desen, sokakta işe yaramayan eskivler. Eskivleri sadece boks yapan birine karşı etkili. Ben zaten bu sporu turnuvalar, şampiyonluklar için yapmıyordum amacım sadece sokakta kendimi korumak ve özgüven kazanmak ama hayal kırıklığına uğradım. Boks'u bence her insan yapabilir, hoca olmadan da yapılabilecek bir spor. Sadece partnerin olsa bu iş tamamdır. Teknikleri öğrendikten sonra iş sana kalıyor gerçi dediğim gibi öyle her gün yeni bir şey öğreneceğin bir spor değil. Hep aynı şeyler. Bu yüzden başka spora yönelmek istiyorum muhtemelen MMA olacaktır veya sadece BJJ yapacağım.







  • Peki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beceremedim demek yerine spora bok atmak iyiymiş , ayrıca boks sadece 3 tane yumruk tekniğinden ibaret değil eskiv, fent, ve ayak hareketleri düzgün yapabilmen yıllarını alır, 3 tane yumruk çeşidini herkes ezberler yoksa :)


    ayrıca ben bu amacım kendimi savunmak diyenlere sinirleniyorum, amacın kendini savunmaksa al bir tane biber gazı öyle gez niye spor yapıyorsun ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rychte -- 2 Temmuz 2017; 20:10:42 >
  • Mma yapıyormusun bari

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçimde kalmasın en azindan bu sefer yav.Senden bir bok olmaz birader.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.