Şimdi Ara

BTK'YI BAKANLIĞA ŞİKAYET EDİYORUZ (DESTEK ÇIK) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
20.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • desteğe devam dostlar soğutmayalım. şikayeti cevaplanan oldu mu?
  • agent82 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle btk 200 e yakın lisans vermiş şikayet sayfasında sadece belli başlı iss ler var ne yaptıkları belli değil kanun yönetmelik çıkarıyorlar denetleyen yok ceza veren yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyukahvecii -- 17 Kasım 2018; 18:12:3 >
  • Kimmi kime şikayet ediyoursun yhahdjdk

    Kanserler heryerde

    BTK'YI BAKANLIĞA ŞİKAYET EDİYORUZ (DESTEK ÇIK)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bakan konuyla ilgili bir açıklama yapmış şikayetler ilgili yerlere ulaşıyor demek ki arkadaşlar desteğe devam edelim.

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/bakan-turhandan-internet-kullananlara-cok-onemli-uyari-sakin-ucret-vermeyin-41022871



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyukahvecii -- 18 Kasım 2018; 20:22:23 >
  • Şikayete bence gerek yok. Devletimiz zaten ne gerekiyorsa onu yapar. Adil kullanım kotası kalkacak dendiyse kalkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vataniçinölürüm kullanıcısına yanıt
    Yapmazlar. Sen bişey istemezsen zorlamazsan yapmazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabu068

    Yapmazlar. Sen bişey istemezsen zorlamazsan yapmazlar.
    Devlete güvenin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vataniçinölürüm

    Devlete güvenin.

    Alıntıları Göster
    Biz devlete güveniyoz ki kurumu devlete şikayet ediyoz. Sen devlete sorununu soylemezsen devlet nerden bilecek. Biz bu şirketleri şikayet etmeden önce hızımız 3e düşüyordu devlet hiçbişey yapmadı yıllarca bizde sıkıntımızı soyledik şuanki duruma getirebildik.
  • Benim bu hakkında yorumum kesinlikle AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE başvurulmalı... Örnek BTK başkanı akp li diye BTK başkanı olabiliyor. Çok net söylüyorum şuan da ki BTK başkanı AKP iktidar da olmasa yerine X parti olsa BTK başkanı değil BTK ya teknisyen olarak bile işe alınmaz, çünki yeterli bilgiye donanıma, eğitime, global internet dünyasına hakim değil!

    Ben empati yapıyorum Türkiyenin BTK başkanı olsam bu AVRUPA da İnternet bilişim konferansları oluyor oraya gidemem utanırım :( Çünki oralara katılan ülkelerin BTK başkanları ülkelerin de HALKINA internet kullanıcılarına 1 gigabit simetrik internet hızlarını çok ucuza sağlıyor bununla yetinmiyorlar teknoloji geliştiriyor... E bizim ülkenin BTK başkanına bakıyorsun ne yapıyor AKN,AKK kalktı diyor ama ondan habersiz bir firma akk kalktı biz kota getirdik :) eee hızınız kotayı geçerse akk ye göre 2 megabit daha fazla hız alacaksınız... Türkiye de BTK başkanı olmak demek siyasi partilere hizmet etmek demektir... Türkiye de BTK olmak demek HALKA, MİLLETE ucuz yüksek hızlı internet sağlamak değil. İNTERNET e yasaklar koymak, internet özgürlüğünü kısıtlamak. İnternet servis sağlayıcılarının KASASINI doldurmak vatandaşın cüzdanın da ki son kuruşu almak demektir.

    Bütün bu yazdıklarım benim görüşümdür, düşüncemdir. Ben milliyetçi bir insanım... He nezaman bu ülkede 1 gigabit download - upload internet hızını simetrik olarak en iyi hizmetle 20 - 30 tl ye halka vatandaşa sunarlar o zaman derim ki bu insanlar düşündüğüm gibi değilmiş. Tekrar gelir buraya yazarım sözlerimi geri alıyorum ben yanılmışım diye.

    YIL OLACAK 2019 Çok eski bi söz vardır ben onu günümüze uyarladım BANA internet hızını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!

    Bu Milletin TÜRKİYENİN 80 MİLYONUN KİM OLDUGUNU söylüyorum hazırmısınız? Sizler içerik üretip bunu internet e DÜNYAYA EN FAZLA 5 Megabit hızla UPLOAD edersiniz. Yani kısaca bu ülkede yaşayan insanların ürettiklerinin bir kıymeti yoktur diyor BTK... GEÇMİŞ OLSUN.




  • paketler bir netleşsin bakalım bir bit yeniği var mı yok mu. Güzel bir haber.

    Turkcell’de AKK kalkıyor, “gerçek limitsiz internet” geliyor!

    https://www.donanimhaber.com/Turkcell-de-AKK-kalkiyor-gercek-limitsiz-internet-geliyor--105267
  • Böyle cevap geldi biz ne diyoruuzz bunlar ne diyor. Hayır yanlış bir ifade kullanmadım. Yazdığımız şeyde telefon kelimesi bile geçmiyor. Otomatik cevap atarsınız eyvallah ama böyle de saçma bir otomatik cevap atılmaz ki.

    BTK'YI BAKANLIĞA ŞİKAYET EDİYORUZ (DESTEK ÇIK)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 26 Kasım 2018; 17:50:45 >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Okumadan kopyala yapıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Okumadan kopyala yapıştır
    Acaba daha önce böyle bir şey sordum ama hatırlamıyorum mu diye düşünüp cimere girdim. Girmez olaydım yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya. Ufacık bir beklentim bile kalmadı artık.

    BTK'YI BAKANLIĞA ŞİKAYET EDİYORUZ (DESTEK ÇIK)




  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    bence tekrar şikayet etmek için harika bir neden. daha sert direk bakanlığa bu resimle başvurabilirsiniz ısrarla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PowerPC

    bence tekrar şikayet etmek için harika bir neden. daha sert direk bakanlığa bu resimle başvurabilirsiniz ısrarla.
    Zaten bakanlığa başvuruyorum hocam ama cimer yönlendiriyor. Yapsam yine btk'ya yönledirecek yani bu yüzden uğraşmak istemiyorum.
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    saçma nasıl kafasına göre yönlendirir. 150 yi arayıp neden bakanlığı es geçip direk btk ya ilettiklerini sorabilirsiniz. dilekçe hakkı diye bir şey var siz dilekçenizi bakanlığa gönderiyorsunuz onlara ulaşması lazım bunu kim yapmışsa suç işlemiş ve ciddi yaptırımı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 26 Kasım 2018; 21:5:9 >
  • Cimer direk btkya yönlendirdi..

    Cevap ;

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.
    Türk Telekomünikasyon AŞ tarafından İnternet Servis Sağlayıcılara (İSS) toptan seviyede sunulmakta olan DSL hizmeti tarifeleri Kurumumuzca onaylanmaktadır. Ancak İSS'lerin son kullanıcılara perakende seviyede uyguladığı DSL internet tarifeleri Kurumumuz onayına tabi olmayıp, söz konusu tarifeler İSS'ler tarafından serbestçe belirlenmektedir.

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 27.12.2016 tarihli ve 2016/DK-THD/518 sayılı Kurul Kararı'nın 11 inci maddesine göre 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilecektir. Bununla birlikte sunulan elektronik haberleşme hizmetlerine ilişkin kampanyalar kapsamında, işletmecilerce taahhüt edilen edimlerde abone aleyhine değişiklik yapılamayacağı ilgili mevzuatta ifade edilmiştir.

    Bahsi geçen Kurul Kararı'nın 11 inci maddesi gereği “31.12.2018 tarihinden sonra internet hizmetinin sunumunda AKN uygulamasına son verilmesi ve tüketicilere sunulan tarife veya paketlerin AKN uygulamasını içermeyecek şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda, tarife veya paketlerin taahhütlü şekilde abonelere sunulması durumunda AKN uygulamasına 31.12.2018 tarihine kadar yer verilebileceği, ancak bu tarihten sonra tarife veya paketlerde AKN uygulamasına yer verilmemesi gerektiği değerlendirilmektedir.” şeklindedir.

    Bilgilerinizi rica ederiz.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü




  • arkadaşlar cimere şikayet gönderirken size ilgili kurumu soruyor eğer seçilmezse kendi belirliyor şikayetin içeriğine göre. Burada şikayet gönderenler direk ulaştırma ve altyapı bakanlığını seçtiğine göre şikayetin önce Bakanlığa sonra BTK ya iletilmesi lazım eğer bakanlık kendi cevap vermez ise. insanlar bakana ulaşmaya çalışıyor burada bir bit yeniği var gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömürcan

    Böyle cevap geldi biz ne diyoruuzz bunlar ne diyor. Hayır yanlış bir ifade kullanmadım. Yazdığımız şeyde telefon kelimesi bile geçmiyor. Otomatik cevap atarsınız eyvallah ama böyle de saçma bir otomatik cevap atılmaz ki.

    öde 500 tl yi cevap versinler :D




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.