Şimdi Ara

Bosch buzdolabı 5 yılda bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Bosch aldım iyi aldım diye düşünmeyin. Annemin 20 yıllık Arçelik buzdolabı sapasağlam dururken, bu alet 5 yılda sebebi tam anlaşılamayacak şekilde mefta oldu.

    Garantisi de bitmişti. Servisten gelip "gaz kaçağı var ama yeri belli değil, bu artık işe yaramaz" denildi, "tutanak tutulacak, sonucuna göre %50 indirimle bayiiden yenisini alabilirsin" denildi. Gerçekten geç de olsa telefonla da fabrikadan %50 indirimli bir ürün tavsiye ettiler, onay verdim, parayı da yolladım.

    Buzdolabı kokmuş haldeydi, yenisi gelince yer de kaplamasın diye bedavaya elden çıkardım, belki biri yaptırır da kullanır diye(gaz kaçağını baktırıp yaptırmak- ki sonuç kesin değil- 1000 tl civarında denildi).

    Buzdolabı geldi, ve bana teslim edilmedi. Neden? Eski buzdolabını geri istediler. Araştıracaklarmış. Zaten gerekli testleri servisteki arkadaşlar yapmış, telefonda veya servisten geldiklerinde de buzdolabını saklayın denilmedi. Eksik bilgilendirme sonucu böyle de garip bir sonuç oldu. Her gün buzdolabımız bozulmuyor, TTNET telefondan işlem yaparken her detayı aktarıyor sonuçta, bunların da bu durumu belirtmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

    Sonuç? 15 güne yakın buzdolapsız kaldım. Henüz paramı da geri alamadım, konu inceleniyormuş. Gittim temizinden Arçelik kaptım, 4 yıl da garanti uzattırdım ne olur ne olmaz.

    Bir daha da Bosch'un önünden geçmeyi düşünmüyorum. Yerli ve milli olayına değişik bir giriş yaptım ama hadi hayırlısı.







  • Gecmiş olsun.Zor durum.Kendi zaafı yetlerinden ötürü sizi iki kere maadur etmişler.Normal bir ülke olsa idi fitil fitil gelirdi markanın burnundan ama şu an ülke sahipsiz Onlarda kendi derdine düşmüş.Vatandasi düşünen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Valla paramın üstüne de yattılar, 2 gün oldu halen daha incelemeler devam ediyormuş, arayan soran yok. O parayı dolara yatırdılar bence, OVP'nin açıklanmasını bekliyorlar, dolar düşerse daha da paramı yollamazlar
  • Sizin ki 5 yıl dayanmış yine. Benim electrolux 4. Yılı çıkaramadı. Muadillerinden de 1000 lira fazla paraya aldığım halde. Yeni gözdem profilo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol garantili almak lazım. Gerçi ona da bi kulp bulup ödemiyorlar.



    Bu arada Bosch önce geri adım attı, buzdolabını yollayacaz dedi. Yenisini aldığım için istemedim, zaten markadan nefret ettim.



    O konuşmadan 16 gün!!! sonra param geri yattı(verdiğim hesabım da kapanmış, 3-4 gün benden kaynaklı gecikti)



    Rezil bir müşteri hizmetleri var. Kimsenin kimseden haberi yok. Abartısız 30 kere aynı şeyi farklı kişilere anlatmışımdır.



    Tek tesellim, parayı geç yatırdıkları için dolar alamadım, o zamandan bugüne düşüşte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.