Şimdi Ara

BOSCH KGN86DW30N BUZDOLABI EVAPORATÖR SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığımız Bosch alttan donduruculu buzdolabının dondurucu kısmı üstündeki evaporatör kısmını içerden bantlanmış ve dış kenarlarından yüzeye kadar yapıştırılmış. Fabrika çıkışlı olan bu durum ürünün ayıplı olabileceği kuşkusunu uyandırdı bende. Benzer ürün kullanıcıları yada konuya vakıf uzman görüşleriniz nelerdir?Şimdiden saygılar...BOSCH KGN86DW30N BUZDOLABI EVAPORATÖR SORUNUBOSCH KGN86DW30N BUZDOLABI EVAPORATÖR SORUNUBOSCH KGN86DW30N BUZDOLABI EVAPORATÖR SORUNU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocusgirl -- 10 Ağustos 2018; 15:1:28 >







  • ben daha yeni aldım hocam bu ürünü. Kuruluma geldiklerinde bakayım benimkinde de var mı böyle bir şey. Kaç paraya aldınız acaba bu ürünü?
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    4.400 TL 'ye aldık. Siz kaça aldınız?Ürün değişti yeni üründede aynı yerde bant var. Ayrıca eski ürünün arka kısmı komple beyaz bir malzeme ile kapatılmıştı. Yeni gelen cihazın arka kısmı alt motor kısmına kadar metal malzeme ile kaplı ancak motor kısmı açıkta. Sizin üründe durum nedir? Alt dondurucu üst kısmı kapalı alanın içinden itibaren bantlımı böyle? Birde arkası nasıl? bilgi verirseniniz çok memnun olurum. İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocusgirl -- 5 Eylül 2018; 16:51:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.